Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

" Allah'a Emanet Olun " (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

İSLAMİYET GEN DE KALIP TA PAYLAŞIMLARINA DEVAM EDENLERE SELAM OLSUN..
"....her zorluktan sonra bi kolaylık vardır.."(inşirah suresi)
:H​

Selamun aleyküm kardeşim. Bu kedicik ne şirin öyle :evet Allah razı olsun sizlerden. Rabbim her işinizi hayırlara vesile kılsın. AMİN. Gitmeyeceğim inşallah bazı olaylar oldu fakat dayanmak zorundayız. Burası sınava dünyası hepimiz sınanıyoruz. Sabretmem gerekirdi. Sizlere teşekkür ederim beni tekrar bu siteye yönlendirdiğiniz için. Kedi ve gül için çok sağolun. Her zorluktan sonra mutlaka bir kolaylık çıkıyor. Rabbim bir kapıyı kaparsa öteki kapıyı açıyor.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM....
Hayırlı günler. :H

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum bende yeni katıldım siteye gitmene üzüldüm. allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun....

Ve aleyküm selam. Bu siteye katılmana çok sevindim değerli abicim. Allah razı olsun. Gitmicem inşallah. Vazgeçtim. Yanlış yaptığımı anladım. İnşallah bir daha gitmek zorunda kalmam ve kalmayız. Hayırlı günler. :H

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
bılıyorum dayanamayıp gerı döneceğini bizleri bırakmıcağını;)hım pekı bıraraya gelıyormusunuz...bak cnm bu konuyu bıran önce açmalısın ona ...karar vermen için çok önemlı bılıyorsunu:(:( Rabbım ayrdımcın olsun...dualrım senınle inaAllah
bende senı cok sevıyorum cnm

Biliyorum ablam bu konu benim için çok önemli ve değerli. Açacağım inşallah tez zamanda konuyu. Allah yardımcımız olsun cümleten. Siz ısrar edersiniz de ben gidermiyim hiç ablam. Rabbim razı olsun hepinizden.
Sağol her şey için...
Hayırlı günler ablam
.:H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.aaaaaaa canım sen gitmedinmi?buda gitmeni ister gibi oldu:Kçoooook sevindim gitme tabi.insan ablalarının sözünü dinler demi.:evetallaha emanet ol canım benim.:H

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Hakkınızda hayırlı neyse rabbim onu nasip etsin ama lütfen bizleri unutmayın.

Ne olur hakkınız geçmiştirbize hakkınızı helal edin.

Dua ile

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim. Bu kedicik ne şirin öyle :evet Allah razı olsun sizlerden. Rabbim her işinizi hayırlara vesile kılsın. AMİN. Gitmeyeceğim inşallah bazı olaylar oldu fakat dayanmak zorundayız. Burası sınava dünyası hepimiz sınanıyoruz. Sabretmem gerekirdi. Sizlere teşekkür ederim beni tekrar bu siteye yönlendirdiğiniz için. Kedi ve gül için çok sağolun. Her zorluktan sonra mutlaka bir kolaylık çıkıyor. Rabbim bir kapıyı kaparsa öteki kapıyı açıyor.
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM....
Hayırlı günler. :H
FAYDALI VE HAYIR DOLU PAYLAŞIMLARDA BULUNANLARI SEVİYORUZ..
KEDİCİK TE
aliye-aliye den alıntı..o paylaşmıştı başka bi forumda,oradan kopyalamıştım..
sana uyacağını düşünüp ekledim..çok şirin dimi..:evet
üyeliğin ve paylaşımların daimi olur inşallah..
selam ve dualarımla..:H

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Biliyorum ablam bu konu benim için çok önemli ve değerli. Açacağım inşallah tez zamanda konuyu. Allah yardımcımız olsun cümleten. Siz ısrar edersiniz de ben gidermiyim hiç ablam. Rabbim razı olsun hepinizden.
Sağol her şey için...
Hayırlı günler ablam
.:H

hep dualar et...cnm bizlerde dua edıcez senın için...mantıgınla hareket et eğer kalbının sesını dınlersen hata yaparsın...sana tavsıyem bu cnm ...bak sıtede göruyoruz insanların çeşit çeşit dertleri sıkıntıları var...eğer olmazsa da üzülme
kısmet de geç...tatlım...zor ama şöyle bır düşündüğünde senın için hayırlı olmaıdgını anlarsan ozman için daha rahat olur... zaten yasın da küçük ne kısmetler gelır... alnına kım yazılmışsa ne kadar ıstemıyorum desen de olur zaten...hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim...sana layık eş nasıp etsın Rabbım

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.aaaaaaa canım sen gitmedinmi?buda gitmeni ister gibi oldu:Kçoooook sevindim gitme tabi.insan ablalarının sözünü dinler demi.:evetallaha emanet ol canım benim.:H

Ve aleyküm selam ablacığım. Gittim ama geri geldim öyle kolay değilmiş benim için burayı bırakmak. Sizlerin de etkisi oldu tabiki. Rabbim hepinizden razı olsun. Sen de Allah'a emanet ol değerli ablam.
SELAM VE DUA İLE...
:H

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

Hakkınızda hayırlı neyse rabbim onu nasip etsin ama lütfen bizleri unutmayın.

Ne olur hakkınız geçmiştirbize hakkınızı helal edin.

Dua ile

Ve aleyküm selam değerli kardeşim. Gitmiyorum inşallah geri dönmeye karar verdim. Sizleri nasıl bırakırım? Hepiniz çok değerlisiniz benim için. Benim hakkım varsa helali hoş olsun. Hayırlı akşamlar. :H

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
hep dualar et...cnm bizlerde dua edıcez senın için...mantıgınla hareket et eğer kalbının sesını dınlersen hata yaparsın...sana tavsıyem bu cnm ...bak sıtede göruyoruz insanların çeşit çeşit dertleri sıkıntıları var...eğer olmazsa da üzülme
kısmet de geç...tatlım...zor ama şöyle bır düşündüğünde senın için hayırlı olmaıdgını anlarsan ozman için daha rahat olur... zaten yasın da küçük ne kısmetler gelır... alnına kım yazılmışsa ne kadar ıstemıyorum desen de olur zaten...hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim...sana layık eş nasıp etsın Rabbım

Hep dua ediyorum zaten Rabbime ablam. Hayırlısını istiyorum Allah'ım benim için hayırlısı neyse sen onu nasip eyle diyorum. Rabbim herkese hayırlısını nasip eylesin. Şöyle bir feraha çıksam istiyorum. Ama Rabbim böyle uygun görmüş ne yapalım . Sıkıntı çekeceğiz ki olgunlaşalım. Acılar insanı olgunlaştırır. Doğrusun ablam yaşım daha küçük hem. Hayırlısı Rabbimden. Dua'n için sağol ablam AMİN CÜMLEMİZE İNŞALLAH.
RABBİME EMANET EDİYORUM SENİ.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Kardeşim ne diyim yolun açık olsun ara sırada olsa gir bir selam ver kendimce bir hakkım varsa helali hoş olsun kardeşim Rabbime emanet ol Selametle :gulegule

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Kardeşim ne diyim yolun açık olsun ara sırada olsa gir bir selam ver kendimce bir hakkım varsa helali hoş olsun kardeşim Rabbime emanet ol Selametle :gulegule

Ve aleyküm selam. Allah razı olsun hakkınızı helal etmişsiniz. Benim hakkımda varsa helal olsun. Gitmiyorum siteden vazgeçtim sonradan buradan gitmenin yanlış olduğunu anladım. Ama yine de sağolun.
Allah 'a emanet olun.
:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt