´´GüLiѕтaи´´;1188058' Alıntı:ben bu şekil yazsamda (Allah) içime sinmiyor..
ALLAH yazıyorm...
dikkatt edilmesi gereken bişey... ALLAH razı olsun kardeşim...
Ben eskiden beri dikkat ederdim bu hususa çok şükür. Ve sitede yazarken bir süre sonra tüm Allah yazılarının otomatik olarak "ALLAH" olarak yazıldığını farkettim. Ama yine de her sefer seferinde "Allah" olarak yazarım. Bu işin günahı varmıdır bilmem. Ama bence her şeyi de "acaba günahmı?" diye düşünmemek lazım. Bazı meselelerin edebi vardır. Mesela namazdan önce abdest alıp namaz vaktini beklemek namazın bir edebidir ama farzı değildir. Oysa "nasılsa farz değil" deyip yapmamaktansa yapmak ne güzel olur. Hem küçükte olsa dinle ilgili hususlara dikkat etmek gerekir, hoş dinle ilgili hiç bir şey göz ardı edilecek kadar küçük değil ya neyse. Konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun.
ALLAH razı olsun bilinçli kardeşim........![]()
Normal isimleri bile büyük yazıyoruz ALLAH c.c yazarknde büyük yazmamız lazım değilmi . bi bilgisi olan bilgi verse iyi olur araştırdım ama bulamadım.Aklımı kurcalayan bi konuydu ben çoğunlukla Allah cc yazıyorum..!
elimden geldiğince küçük yazmamaya gayret ederim, hatırlattığın için Mevla razı olsun can....
Aklımı kurcalayan bi konuydu ben çoğunlukla Allah cc yazıyorum..!
Normal isimleri bile büyük yazıyoruz ALLAH c.c yazarknde büyük yazmamız lazım değilmi . bi bilgisi olan bilgi verse iyi olur araştırdım ama bulamadım.
Ne mutlu ALLAH cümlemizden razı olsun
ALLAH CELLE CELALUHÜ yazmamız daha uygun diye düşünüyorum. kıdemli moderatör KAAN abimizde dikkat ettiğim bir yazım şekli.
selam ve dua ile...
ALLAH -AZZE VE CELLE- dualarınızı kabul buyursun . Hayırlı bayramlar... :H
güzel bi konuteşekkürler
bizim Allah cc ismini küçük yada büyük yazmamız en başta saygı ve sevgiden gelir o sebebten dikkat![]()
her zaman büyük harflerle yazıyorum hatta sitenin yazıyı otomatik olarak büyüttüğünüde şimdi burdan öğrendim...