Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

allaha sükretmeyenin sonu... (1 Kullanıcı)

hüseyin-c

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.candemir.tr.gg
Zengin adamın biri yemek yiyordu, sofrasında pişmiş tavuk vardı. Bir dilenci gelip, kendisinden bir şey istedi. Dilenciye bir şey vermeyip, onu eli boş geri çevirdi. Adam çok mal ve servet sahibi idi.

Bir gün karısı ile arası açılıp, boşandılar. Karısı başka kocaya vardı. Kadının ikinci kocası yemek yerken bir dilenci ondan bir şeyler istedi. Sofrasında pişmiş tavuk bulunan adam karısına:

- "Pişmiş tavuğu alıp dilenciye verdi. Kadın dilenciyi görünce, kendisine yabancı gelmedi. Biraz düşündü ve ilk kocası olduğunu anladı. Durumu ikinci kocasına bildirdi.

İkinci kocası:

"Allah’a yemin ederim ki, o adamdan bir şeyler isteyen fakir dilenci ben idim. Allah da onun mal ve servetini alıp, bana verdi" dedi.

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun emegine saglık güzel paylaşım
ders alınması lazım

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
olabilme ihtimali var
allah alan el değil veren el eylesin bizi amin

_emrah_

Kayıtlı Kullanıcı
Yaratanın adaleti kimseyi küçük görmeyecegiz demekki neyiz ne olucaz belli degil insanoğlu acizdir sonucta veren Allah almasınıda bilir şükretmez isek...
şükrü bilelim şükretmeyi unutmayalım inşallah kardeşler... AEO

|_GüLüM_|

Kayıtlı Kullanıcı
B) Rabbimin kudreti sonsuz tabi.. payla$ima te$ekkürler B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt