Selamünaleyküm
Özlem kardeşim OKUNAN 1 000 iHLAS I ŞERİF
100 AYETEL KÜRSİ
Allahım tez zamanda dertlerinden sıkıntılarından kurtarsın
Allahım kimseyi darda bırakmasın
La havle vela kuvvete illa billa hil aliyil azim.
Sağlık mutluluk ve dua ile....
S.A
Sevgili özlem kardeşim bakın Rabbimiz Bakara 216.ayeti kerimede buyuruyorki.."Olaylar vardır sizi üzer siz onu şer zannedersiniz..,Olaylar vardır sizi sevindirir siz hayır zannedersiniz...,Siz bilmezsiniz Rabbiniz bilir" buyuruyor Mevlamız İnşallah.
Şimdi sizin yaşadığınız bu olay haliyle sizi üzüyor ama Rabbimizin muradı asla sizi üzmek değildir çünkü Rabbimiz bizleri çok ama çok seviyor,bu yaşattığı aslında hayır olayında Rabbimiz sizi kendi zatına davet ediyor İnşallah.TEVBE - 126 : Ve onlar, senede bir veya iki kere imtihan edildiklerini görmüyorlar mı? Sonra tövbe etmiyorlar (Allah'a yönelmiyorlar) ve onlar zikir yapmıyorlar (Allah'ın ismini ardarda tekrar etmiyorlar).
İnşallah Rabbimizin bu davetine icabet etmeniz dualarımızla İnşallah.Rabbimiz her konuda yar vede yardımcınız olsun İnşallah.AEO
rabbim sıkıntını en kısa zamanda huzura çevirsin inş.
Selamun Aleykum, Dua ettim kardesim.Allah yar ve yardimcin olsun.Rabbim duami kabul buyursun,Amin.
Aleyküm selam özlem kardeşim
Yüce rabbim yardımcın olsun.Dua ettim dediğin gibi okudum.Sıkıntından tez zaman içinde feraha çıkarsın inşallah.Selametle
ALLAH razı olsun isranur kardeşim zor bir dönem çok sevdiğim biri içinde dua okuyorum bi yandan sıkıntılar RABBİM e verdiğim sınavlar derken gerçekten bazen güzümü yitirecek gibi oluyorum ama dualar beni ayakta tutuyor hakkını helal et RABBİM e emanetsin selam ve baki dua ile...
Sana bir tavsiyem var ozaman.Beni çok rahatlatır bu 2 Rekatlık bir namaz.Yanlız her secdeye gidişinde 40 kez la ilahe illa ente subhaneke inti küntü minez zalimin diyeceksin yani toplamda 160 kez okunacak.namaz bittikten sonra tövbe istigfar salavat ve subhanallahu ve bihamdihi deyip Allaha yalvaracaksın.Allah kabul etsin şimdiden yapabilirmisin? eğer yapamayacak gibi olursan bana söyle ben senin için kılabilirim.Yada bir gün kararlaştır saat ver bana yanlız cuma günü olmasın(yoğunum çok) bende kılayım senin için sende kıl kendin için ikimiz birlikte yapalım üzüldüm çok senin adına inşallah istersen bugün yapalım
yüce rabbim sizi sıkıntılarınızdan kurtarsın inşaALLAH kardeşim
selam ve dua ile