Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allahın Selamı Hepinizin Üstünde olsun... (1 Kullanıcı)

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Öncellikle hepinize bol bol selam eder, Allahın rahmeti, bereketi üztünüzden eksik olmasın..

Bir buçuk yıl önceydi bu siteyle tanışalı.. Bir derman, kanayan yaramı tuz, sızlayan yüreğime bi avuç serinlikle tanıdım bu siteyi.. 900 milyara yakın borcum vardı sevdiklerim ise cabası.. Her aklıma ölüm gelişinde siteye giren kardeşlerimin yazılarıyla rahatladım uzun süre.. Bana benden daha çok dua eden de oldu, benim ile ağlayanı da hissettim o an islamın, müslümanlığın en güzel yanı bu dedim.. Kardeşlik.. Çok uzun bir süredir yoktum, Çırpınarak çalışarak geçti bu uzun zaman.. Kaybettiklerime yandamamayı öğrendim, Arkadaşlarımın gidişi, karımın terkedişini bile artık umursamamaya başladım çünkü herkes hakkettiği değerle değer görür.. Beklemediğim anda tanımadığım bi insan çağırdı bir gün beni.. Onun adıda benim adım gibi İbrahimdi.. Söyle dedi ne kadar borcun var.. inanmadım inanamadım.. Çünkü arkadaşlarım, akrabalarım, karım bile giderken tanımadığım adam hangi derdime derman olacaktı.. Sohbet ettik, yemek yedik.. Sonra istediğini yaptım borcumu ve karşınsısa borçlumun adını soyadını yazdım ha birde telefon numarasını.. O zaman ki psikolojiyle ne olduğunun farkında bile değildim.. Neyse ayrıldık hacı abiden sabah 7.30 da telefon sesiyle uyandım.. Arayan hasandı, İbo teşekkürler param yetişdi dedi.. Rüya mı görüyorum dedim.. uyandım, yüzümü yıkadım hasanı aradım ne dedin sen az önce dedim.. İbrahim doğru borcunu ödedi dedi.. ardan bir telefon dadah ve sonra telefonlar gelmeye devam etti.. En sonunda hacı abe aradı oğlum rahatladın mı dedi.. Ağlıyordum ama bi yandan da inanamıyordum.. tanımadığım bi adam 700 milyara yakın borcumu vermişti.. Çoğu insan ınanamadı, ama öyleydi..

Şuan Hacı abiyle beraber çalışıoruz.. Sadece canım oğlum ardam var hayatımda.. Bugüne gelmem önce Allah sonra sizlerin o temiz dualarıdır kardeşlerim.. Allah hepinizden razı olsun, sizin ve derdi sıkıntısı olan bütün kardeşlerimiz sıkıntılarını tek tek gidersin inşallah.. Yeniden aranızdayım.. ve tüm kalbimle size sıkıntısı olan bütün arkadaşlara bir avuç açarak dua etmeye, rabbime yalvarmaya her zaman hazırım..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam ardam kardeşim okadar sevindimki anlatamam mesajınız okurken gecenseney dusundum birde şimdiki ve dedimki Rabbim nekadar büyüksün dedim
Rabbim her gecen gun dahda guzelleştrisin hayatınızı Rabbim her daim yar ve nyardımcınız olsun o Hacı amcamızında Rabbim bu iyiliğinin karşılıgını kat kat versin hem budunyada hemde ahirette
selam ve dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Hoş geldin Safalar getirdin,ne kadar güzel haberlerle geldin,haberini,Burcu kardeşimden aldım çok sevindim,tekrar kendim okudum,Yüce Allahım,RABBİM diyene Buyur ya Kulum diyor,derman oluyor,deva,oluyor,çre oluyor,kimimiz var ki ondan başka,O her zaman bizlerin dualarına icanet etmiyormu,ama biz her zaman göremiyoruz,O sebepleri yaratıyor biz farkedemiyor,bazen hacı amcalar,bazen hacı dayılar,Allah hacı amcamızdan Razı olsun,mekanı cennet olsun inş.RABBİM Melekleri duacısı Efendimizi şefaatcisi eylesin,sanada evladınla birlikte sağlıklı ,huzurlu,mutlu,hidayet,bereket dolu bir ömür nasibetsin.
Selam ve Dua ile

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Allahu Ekber...
Rabbim sen ne kadar büyüksün, yücesin...
Mevlam nelere kadir...
Bizleri de yolundan ayırma Rabbim...
AMİNNN...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Allahu Ekber
Allahu Ekber
Allahu Ekber

YaVekil

Kayıtlı Kullanıcı
Allah her daim yanınızda olsun, Hacı amcanın da yaptığı iyiliklerin mükafatını iki cihanda almasını nasip etsin inşallah. Rabbim öyle büyük ki, mucizeleri bitmez. Yavrunuzla beraber sağlıklı, huzurlu mutlu ömürler dilerim.

Ey Yüce Allahım Sen Olmazları Olduransın, her şey senin dilemenle olur bizlerinde kalplerindeki duaları kabul et, cümlemizin sıkıntılarını gider, darda üzüntüde bırakma, huzur, mutluluk, bereket ve sağlık ver Yarabbim. Amin.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam..

inanamadım gerçekten ciddi ciddi var demek ki böyle şeyler.

rabbimin takdiri çok büyük maşALLAH.. sevindim..gecirdiginiz evreleri dşünüp daha çok sevindim merka ediyorduk abimizin durumu ne oldu diye bakı ne güzel bir haberler geri döndünüz..

selam ve dua ile..

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Dönebilmek hayata o kadar güzelki.. Yeniden yaşamak isteği çoşması yüreğin.. Sizlerin duları ile oldu bunlar.. Rabbim o kadar büyükkü artık ona kul olmayı bile hak etmiyorum diye düşünüyorum bazen.. Şefkatini, merhametini, rahmetini başka bir yerde bulunmayacak kadar mükkemel bir ilaha tapıyoruz.. Rabbim seni gerçekten de çok seviyorum.. Bu arada sizleride:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim. Yazdıklarınızı okuyunca çok etkilendim, çok sevindim.. Rabbim ne kadar büyükk.. Rabbim hepimizi yolundan ayırmasın, hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.. Hayırlı geceler..

TekBiriz

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tekbiriz.org
Aleyküm Selam / Selamun Aleyküm

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez derler.
Hacı Amcamızda hızır gibi yetişmiş. Allah razı olsun kendisinden.
İnşaAllah iki cihanda mükafatını alır.

İslam Davası sevdalılarına selam olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Öncellikle hepinize bol bol selam eder, Allahın rahmeti, bereketi üztünüzden eksik olmasın..

Bir buçuk yıl önceydi bu siteyle tanışalı.. Bir derman, kanayan yaramı tuz, sızlayan yüreğime bi avuç serinlikle tanıdım bu siteyi.. 900 milyara yakın borcum vardı sevdiklerim ise cabası.. Her aklıma ölüm gelişinde siteye giren kardeşlerimin yazılarıyla rahatladım uzun süre.. Bana benden daha çok dua eden de oldu, benim ile ağlayanı da hissettim o an islamın, müslümanlığın en güzel yanı bu dedim.. Kardeşlik.. Çok uzun bir süredir yoktum, Çırpınarak çalışarak geçti bu uzun zaman.. Kaybettiklerime yandamamayı öğrendim, Arkadaşlarımın gidişi, karımın terkedişini bile artık umursamamaya başladım çünkü herkes hakkettiği değerle değer görür.. Beklemediğim anda tanımadığım bi insan çağırdı bir gün beni.. Onun adıda benim adım gibi İbrahimdi.. Söyle dedi ne kadar borcun var.. inanmadım inanamadım.. Çünkü arkadaşlarım, akrabalarım, karım bile giderken tanımadığım adam hangi derdime derman olacaktı.. Sohbet ettik, yemek yedik.. Sonra istediğini yaptım borcumu ve karşınsısa borçlumun adını soyadını yazdım ha birde telefon numarasını.. O zaman ki psikolojiyle ne olduğunun farkında bile değildim.. Neyse ayrıldık hacı abiden sabah 7.30 da telefon sesiyle uyandım.. Arayan hasandı, İbo teşekkürler param yetişdi dedi.. Rüya mı görüyorum dedim.. uyandım, yüzümü yıkadım hasanı aradım ne dedin sen az önce dedim.. İbrahim doğru borcunu ödedi dedi.. ardan bir telefon dadah ve sonra telefonlar gelmeye devam etti.. En sonunda hacı abe aradı oğlum rahatladın mı dedi.. Ağlıyordum ama bi yandan da inanamıyordum.. tanımadığım bi adam 700 milyara yakın borcumu vermişti.. Çoğu insan ınanamadı, ama öyleydi..

Şuan Hacı abiyle beraber çalışıoruz.. Sadece canım oğlum ardam var hayatımda.. Bugüne gelmem önce Allah sonra sizlerin o temiz dualarıdır kardeşlerim.. Allah hepinizden razı olsun, sizin ve derdi sıkıntısı olan bütün kardeşlerimiz sıkıntılarını tek tek gidersin inşallah.. Yeniden aranızdayım.. ve tüm kalbimle size sıkıntısı olan bütün arkadaşlara bir avuç açarak dua etmeye, rabbime yalvarmaya her zaman hazırım..

aleyküm selam kardeşim normalde pek olmayacak bir olay bu. sizi çok iyi hatırlıyorum içten dualarımız olmuştu arkadaşlarımızla. gerçekten gözlerim doldu okurken hamd olsun kurtuldunuz o kişide bu dünyada pek bulunamayacak bir kişi Allah razı olsun ondan da sizden de bu kadar çetin bir imtihana karşı ayakta durdunuz. sabrettiniz o kişi cömertliğiyle siz de sabrınızla kazandınız inşallah.

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam sizin adınıza çok sevindim
Allah bütün sıkıntıda olanların yardımcısı olsun

GEVHER

Yönetici
ve aleykümselam İbrahim Kardeşimiz...

Sizi ve durumunuzu çok iyi hatırlıyorum .Her nekadar tüm kardeşlerimiz için dua etsek de , forumda sıkıntısı olduğunu bildiğimiz kardeşlerimize daha çok yer vermeye çalışıyorduk dualarımızda , ki bunlardan bir de sizdiniz kardeşim.

Uzun bir süre haberinizi alamadık , ancak hep aklımızdaydınız '' Acaba nasıl oldu kardeşimiz ? ''diye.

Ve bugün gerçekten sanki kendi borcum ödenmiş kadar sevindim kardeşim.

Rabbim , kendisine gönülden inanan hiçbir kulunu yalnız bırakmaz.
Elhamdülillah sizin de güzel haberlerinizi aldık.
Darısı diğer sıkıntılı olan kardeşlerimizin başına , inşaAllah onlarında ferah haberlerini alırız.

Allah Celle Celalühe emanet olunuz kardeşimiz.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Tekrar aramıza hoş geldiniz kardeşim.
Allah(c.c.) Bir Kuluna yardım etmek isterse onun bu yardımdan onu alıkoyacak kimdir..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
MaşALLAH nasıl insanmış o, ALLAH yardımcınız olsun

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
sizin durmunuzu okuduğumda inanılmaz üzülmüştüm ama gördümki hiç birşey imkansız değil Rabbime inanarak buralara kadar geldiniz Rabbim sen nekadar büyüksün bu kardeşimizi birdaha dara düşürme inş. şuanda borcu olan zor durumda olan insanlara Yardım et Ya Rabbim..amin selametle

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,ibrahim kardeşim ben de son zamanlarda sitemizde fazla bulunamiyorum ama geçen yil,hep dualarimizda olan kardeşlerimdendiniz.
Rabbim ne kadar yüce.
Gözlerim doldu.

Allah tüm sıkıntida olan kardeşlerimize yardimci olsun.

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Rabbim insana gerçek anlamda kim zaman sıkıcı kimi zamansa ferahlatıcı imkanlar sunar, imtihanlardan geçirir... İnsana sabretmesini ve şükretmesini öğrenir.. Sıkıntılar kimi zaman insan boyunu aşar ve sadece bir söz kalır geriye.. Ya Rabb baş edemiyorum artık dersin.. İnsan ferahlar Allahın rahmeti mutlaka onu sarar.. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim bu senin imtihanının Rabbim seni felaha , rahatlıga kavusturmuş ..İnşallah kötü zamanda nasil ondan başka yardımcı bulamıyorsak Ondan yardim istiyorsak Rahatlıgımıza kavustugumuzdada aynı ihlas ve aynı duygularla ona sıgınaliM....
Selametle

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillah,Rabbımıza şükürler olsun kardeşim.

İnanın sizin adınıza o kadar çok sevindimki,Rabbım ağzınızın tadını birdaha bozmasın kardeşim.
Tekrar hoşgeldiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt