Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

''ALLAH'IN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN'' (2 Kullanıcı)

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Asker'e Gidiyorum...

S.A. FERİT KARDEŞİM B)
SENİN SİVRİ DİLİNE İHTİYACIMIZ VAR,BENDEDE VAR AYNISINDAN BELA OLUYOR AMA
VATANA LAZIM BÖYLESİ TOPRAĞIM KENDİNE İYİ BAK
YOLUN AÇIK OLSUN HAYIRLISIYLA GİT GEL İNŞLH.
ÇABUK BİTER DEMİ NE ZAMAN GELECEN???
GERÇİ DAHA GİTMEDİN SORULMAZ AMA SORDUM İŞTE...B)
[marq][big]EN BÜYÜK ASKER BİZİM TOPRAK....[/big]
[/marq]

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim ben mavi hüzün hayırlısıyla git gel inşallah....hakkımız varsa can-ı gönülden helal-i hoş olsun rabbime emanet ol.... şafak ? :D:D:D

[marq]EN SİVRİ DİLLİ ASKER BİZİM ASKER:D:D:D:D[/marq]

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm....
demek geldi vakit abim...
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşaAllah...
yokluğun gerçekten hissedilecek...
Umarım arada vakit bulursunda aramızda görürüz seni abim...
Hakkım varsa şüphesiz helaldir...
Dualarındasın bu kardeşinin...
Selametle inşaAllah....
Rabbime (c.c.) emanetsin abim...
Hayırlı teskereler...

rana11

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM SELAMETLE GİT SELAMETLE GEL VARSA HAKKIN HELAL OLSUN SENDE HAKKINI HELLA ET HAYIRLI TESKERELER

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKÜMSELAM CANIM KARDEŞİM;
DEMEK VAKİT GELDİ ÇATTI GİDİYORSUN..NE DEMELİ KARDEŞİM HERKES GİTTİ PEYGAMBER OCAĞINA SIRA SENDE ŞİMDİ..YARIN BİR GÜN BEN DE,BİZLER DE GİDECEĞİZ..RABBİM GÜZEL BİR ŞEKİLDE VAZİFENİ İFA ETMEK NASİB ETSİN KARDEŞİM..VEDAYI BURDAN YAPMAK İSTEMEZDİM AMA OLUR DA GÖRÜŞEMEZSEK ALLAHA(c.c.)EMANETSİN..RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..BENİM Bİ HAKKIM YOKTUR AMA VARSA DA SONUNA KADAR HELAL-İ HOŞ OLSUN CANIM KARDEŞİM..SEN DE HAKKINI HELAL ET İNŞALLAH..HER DAİM DUALARIMDA OLACAKSIN CANIM AZİZ KARDEŞİM..VE DÖNÜŞÜNÜ BEKLECEĞİZ MERAKLA,SABIRLA..BELKİ SEN DÖNDÜĞÜNDE BEN BURADA OLAMAM:(:(AMA UNUTMA SAKIN BENİ KARDEŞİM:):);)BİR RECEP VARDI DİYE AKLINDAN GEÇERİZ İNŞAALLAH..:):)TAMAM KARDEŞİM HAYDİ GÜLE GÜLE GİT..ALLAHA(c.c.)EMANET OL,SELAMUN ALEYKÜM ASKER KARDEŞİM..

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleykumselam. Hayirlisiyla gitmek ve donmek nasil olur insallah. Senin hakkin da benim hakkimda yoktur ama yinede HELAL OLSUN.

Seninde cuman mubarek olsun,hayirli aksamlar, dualarda bulusmak uzere..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM BEN HAKKIM YOK VARSADA HELALİ HOŞ OLSUN KARDEŞİM GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GEL VATAN SANA EMANET HAAAA ALLAH YARDIMCIN ALSUN KARDEŞİM DAĞITIM OLUNCA USTA BİRLİĞİNİDE YAZ OLURYA YOLUMUZ DÜŞER ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
Es Selamü Aleyküm

Sizlere nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum hepiniz benim için çok değerli insanlarsınız...

Uzun uzadıya bir veda yazısı yazıpta vaktinizi almayacağım...Sadece haberiniz olsun, ve helallik almak istedim...Sivri dilim her yerde başıma bela olduğu gibi burda da oldu...Kalbini kırdığım, veya üzdüğüm bir kardeşim varsa özür dilerim ve hakkını helal etmesini temenni ederim...Helal etmezse de aynısı ile muamele etmesini isterim...

Acemi birlik: Isparta

Andelib kardeşimizin gittiği yer...Çarşamba günü yola çıkıyorum Perşembe günü de teslim oluyorum İnşAAllah...

Bu sitede emeği geçen kardeşlerime de şükranlarımı sunarım...Allah c.c. razı olsun...Çok değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim olmasına vesile oldular...

Hakkınızı helal edin...Dualarınızı esirgemeyin İnşAAllah...

Allah c.c. tevekkül edip emanet olunuz...

Es Selamü Aleyküm

[marq]B) Cuma Bayramımız Mübarek ve Hayırlara Vesile Olsun İnşAAllah B)[/marq]

Ve aleyküm selam değerli abim Rahman yardımcın olsun hayırlısı ıle teskerenı alırsın inşAllah.Hakkım yoktur varsada benden yana helalı hoş olsun .Asıl sen hakkını helal et abım Allah a emanetsn inşAllah.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM FERİT KARDEŞİM....
EVETT VAKİT TAMAM!!!
RABBİM CÜMLESİYLE BERABER SANADA HAYIRLISIYLA SAĞ SALİM GİDİP DÖNMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH.SABIRLA HAYIRLA NASIL BİTTİĞİNİ ANLAMADAN SEVDİKLERİNE TEKRAR TEZ ZAMANDA KAVUŞ İNŞ.HAKKIM YOK AMA VARSADA EBEDEN HELAL OLSUN SENDE ET...SELAMETLE ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM,,,,YOLUN AÇIK OLA...............

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Selamun aleykum.. Hakkım varsa helal olsun ebeden kardeşim.. Hayırlısıyla git gel inşaAllah..
Rabbim yar ve yardımcın olsun, O'na emanetsin inşaAllah..
Dualarımızdasın unutma kardeşim.. Allah'a ısmarladıkB)B)B)B)B)B)B)
Aleyküm Selam
Allah c.c. razı olsun kardeşim...Bilmukabele İnşAAllah...B)B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:

selamünaleyküm ~ferit kardeşim,

güzel kardeşim eğer bir hakkımız geçmişse helali hoş olsun Rabbimize emanet olasın. inşaALLAH hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin ALLAH-Ü TEALA (C.C).

selamünaleyküm
Aleyküm Selam abla
temenniler için teşekkür ederim...geçmiştir abla hakkın helal ettiğin için de sağolasın...Allah c.c. razı olsun...Rabbimiz kardeşine de tüm mehmetçiklere de hayırlı teskereler nasip etsin...Dua et İnşAAllah...B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

nesrin_77 yazdı:
Allah ( cc ) cümlenize tüm mehmetçik kardeşlerimize gittikleri gibi dönmeyi nasip etsin. Kardeşim dualarımız her daim sizinle tüm asker kardeşlerimizle. Allah ( CC ) hepinize hayırlı kapılar açsın. Allah' a (CC) emanet olun.
Âmin İnşAAllah Allah c.c. razı olsun...siz de Allah'a emanet olun...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
selamun aleyküm abim.hakkım varsa helal olsun.abim yolun açık olsun.rabbim sağsalim bitirip gelmeni nasip etsin.sende andelib gibi arada bize haberlelrini ver.kimbilir belkide sende andelib gibi trabzona gelirsin de görüşürüz.allaha emanet ol.hayırlı teskereler.selametle.

İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum

bu şiir bizden sana gelsin.
Aleyküm Selam
sağol ablam amin İnşAAllah...nasip bu işler ablam gönlümden yeni foça veya ısparta geçiyordu...ısparta vurdu...Bakalım hayırlısı olur İnşAAllah...dua et...Allah'a emanet olun...B)
şiir için de teşekkür ederim...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM VAKİT GELDİ DEMEK. SENİ RABBİMİZE EMANET EDİYORUZ. GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GEL İNŞALLAH. HAKKIMIZ YOKTUR VARSA HELAL OLSUN. SENDE HAKKINI HELAL ET. ALLAH'A(C.C) EMANET OL. İNŞALLAH ÇARŞI İZİNLERİNDE DIŞARI ÇIKINCA GÖRÜŞÜRÜZ. HADİ SELAMUN ALEYKÜM.

[big][marq]EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER.... EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER[/marq][/big]
Aleyküm Selam
evet abi gerçekten günler su gibi akıyor misali geçiyor...Amin abi İnşAAllah tüm mehmedler...abi gidip görücez biz de andelip kardeşimiz gibi 75 gün yaparsak acemi birliğini o zaman İnşAAllah çarşıya çıkarsak görüşürüz...Allah razı olsun abi...selametle kal İnşAAllah...a.s...B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

Resulaydin yazdı:

VEALEYKÜMSELAM, ALLAH SENİ SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN, HELALLEŞMEK SÜNNETTİR BENDEN YANA HELAL OLSUN.
ALLAH, HAYIRLI TEZKERELER NASİP ETSİN, İNŞAALLAH.

"TÜRK EVLADI O DUR"Kİ......
EZAN SESİ DUYULAN;
YURDU OLAN TOPRAĞI
ANA IRZ"I BİLEREK, YAD AYAĞI BASTIRMAZ.
BİR YABANCI BAYRAĞI,
HİÇ BİR YERE ASTIRMAZ.

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.B)
Allah c.c. razı olsun abi...yazılarını takip ediyorum Allah ilmini arttırsın İnşAAllah...Dua et İnşAAllah...Selametle kal...B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
HAKKIMIZ VAR İSE HELAL OLSUN.ALLAH CC SEN VE DİĞER MÜMİN ASKERLERİMİZİ HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HEPİNİZE HAYIRLI TESEKERELER.ORADAKİ DOSTLUKLAR ARKADAŞLIKLAR BİR BAŞKA OLUYOR.ALLAH CC KARŞINA İYİ İNSANLARI ÇIKARSIN.

SELAM VE DUA İLE KAL ALLAH CC EMANET OL SELAMETLE KAL.
Allah c.c. razı olsun abi güzel temenniler için...amin tüm mehmedler hayırlı teskereler alsın İnşAAllah...evet abi ordaki dostluklar çok farklıymış...bi abim şimdi çağırsalar ordaki dostluk kardeşlik için hiç düşünmem giderim derdi...

selametle İnşAAllah...Allah'a emanet...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
selamun aleykumm kardeşim..

hakkım varsa helal olsun sana ebeden ve daimen Allah c.c. yardımcın olsun kolaylıklar versin sana inş...unutmayacagız seni..tez zamanda gider gelirsin inş..selametle kal kardeşim...
Aleyküm Selam abim
Amin İnşAAllah abi...bende senin (sizlerin) dostluğunuzu kardeşliğinizi hiç bir zaman unutmayacağım...Allah c.c. razı olsun abi...her zaman yanımda olduğun için sağolasın...Selam ve baki muhabbetle...Allah'a emanet ol abi...Dualarından esirgeme İnşAAllah...B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm Ferit kardeşim..

Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun inşallah.. Allah sabrınızı versin ve kolaylaştırsın inşallah... benim hakkım geçmemiştir. geçmişse de helal hoş olsun kardeşim.. siz de helal edin inşallah. Allah yolunuzu açık etsin. Allah'a emanet olun.dua ile.
Aleyküm Selam Aliye kardeşim

Amin cümle mehmedlerin İnşAAllah...hakkını helal ettiğin için Allah razı olsun kardeşim...varsa geçmişse şüphesiz helaldir...Allah ilminizi arttırsın...Selametle kalın...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

Zinnire yazdı:
s.a.Benim güzel,yakışıklı,bitanecik, akıllı, dürüst,cömert kardeşim asker gidiyooo.Canım ben ablan yollarına gül sereyim,hayırlı olsun inş.Sapasalim gidip gelmek nasip etsin Rabbim inş.Ablasının bitanesi eğer hakkım varsa helalin olsun yerden göklere kadar...Günleri saymaya başladım bile..Çabucak geçsinler inş.Gözün arkada kalmasın,dualarımız hep seninle olcak canım kardeşim..Allah tüm asker kardeşlerimizin üzerinden rahmetini,merhametini eksik etmesin inş....Seni çok seviyoruz canım..
P.S. bu arada unutma ki ablan düğüne gelmek istiyo haa
...:)
Aleyküm Selam
Abla anam'dan farksızsın hee açtırcan gece gece muslukları...Amin İnşAallah-u Teala tüm kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun...

Abla sen kafaya koydun tez elden evlendircen yani:) hayırlısı be abla Rabbimiz hayırlı insanlarla karşılaştırsın...İnşAAllah o günler gelirse damadın ablası olarak bizzat ilgileneceksin zatii...:)

Allah c.c. razı olsun ablam...selam ve baki muhabbetle...Allah'a emanet olunuz...yeğenimin gözlerinden öperim...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt