Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (1 Kullanıcı)

hatice_cansunur

Kayıtlı Kullanıcı
hamile bi kadina: sen çocuğunu niye yedin?

-----------------

-anne ben babami mi daha çok seviyorum seni mi ?

----------------

-anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo?
-ne?!
-cekiyorum ama niye uzamiyo?:B:B:B

:T

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeşim İnşallah begenirsin bende bir çift ela göz resmi istiyorum hayırlı geceler

www.resimcity.com_goz_resimleri_ela_goz.jpg

ELA GÖZ

arzuersan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hepsi birbirinden komikti. Hayırlı akşamlar

Maviufuk

Kayıtlı Kullanıcı
Biraz evel eklediğimde Resim unutmuşum ben hem yeni olduğum icin Resimi eklemem baya zahmet oldu ama başardım. ADEM <-----< Tebbesüm eder :)
Allah'a emanet olunuz.

Güzeli gören güzel gözlerdir.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
SElamunaleykum kardeşim Allah razı olsun emegine saglık yanlız napçan lan parayı yerine nörecen olsaymış tam olurmuş a.e.ol hayırlı geceler devamını bekleriz

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
BİRTANEDE BEN YAZAYIM

PADİŞAH KAYSERİLİYE BORÇLU

Padişahın biri, -'Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim!' demiş. Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana; ''Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü.'' ''Bunun neresi yalan?.. Kuş kartaldır, arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kaptı mı götürür tabii!..'' ''Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!..'' ''Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!..'' ''Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım. Altı ay sonra geri döndü!'' ''Senin ok bir ağacın üstüne düşmüştür. Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir.'' Böylece padişah, her yalana gerçek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş. Ama bir gün bir Kayserili gelmiş; ''Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu öde!..'':B

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Sagir Duymaz Uydurur Oyunu

Sagir Duymaz Uydurur Oyunu

SAGIR DUYMAZ UYDURUR OYNUNA SANIRIM HERKEZ AZ COK BILIYOR SAGIR DUYMAZ UYDURURU

BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM
eek.gif
eek.gif
eek.gif

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt