Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah yolundayiz (1 Kullanıcı)

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
herkese hayirli akşamlar diliyorum öncelikle bugün sitede bir yanliş anlaşilma olmuş sanirim. Buraya ilk üyeliğimden beri birsürü insana tavsiye ettim.bu siteyi herkeste bana duaci oldu. çok yararli bilgi verici bir site. Herkes birbirne yardimci oluyor dular ediyoruz. En son öğretmen olan bir ablama ben tavsiye ettim burayi(denizaslan) buarada herkes birbirine yardimci oluyor çok yararli bilgiler çok değerli hocalarimiz arkadaşlarimiz var dedim ve üye oldu. Açtiğimiz konuda evlilik üzerineydi. Allah razi olsun bir sürü arkadaşlar katildi bende bazi konular açarak yardim istemiştim. Banada yardimci olarak yanimda oldular.. Ama bir arkadaşimiz bunu çöpçatanlik olarak değerlendirmesi beni hakikaten çok çok üzdü.allah rizasi için dua etmek çöpçatanlikmi oluyor arkadaşlar?dua istemek yardim istemek yardimlaşmak bu şekildemi anlaşiliyor????

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
???????????????????????????????????

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
bu konu üzerine bir sürü konu açıldı onlara yardımcı olundu o abla açtığında nie bu tepki evlilik sitesi olmadığını biliyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
seviyesizlik bunu neresinde kendi okuyor yardım istiyor evlenmek için buaraya gelinmiyor bunu bizde biliyoruz bilecek kadarda bilgiye allaha şükürler olsun sahibiz arkadaşım

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
ben o ablamızın yanlış birşey yaptıgını düşünmüyorum.ablamız,evlenmek istedigini söyleyip burada birini mi arıyor,hayır.Öyle olsaydı bizde buyrun başka siteler var derdik.sadece Allah rızası için hayırlısının olması için dualarında bizlerin de payımız olmasını istedi.başka bir konu ya da hayırlı bir yuva,hepsinin özü dualarla Yüce Rabbimizden hakkımızda hayırlısının olmasını istemek degil mi.

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
ben o ablamızın yanlış birşey yaptıgını düşünmüyorum.ablamız,evlenmek istedigini söyleyip burada birini mi arıyor,hayır.Öyle olsaydı bizde buyrun başka siteler var derdik.sadece Allah rızası için hayırlısının olması için dualarında bizlerin de payımız olmasını istedi.başka bir konu ya da hayırlı bir yuva,hepsinin özü dualarla Yüce Rabbimizden hakkımızda hayırlısının olmasını istemek degil mi.

cevabın için allah razı olsun kardeşim bende bunu demek istedim o çok sevdiğim ablamda aynı şekilde düşündü ama yanlış anlaşıldı. en en önemlisi ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTEMEK

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
cevabın için allah razı olsun kardeşim bende bunu demek istedim o çok sevdiğim ablamda aynı şekilde düşündü ama yanlış anlaşıldı. en en önemlisi ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTEMEK

Allah sizlerden de razı olsun inşaAllah.ablamızın yanlış anlaşıldıgına çok üzüldüm.Herkesin düşüncesi aynı olmuyor,ama Allah herkesin niyetini biliyor.Allah ablamızın hakkında hayırlısını nasip etsin inşaAllah,kardeşim.

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
karşısındaki insanın kalbini ve düşüncesi anlayamayan insanlar kendi kalb ve düşüncesi gibi görüp düşünür karşısındaki insanı anlayıp dinlemek varken......!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt