Böyle hatalar yapmayalım.ne saçma şeyler bunlar lütfen bu yazdıklarınızın kaynağınıda belirtip ispatlayınız.allahın isimlerini keyfimize göre mi okuyacağız.buram ağrıyo bu ismi okuyayım.Varmı böyle bişey kuran-ı kerimde belirtilmiş mi?
Allah ın isimlerini zikir ederken yazıldığı gibimi söyleyecez yoksa daha farklımı?
Örneğin; el-fettah zikirde(söylenirken) ya fettah deniliyor.
yada el rezzak ; ya rezzakü die zikir ediliyor bunlardan hangisi doğru nasıl zikretmeliyiz??
Allah razı olsun kardesım.ben bu yazıyı alsam hahkkını hela eder mısın kardesım?
kardeşim neden saçma olsun? bazı isimlerin yani sıfatların anlamlarını biliyorum ve yanlarında yazanlarla uyumlu olduğunu gördüm. çok güzel bi paylaşım olmuş bence. Allah razı olsun kardeşim senden emeğine sağlık.Böyle hatalar yapmayalım.ne saçma şeyler bunlar lütfen bu yazdıklarınızın kaynağınıda belirtip ispatlayınız.allahın isimlerini keyfimize göre mi okuyacağız.buram ağrıyo bu ismi okuyayım.Varmı böyle bişey kuran-ı kerimde belirtilmiş mi?
kardeşim neden saçma olsun? bazı isimlerin yani sıfatların anlamlarını biliyorum ve yanlarında yazanlarla uyumlu olduğunu gördüm. çok güzel bi paylaşım olmuş bence. Allah razı olsun kardeşim senden emeğine sağlık.
Allah razı olsun kardeş. Ben elimden geldiğince düzenli olarak her gün en azından bir kere zikretmeye çabalıyorum. Fakat bu isimlerin çeşitli hastalıklara şifa olabilmesi için belirli bir sayı gereklimidir.
Selametle hoşçakalınız.