Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

" Allah'a Emanet Olun " (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEKÜM SEVGİLİ VE MUHTEREM DOSTLARIM. BEN ARANIZDAN AYRILIYORUM. KAÇ GÜNDÜR SİTEYE GİRMEKTE ZORLUK ÇEKİYORUM YÖNETİCİLERE BİLDİRDİM DURUMU FAKAT BENİ KAİLE ALMADILAR. ZATEN YOĞUNUM. BİR SÜRÜ İŞİM VAR GİREMİCEM SİTEYE DERSLERİM DE BAŞLADI. ARTIK ARANIZDA AYRILIYORUM. SİZLERE ÇOK ISINMIŞTIM ÇOK SEVMİŞTİM. CENNET_AĞACI VE ERCİYES1984 HEMŞERİMİ VE DAHA NİCE ABLA VE ABİLERİMİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM...
BİRİLERİ DE MEMNUN OLMUŞTUR İNŞALLAH BENİM GİTTİĞİMDEN. AMA İNANIYORUM Kİ TAKİP EDİLECEK KİŞİLER TAKİP EDİLECEKTİR SİZLER TARAFINDAN. ÇOK AMA ÇOK ÜZGÜNÜM. BU BİÇARE GÖNÜL NEYLER SİZSİZ BİLMİYORUM...
KELİMELER BOĞAZIMA DÜĞÜMLENİYOR İNANIN NE YAZACAĞIMI BİLEMİYORUM. AMA ŞUNU İYİ BİLİN Kİ SİZLERDEN AYRILMAK ZOR OLACAK. BU SİTE GERÇEKTEN MÜKEMMEL.
YÖNETİCİ ARKADAŞLARA DA KIRGINLIĞIMI İFADE ETMEK İSTİYORUM. BANA CEVAP GÖNDERMEK ZAHMETİNDE BİLE BULUNMADILAR. AMA VARDIR BİR BİLDİKLERİ. NEYSE ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN Kİ BUKADAR İNSANIN BU SİTEDEN DOST EDİNMESİNİ SAĞLADILAR. BÖYLE GÜZEL YARARLI BİR SİTE AÇTILAR. ALLAH SEVABINI BİN KAT YAZSIN İNŞALLAH. AMİN.
YARARLI PAYLAŞIMLARINIZIDA ÖZLEYECEĞİM. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. HAKLARINIZI HELAL EDİN.
ALLAH'A EMANET OLUN.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim gitmene çok üzüldüm yokluğun belli olacak Rabbimiz hakkında hayırlısını nasip eylesin inşaallah hayırlı cumalar Rabbimize emanet ol inşaallah

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyna aleykum selam kardesim bu karariniza üzüldüm.InsaAllah tekrar gelirsiniz.Rabbim her seyin en dogrusunu ve en iyisini bilir.Allah'a emanet olun.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam Kardeşim. çok üzüldüm Gitmene. Rabbim Hepimizin Hakkinda Hayirlisini Nasip Etsin. Faydali Paylaşimlarini Ve Seni özleyeceğiz Kardeşim. Yine Gelirsin Inşallah Kardeşim. Rabbimize Emante Ol..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim gitmene çok üzüldüm yokluğun belli olacak Rabbimiz hakkında hayırlısını nasip eylesin inşaallah hayırlı cumalar Rabbimize emanet ol inşaallah

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENİN VE DİĞER KARDEŞLERİMİN YOKLUĞUNU HİSSEDECEĞİM. DUALARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZİNLE ÇOK GÜZEL VAKİT GEÇİRDİM BİLGİ EDİNDİM. AYRILMAK ÇOK ZOR OLACAK.
SANA DA HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM.
BENİM HAKKIM VARSA HEPİNİZE HELALDİR.
SEN DE RABBİME EMANET OL
. :A:A:A:A

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyna aleykum selam kardesim bu karariniza üzüldüm.InsaAllah tekrar gelirsiniz.Rabbim her seyin en dogrusunu ve en iyisini bilir.Allah'a emanet olun.

ALEYKÜM SELAM ABLAM. TEKRAR GELMİCEM AMA EVLENDİĞİM ZAMAN SİZLERİ BİLGİLENDİRMEK İÇİN GİRECEĞİM SİTEYE İNŞALLAH. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH. RABBİM RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.
SEN DE ALLAH'A EMANET OL ABLAM.
SELAM VE DUA İLE...
:gulegule:A:A

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam Kardeşim. çok üzüldüm Gitmene. Rabbim Hepimizin Hakkinda Hayirlisini Nasip Etsin. Faydali Paylaşimlarini Ve Seni özleyeceğiz Kardeşim. Yine Gelirsin Inşallah Kardeşim. Rabbimize Emante Ol..

ALLAH RAZI OLSUN DERYA ABLAM. AMİN. RABBİM HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİR. BEN DE SİZLERİ ÖZLEYECEĞİM. HEPİNİZDEN RABBİM RAZI OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM. AYRILIKLAR HEP İÇİMİ ACITIR.
HEPİNİZ RABBİME EMANETSİNİZ.
DUALARIMDA OLACAKSINIZ...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım.aşk olsun bu gitmek noluyor:(yönetime kırıldın bizden niye kaçıyorsun.yönetim banada ulaşmadı .sanırım adminlerin değişmesi sözkonusuydu canım.çözüm olsaydı gitmek ben giderdim.allaha emanet ol güzel kardeşim:gulegule

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım.aşk olsun bu gitmek noluyor:(yönetime kırıldın bizden niye kaçıyorsun.yönetim banada ulaşmadı .sanırım adminlerin değişmesi sözkonusuydu canım.çözüm olsaydı gitmek ben giderdim.allaha emanet ol güzel kardeşim:gulegule

Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun ablam. Ben yöneticilere kırılmıştım biraz fakat dün döndüler bana. Siteden o yüzden değil derslerim için ve çalıştığım için ayrılmak istedim . Allah razı olsun ablam ilgine çok teşekkür ederim. Sizleri özleyeceğim.
Hepiniz Allah'a emanet olun. Bu güllerde sana ablam.

B)B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEKÜM SEVGİLİ VE MUHTEREM DOSTLARIM. BEN ARANIZDAN AYRILIYORUM. KAÇ GÜNDÜR SİTEYE GİRMEKTE ZORLUK ÇEKİYORUM YÖNETİCİLERE BİLDİRDİM DURUMU FAKAT BENİ KAİLE ALMADILAR. ZATEN YOĞUNUM. BİR SÜRÜ İŞİM VAR GİREMİCEM SİTEYE DERSLERİM DE BAŞLADI. ARTIK ARANIZDA AYRILIYORUM. SİZLERE ÇOK ISINMIŞTIM ÇOK SEVMİŞTİM. CENNET_AĞACI VE ERCİYES1984 HEMŞERİMİ VE DAHA NİCE ABLA VE ABİLERİMİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM...
BİRİLERİ DE MEMNUN OLMUŞTUR İNŞALLAH BENİM GİTTİĞİMDEN. AMA İNANIYORUM Kİ TAKİP EDİLECEK KİŞİLER TAKİP EDİLECEKTİR SİZLER TARAFINDAN. ÇOK AMA ÇOK ÜZGÜNÜM. BU BİÇARE GÖNÜL NEYLER SİZSİZ BİLMİYORUM...
KELİMELER BOĞAZIMA DÜĞÜMLENİYOR İNANIN NE YAZACAĞIMI BİLEMİYORUM. AMA ŞUNU İYİ BİLİN Kİ SİZLERDEN AYRILMAK ZOR OLACAK. BU SİTE GERÇEKTEN MÜKEMMEL.
YÖNETİCİ ARKADAŞLARA DA KIRGINLIĞIMI İFADE ETMEK İSTİYORUM. BANA CEVAP GÖNDERMEK ZAHMETİNDE BİLE BULUNMADILAR. AMA VARDIR BİR BİLDİKLERİ. NEYSE ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN Kİ BUKADAR İNSANIN BU SİTEDEN DOST EDİNMESİNİ SAĞLADILAR. BÖYLE GÜZEL YARARLI BİR SİTE AÇTILAR. ALLAH SEVABINI BİN KAT YAZSIN İNŞALLAH. AMİN.
YARARLI PAYLAŞIMLARINIZIDA ÖZLEYECEĞİM. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. HAKLARINIZI HELAL EDİN.
ALLAH'A EMANET OLUN.

esselamü aleyküm güzel kardeşim ne demek bu şimdi bak tatlım siteye bizlerde girmekte zorluk ççekıyoruz çünkü o lüzumsuz ınsanlar sıtemıze virüs atıyorlar...sanırım erkan beyde cok yogun ondan dolayı cevap verememıstır... benımde gıremedım zamanlar oldu kı herkes bu sorunu yaşıyor... gelelım gıtme kararına sana hıc ama hıc yakıştıramadım benı çok üzdün bilesin...gitmenı ıstemıyorum kardeşim hiç hemde gidersende ablanı kırmış olacaksın haberın olsun...bir kez daha düşün!!!

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'A EMANET OLUN.

SElamunaleykum yazınıyeni gördüm kusura bakma ama bilki gercekten cok üzüldüm senin gibi yararlı bir arkadaşımızı aramızda görememek cok üzücü belkide böylesi daha hayırıdır benim hakkım varsa helal olsun sende helal et Allah bahtını hayır eylesin Allah gönlüne göre versin Allaha emanet ol

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
aleykume selam seni özlüyecez ama arasıra selam verirsin işşallah allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kırmızı Güller :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gururlanma İnsan Oğlu :.

Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerine olsun canım kardeşim. Allah razı olsu. Bu ilahilerin ikisini de çok seviyorum gerçi ilahilerin hepsini seviyorum. Emeğine sağlık inşallah A. ÖNÜL ile tanışma fırsatı bulursun. İnşallah Rabbim izin verirse ben de sizinle vakit geçireceğim inşallah. Vaktim kısıtlı olduğu için giremicem nete. Rabbim hepinizden razı olsun.
Allah'a emanet ol kardeşim.
:gulegule

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm güzel kardeşim ne demek bu şimdi bak tatlım siteye bizlerde girmekte zorluk ççekıyoruz çünkü o lüzumsuz ınsanlar sıtemıze virüs atıyorlar...sanırım erkan beyde cok yogun ondan dolayı cevap verememıstır... benımde gıremedım zamanlar oldu kı herkes bu sorunu yaşıyor... gelelım gıtme kararına sana hıc ama hıc yakıştıramadım benı çok üzdün bilesin...gitmenı ıstemıyorum kardeşim hiç hemde gidersende ablanı kırmış olacaksın haberın olsun...bir kez daha düşün!!!

Ve aleyküm selam ablam Allah razı olsun. Seni kırmaktansa kafamı kırarım daha iyi. Seni kaybetmek istemem. :( Bana çok kırılmışsın belli ablacığım seni üzdüğüme çok üzüldüm. Zaten ruhum burada çok dinleniyor burada kendimi çok huzurlu hissediyorum sizlerin sayesinde. Gitmekte pek emin değilim açıkçası o gün öyle olunca ben de napayım birden çok hüzünlendim. Biz meydanı öyle şahıslara bırakırsak siteden herkes gitmek zorunda kalır. Geri dönüyorum ablam gerçekten seni kırmak istemem. Zaten yaptığım yanlıştı. Seni kırdığım için özür diliyorum . Bu gülleri sana gönderiyorum kalbini tekrar kazanmak için. B)B)B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ablam Allah razı olsun. Seni kırmaktansa kafamı kırarım daha iyi. Seni kaybetmek istemem. :( Bana çok kırılmışsın belli ablacığım seni üzdüğüme çok üzüldüm. Zaten ruhum burada çok dinleniyor burada kendimi çok huzurlu hissediyorum sizlerin sayesinde. Gitmekte pek emin değilim açıkçası o gün öyle olunca ben de napayım birden çok hüzünlendim. Biz meydanı öyle şahıslara bırakırsak siteden herkes gitmek zorunda kalır. Geri dönüyorum ablam gerçekten seni kırmak istemem. Zaten yaptığım yanlıştı. Seni kırdığım için özür diliyorum . Bu gülleri sana gönderiyorum kalbini tekrar kazanmak için.

oyy oyy oyy tatlım he şöyle ınan yüzüm güldü bu mutlu haberi verince:) bende senın gıtmenı ıstemem canım hemde o lüzumsuz ınsanlar yüzünden asla buna ızın vermem....biz bir aileyiz...çok büyük bir aile huzurlu mutlu arada tabı kırgınlıklar dargınlıklar oluyor ama okadar olsun dımı :evet....benı kırmaıdıgın için çok tiederım canım çok sağol...Rabbım sendn de razı olsun...özür dilemene gerek yok cnm buarada bir gelişme varmı ;) güller içinde t.ederım güllere dayanamammmm

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
SElamunaleykum yazınıyeni gördüm kusura bakma ama bilki gercekten cok üzüldüm senin gibi yararlı bir arkadaşımızı aramızda görememek cok üzücü belkide böylesi daha hayırıdır benim hakkım varsa helal olsun sende helal et Allah bahtını hayır eylesin Allah gönlüne göre versin Allaha emanet ol

Ve aleyküm selam hemşerim Rabbim razı olsun. Ne kusuru aşk olsun. Yeni görmen normal çünkü bir kaç gün önce yazmıştım. Benim hakkım varsa da sana helal olsun ama gitmekte kararsızım cennet_ağacı ablam kırıldığını söylüyor ve ben onu çok seviyorum kırmak istemiyorum. Sizleri de çok seviyorum tabiki. Allah seninde gönlüne göre versin inşallah. Sen de Allah'a emanet ol...:gulegule

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
oyy oyy oyy tatlım he şöyle ınan yüzüm güldü bu mutlu haberi verince:) bende senın gıtmenı ıstemem canım hemde o lüzumsuz ınsanlar yüzünden asla buna ızın vermem....biz bir aileyiz...çok büyük bir aile huzurlu mutlu arada tabı kırgınlıklar dargınlıklar oluyor ama okadar olsun dımı :evet....benı kırmaıdıgın için çok tiederım canım çok sağol...Rabbım sendn de razı olsun...özür dilemene gerek yok cnm buarada bir gelişme varmı ;) güller içinde t.ederım güllere dayanamammmm

İnan bir hoş oldum ablam sen bana kırıldığını söyleyince eteklerim tutuştu. Evet biz bir aileyiz bu aileyi de kimsenin yıpratmaya, bölmeye hakkı yok. Ne demek ablacığım sen de benim bir ablamsın artık. Gelişme yok ya aslında biraz da ona üzülüyorum . Namaz konusunu falan açayım diyorum ama hep bir aksilik çıkıyor. Sanki şeytan engelliyor. Rabbim hayır etsin inşallah her işimizi. Seni çooooooooooooook seviyorum ablam . :evet

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

İSLAMİYET GEN DE KALIP TA PAYLAŞIMLARINA DEVAM EDENLERE SELAM OLSUN..
"....her zorluktan sonra bi kolaylık vardır.."(inşirah suresi)
:H​

belmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beslermobilya.com
selamunaleykum bende yeni katıldım siteye gitmene üzüldüm. allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
İnan bir hoş oldum ablam sen bana kırıldığını söyleyince eteklerim tutuştu. Evet biz bir aileyiz bu aileyi de kimsenin yıpratmaya, bölmeye hakkı yok. Ne demek ablacığım sen de benim bir ablamsın artık. Gelişme yok ya aslında biraz da ona üzülüyorum . Namaz konusunu falan açayım diyorum ama hep bir aksilik çıkıyor. Sanki şeytan engelliyor. Rabbim hayır etsin inşallah her işimizi. Seni çooooooooooooook seviyorum ablam . :evet

bılıyorum dayanamayıp gerı döneceğini bizleri bırakmıcağını;)hım pekı bıraraya gelıyormusunuz...bak cnm bu konuyu bıran önce açmalısın ona ...karar vermen için çok önemlı bılıyorsunu:(:( Rabbım ayrdımcın olsun...dualrım senınle inaAllah
bende senı cok sevıyorum cnm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt