Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Alma Mazlumun Ahini çikar Aheste Aheste!!! (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim.

her olayı şükür ile karşılayıp sabır ile savmalıyız.

selam ve dua ile kalın selametle.

Ve aleyküm selam kardeşim. Bir cümleyle derin manalar ifade etmişsin . Allah razı olsun. Şükür ve sabır herşeyin ilacı. Rabbim şükürsüzlükten ve sabırsızlıktan uzak eylesin cümlemizi. Amin.
Allah'a emanet ol kardeşim.

1garipyolcuyum

Kayıtlı Kullanıcı
zalimin zulmu

zalimin zulmu

selamunaleykum,cok mazlum 1kiz cocuguydum,16yasindayken babam oldu,1yetim gencle evlendim,yuregi yarali diye,bana 18yildir hayati zindan etti,hic 1kotu aliskanligi olmamasina ragmen oyetim insan cok zalim cikti,kendimi hic mudafa edemedim sayesinde agir depresyonlar gecirdim,tansiyon hastasi oldum,sudan sebepten cok dovdu,agladigim geceler sayisiz,anneme dyemezdim agir hastaydi oda oldu, cook beddualar ettim,ama1gun bile basi agrimadi,dahada guclendi,allah rizasi icin ona hala saygiliyim cunku cocuklarimin babasi,ama hakkimi helal etmiyorum,ahirette hesaplasmayi cok istiyorum sizce haksizmiyim? allaha emanet olun.

1garipyolcuyum

Kayıtlı Kullanıcı
zalimin zulmu

zalimin zulmu

selamunaleykum,cok mazlum 1kiz cocuguydum,16yasindayken babam oldu,1yetim gencle evlendim,yuregi yarali diye,bana 18yildir hayati zindan etti,hic 1kotu aliskanligi olmamasina ragmen oyetim insan cok zalim cikti,kendimi hic mudafa edemedim sayesinde agir depresyonlar gecirdim,tansiyon hastasi oldum,sudan sebepten cok dovdu,agladigim geceler sayisiz,anneme dyemezdim agir hastaydi oda oldu, cook beddualar ettim,ama1gun bile basi agrimadi,dahada guclendi,allah rizasi icin ona hala saygiliyim cunku cocuklarimin babasi,ama hakkimi helal etmiyorum,ahirette hesaplasmayi cok istiyorum sizce haksizmiyim? allaha emanet olun.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyküm selam . Eşinize bu kadar kızgın olduğunuza göre çok yıprattı sizi anlaşılan . Bu dünyada hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz sabretmek zorundayız. Herşey günlük gülistanlık olsa iyiyle kötü nasıl seçilir değil mi? Boşanadabilirsiniz yani o sıkıntıları çekmek mecburiyetinde değilsiniz diyecektim ama arada çocuklarınız varmış . Sonuçta boşanma olsa çocukların psikolojisi bozulur. Kendinizden çok onları düşünmeniz gerekir. Allah yardımcınız olsun. Eşiniz size zulm ederse eğer Allah'a havale edin sonra da olayları akışına bırakın. Rabbim herşeyin en iyisini bilendir. Beddua etmeyi de hiç tasvip etmiyorum. Ama bazen insan çok daralırsa çok zulm görürse edebiliyor. Size tek tavsiyem Allah'ın ipine sımsıkı sarılın, bırakmayın. Sabredin ki Allah, sabredenlerle beraberdir.
Allah yardımcınız olsun. Rabbimin adaleti çok yücedir. Rabbim sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah. Amin.
Hayırlı günler.

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
işte buna offff olsun
denir ama kadına acıdım
evlenmeden önce iyi araştırmak lazım..
eline saglık paylaşım için telekkürlerrr

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
işte buna offff olsun
denir ama kadına acıdım
evlenmeden önce iyi araştırmak lazım..
eline saglık paylaşım için telekkürlerrr

Evet haklısın ablacığım. Evleneceğimiz insanı iyi seçmemiz gerekir aksi takdirde bu gibi durumlar meydana çıkabiliyor. Gerçi ne kadar araştırma yapsak da ne kadar üstüne düşsek de alnımızda kimin ismi yazıyorsa onunla evleniriz. Yani bu işler kısmet işi. Rabbim bizim dengimiz olan kimse onu nasip ediyor. İnşallah dengimiz iyi, hayırlı kimselerdir. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Amin.
Allah ' a emanet ol abla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt