Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allahü teâlâ seni her an görüyor (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün askerler bir mahkumu meydana çıkarırlar. Suçu ağır olmalı ki çok kırbaç vururlar, derileri yarılır. Etlerinden kan sızmaya başlar. Lakin genç bir kere bile sesini çıkarmaz. Muhafızlar dinlenmek için bir kenara çekilirler. Bu arada kalabalığın arasında meydanda olan Bişr-i Hafi hazretleri gence yaklaşıp sorar:
- Tahammülüne hayran kaldım.
- Nasıl ağlayıp bağırabilirim ki, kalabalığın içinde sevdiğim kız var ve şu an beni görüyor.
- İyi ama Allahü teâlâ seni her an görüyor. Onun edebini gözetmeyi hiç düşünmedin mi? Allahü teâlâ yarın ahirette, (Fazlasını istemiyorum ey kulum, sadece o kız için gösterdiğin gayreti, sabrı, edebi, aşkı, benim dinim için, benim rızam için niye göstermedin?) dese ne cevap vereceksin?

Genç öyle bir (Allah) der ki kendinden geçer. O kadar kırbaca direnen vücut bu ilahi aşka, bu Rabbinden utanma duygusuna takat getiremez. Muhafızlar yanına koştuğunda çoktan can vermiştir.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hayırlı günler inşallah..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim
rabbim razı olsun çok güzel paylaşım olmuş
rabbimize emanetsin

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam resul kardeş eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.sabah sabah kendimize getirdi bizi.RAHMAN razı olsun inşALLAH.bir kere gönülden ALLAH demek bütün ruhu temizliyor.
selametleB)B)B)B)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
ELHAMDÜLİLAHİ RABBİLALEMİN..
BİRÇOK GÜNAH DA İNSANLARDAN GİZLENEREK YAPILMIYOR MU.."İNSANLAR GÖRMESİN,DUYMASIN AMAN "DENMİYORMU..
ALLAHIM KALBİME VE ÜMMET İ MUHAMMED İN KALBİNE SENİN RIZANDAN UZAKLAŞMADAN YAŞAYABİLME GÜCÜ VER ,SENİN AZAMETİNDEN KORKMA HİSSİNİ DAİM EYLE..
PAYLAŞIMIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN ABİCİĞİM..
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
selam ve dualarımla..

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim Eline Emeğine Sağlik çok Güzel Bir Paylaşim Olmuş Allah Razi Olsun.rabbimize Emanet Ol.selam Ve Dua Ile

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam resul kardeş eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.sabah sabah kendimize getirdi bizi.RAHMAN razı olsun inşALLAH.bir kere gönülden ALLAH demek bütün ruhu temizliyor.

selametleB)B)B)B)

Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...Çok doğru..
Allah(c.c)'ya emanet olun..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
ELHAMDÜLİLAHİ RABBİLALEMİN..
BİRÇOK GÜNAH DA İNSANLARDAN GİZLENEREK YAPILMIYOR MU.."İNSANLAR GÖRMESİN,DUYMASIN AMAN "DENMİYORMU..
ALLAHIM KALBİME VE ÜMMET İ MUHAMMED İN KALBİNE SENİN RIZANDAN UZAKLAŞMADAN YAŞAYABİLME GÜCÜ VER ,SENİN AZAMETİNDEN KORKMA HİSSİNİ DAİM EYLE..
PAYLAŞIMIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN ABİCİĞİM..
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
selam ve dualarımla..

Allah(c.c) razı olsun inşallah...Hayırlı günler..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim Eline Emeğine Sağlik çok Güzel Bir Paylaşim Olmuş Allah Razi Olsun.rabbimize Emanet Ol.selam Ve Dua Ile

Ve aleykümselam..ALlah(c.c) sizden de razı olsun inşallah..
Sizde Allah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı günler.. :H

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam resul kardeş.
Hafta başı güzel bir yazıydı.Her an aklımızda olsun inşallah ki yüreğimiz ona göre hareket etsin inşallah.Amin.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam resul kardeş.
Hafta başı güzel bir yazıydı.Her an aklımızda olsun inşallah ki yüreğimiz ona göre hareket etsin inşallah.Amin.

Allah(c.c) razı olsun inşallah...Hayırlı günler...Amin...
Allah(c.c)'ya emanet olun..

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK İBRETLİK BİR NÜKTE. ÜZERİMİZE PAY ALABİLMEK UMUDUYLA YARADAN'A EMANET OLUN...

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün askerler bir mahkumu meydana çıkarırlar. Suçu ağır olmalı ki çok kırbaç vururlar, derileri yarılır. Etlerinden kan sızmaya başlar. Lakin genç bir kere bile sesini çıkarmaz. Muhafızlar dinlenmek için bir kenara çekilirler. Bu arada kalabalığın arasında meydanda olan Bişr-i Hafi hazretleri gence yaklaşıp sorar:
- Tahammülüne hayran kaldım.
- Nasıl ağlayıp bağırabilirim ki, kalabalığın içinde sevdiğim kız var ve şu an beni görüyor.
- İyi ama Allahü teâlâ seni her an görüyor. Onun edebini gözetmeyi hiç düşünmedin mi? Allahü teâlâ yarın ahirette, (Fazlasını istemiyorum ey kulum, sadece o kız için gösterdiğin gayreti, sabrı, edebi, aşkı, benim dinim için, benim rızam için niye göstermedin?) dese ne cevap vereceksin?

Genç öyle bir (Allah) der ki kendinden geçer. O kadar kırbaca direnen vücut bu ilahi aşka, bu Rabbinden utanma duygusuna takat getiremez. Muhafızlar yanına koştuğunda çoktan can vermiştir.
S.A. GÖNLÜNÜZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
ALLAHA {C.C.} EMANET OLUN...
RABBİMİN GÖRDÜĞÜNÜ HİÇBİR VAKİT AKLIMIZDAN ÇIKARTMAMAMIZ LAZIM...
SELAMETLE KALIN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. GÖNLÜNÜZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
ALLAHA {C.C.} EMANET OLUN...
RABBİMİN GÖRDÜĞÜNÜ HİÇBİR VAKİT AKLIMIZDAN ÇIKARTMAMAMIZ LAZIM...
SELAMETLE KALIN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

Ve aleykümselam....Allah(c.c) razı olsun inşallah...
Hayırlı günler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt