Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH'ın 99 İsmi ve ANLAMI(Bir Kez Daha Hatırlayalım) (1 Kullanıcı)

İBRAHİM KUMRU

Kayıtlı Kullanıcı
Esselam aleyküm
Ümmeti Muhammed in sıhat ve selametine vesile olması için gelin hergün RAB bimizi esmaül hüsnayla analım

Volkan_Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Allah senden razı olsun ismi kerimlerini yazdığın ve bana tekrarlama sebebi olduğun için...

İBRAHİM KUMRU

Kayıtlı Kullanıcı
selamu aleyküm
rabb bimizi en güzel isimleriyle her gün analım

İBRAHİM KUMRU

Kayıtlı Kullanıcı
selamualeyküm
Rab bimizin en güzel isimleriyle ümmeti Muhammed in selameti için dua edelim

İBRAHİM KUMRU

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm
Allah bu güzel isimleri hürmetini akibetimizi hayr eylesin

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Allah seni esmaül hüsnanın hürmetine cennetine alsın

karahan09

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Nur u bizden esirgemesin.
Başkalarına koşturup yorma beni Allahım,kaygılarım bin türlü korkularım bintürlü,kuvvetim kıl kadar boynu bükük bırakma bizi,başkalarına bırakma bizi...
Herkes,herşey sana muhtaç....
Sana muhtaçlığım en büyük zenginliğimdir.
Senden başkasına el açtırma beni...
Senin kudretine sınır çizilmez.
Sen herşeyi varlığından önce takdir edersin...

H

hado77

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
ALLAH(cc) kelamullahı ve içinde bulunan her bir sözünü esmasının cilvesi yaptı. koca kainatı bilinen ve bilinmeyen alemi isimlerinin yüceliği ve sonsuz anlamıyla aydınlattı. her şey yoktu öncel halk etti eşyayı her bir katına bir ismini koydu. insana oku dedi o. hak(CC) ten gerçek anlamda alimler korkar hükmünce okumaya başladı okudukça eşyaya muttali oldu oradan esmanın cilvelerini gördü ALLAH(cc) kuluna meleklerinin yanında nasıl öveceğini söylediği isimlerini zikrettirdi. kul kuran okudu kul esma-i ilahiyenin sırlarına erişti. ALLAH(cc)'ın kainat kitabını anladı. o koca kainat küçücük bir akılda anlam kazandı. esma-i hüsna en güzel şekilde yaratanın kendisini kullarına anlatma yoludur. ALLAH(cc) PERDESİDİR. kuluna verdiği nimetlerini ben veriyorum diyerek değil ona kibirlenme çünkü bizde kibirlenme yok biz veriyoruz diyerek analtır o eşsiz rahmetini. perde hayadır. o kuluna hayayı isimleriyle öğretir. derki hanımlarla bir perdenin arkasından konuşun sonra bize talim buyurduğunu ya rab(CC) sen de nasıl görecez. onu görmek isteyenlere nerde o diyenlere peşin cevabı verdi. ben de azimmüşşan size emir buyurduğum her şeyi kendi yaptım isimlerimi de kendime perde. ileride sana anlatılacakta beni görmemen aslında nankörlüğünün affı için en güzel sebepmiş diyeceksin. biz evvel emirde bir amel olarak şeytani bir nefsi gönderdik o isyan etti o kim diye sorduk ALLAH (cc) O insten ve cindendi dedi halbuki onlar kulluk etsin diye yaratılmıştı sonra. ALLAH(cc) O CEHENNEMİNİ rasulüne (SAS) gösterdi dedi bunlar cehennemlikler O DEDİ(sas) BİR YOL YOK MU. BİZ LEVHİ MAHFUZDA HAKKINDA HÜKMÜ KESİNLEŞENLERİZ. İÇİMİZDEN BİR KISMI O İÇİNDEki İSYANKARI ENGELLEYECEK, BİR ŞANS DİYENE İŞTE KİTAP, BENİM NAZARIMDA ZATEN SUÇLULAR AYRILDI. isyankar nefse BEN RAHMETİMLE SENİ HER GECE ÖLDÜRÜYORDA TEKRAR DİRİLTİP TEVBE EDER DE hakkı bulur musun nefsine zulmüne bir son verir misin diye bekliyorum diyor. en ali ismiyle ALLAH(ac)dünyada veya ukbada MÜMİNE VE KAFİRE verdiğini BEN ALLAH'IM(CC) bunda şüphe yok diyerek zamanı eviriyor çeviriyorda O allah(CC) ismiyle insana tekrar can veriyor halkediyor kopardığı kıyametleri tehir edip duruyor. her gün öldürüp dirilten ALLAH(cc) şanı ne yücedir.en güzel kitap ALLAH(cc) 'en güzel eseri halifem dediği insana rabbim merhametle yaklaşanlardan eylesin .kul kelamlaştıkça rabbanileşir o rabbani kul yürüdükçe ALLAH(cc) RAHMETİYLE KENDİNİ gizlediği güzellikleri çıkar. o kişi ameliyle canilerden katillerden adamlar meydana getirir. nerede ALLAH(cc) dendiğinde o kişilerin ellerinin işlediği amel bile onu anlatmaya yeter. ALLAH(cc) CEMALİYLE ŞEREFLENELERDEN EYLESİN. ALLAH(cc) senden benden ümmet-i muhammedden razı olsun. paylaşım için teşekkürler.

umutto

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı Olsun!!!..Herkeze Hayırlı Günler Ellerin dert görmesin...

dared85

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun arkadaşım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt