Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah'i Sevmenin Alametleri... (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
PEYGAMBERİMİZ(S.A.S.) buyurur ki:
Allahü teâlâyı sevmenin alameti, Kur'an-ı kerimi sevmektir. Kur'an-ı kerimi sevmenin alameti Peygamberi sevmektir. Peygamberi sevmenin alameti, sünnete uymaktır. Sünnete uymanın alameti, ahireti sevmektir.

Ahireti sevmenin alameti, dünya sevgisini kalbden çıkarmak, dünyaya buğzetmektir. Dünyaya buğzetmenin alameti de, kendisini ahirete götürecek kadar mal ile yetinmek ve ahirete hazırlanmaktır.

hülya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım bizleri kuranımızdan ve islamdan ayırmasın.Sağol paylaşımın için Allah razı olsun.

faruk yavuz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm Cenabı ALLAH bizleri imandan islamdan kur'an'dan ayırmasın çok güzel bir katılım oldu Allah razı olsun..

merihg

Kayıtlı Kullanıcı
kul olabilmek maksat

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm kardeşim Hatırlatmanız için Rahman razı olsun.
Ahirete hazırlanan kullardan olmamız duası ile inşaallah.
Allah a emanet olun.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardesim dunki formuna hakkim varsa helaldir diye yazdim ama senin okuyup okumadigini bilmiyorum çunki sonradan aradim o konuyu bulamadim bende seni uzduysem eger hakkini helal et selam ve dua ile.. huzunlu_gurbet

hayat87

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimizin razı olduğu kullardan olabilmek dileğiyle... Allah (c.c.) razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt