Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rizasi için :( (2 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum, Dua ettim kardesim.Allah yar ve yardimcin olsun.Rabbim duami kabul buyursun,Amin.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Özlem kardeşim OKUNAN 1 000 iHLAS I ŞERİF
100 AYETEL KÜRSİ
Allahım tez zamanda dertlerinden sıkıntılarından kurtarsın
Allahım kimseyi darda bırakmasın
La havle vela kuvvete illa billa hil aliyil azim.
Sağlık mutluluk ve dua ile....

aleyküm selam kardeşim ALLAH gani gani razı olsun senden
dualrın kabul olsun seninde gönlünde her ne varsa sana hayırlı yazılarla nasip etsin inşallah selam ve baki dua ile kardeşim
ALLAH a emanet ol...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
Sevgili özlem kardeşim bakın Rabbimiz Bakara 216.ayeti kerimede buyuruyorki.."Olaylar vardır sizi üzer siz onu şer zannedersiniz..,Olaylar vardır sizi sevindirir siz hayır zannedersiniz...,Siz bilmezsiniz Rabbiniz bilir" buyuruyor Mevlamız İnşallah.
Şimdi sizin yaşadığınız bu olay haliyle sizi üzüyor ama Rabbimizin muradı asla sizi üzmek değildir çünkü Rabbimiz bizleri çok ama çok seviyor,bu yaşattığı aslında hayır olayında Rabbimiz sizi kendi zatına davet ediyor İnşallah.TEVBE - 126 : Ve onlar, senede bir veya iki kere imtihan edildiklerini görmüyorlar mı? Sonra tövbe etmiyorlar (Allah'a yönelmiyorlar) ve onlar zikir yapmıyorlar (Allah'ın ismini ardarda tekrar etmiyorlar).
İnşallah Rabbimizin bu davetine icabet etmeniz dualarımızla İnşallah.Rabbimiz her konuda yar vede yardımcınız olsun İnşallah.AEO

selamün aleyküm kardeşim
yazdıkların için teşekkür ederim inan bir sınavda olduğumu çok iyi biliyorum sadece zorlanıp üzülüyorum bazen inşallah RABBİM bu durumdan layıkıyla çıkmam için yardım eder ALLAH razı olsun kardeşim
selam ve baki dua ile...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam özlem kardeşim

Yüce rabbim yardımcın olsun.Dua ettim dediğin gibi okudum.Sıkıntından tez zaman içinde feraha çıkarsın inşallah.Selametle

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam özlem kardeşim

Yüce rabbim yardımcın olsun.Dua ettim dediğin gibi okudum.Sıkıntından tez zaman içinde feraha çıkarsın inşallah.Selametle

ALLAH razı olsun isranur kardeşim zor bir dönem çok sevdiğim biri içinde dua okuyorum bi yandan sıkıntılar RABBİM e verdiğim sınavlar derken gerçekten bazen güzümü yitirecek gibi oluyorum ama dualar beni ayakta tutuyor hakkını helal et RABBİM e emanetsin selam ve baki dua ile...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun isranur kardeşim zor bir dönem çok sevdiğim biri içinde dua okuyorum bi yandan sıkıntılar RABBİM e verdiğim sınavlar derken gerçekten bazen güzümü yitirecek gibi oluyorum ama dualar beni ayakta tutuyor hakkını helal et RABBİM e emanetsin selam ve baki dua ile...

Sana bir tavsiyem var ozaman.Beni çok rahatlatır bu 2 Rekatlık bir namaz.Yanlız her secdeye gidişinde 40 kez la ilahe illa ente subhaneke inti küntü minez zalimin diyeceksin yani toplamda 160 kez okunacak.namaz bittikten sonra tövbe istigfar salavat ve subhanallahu ve bihamdihi deyip Allaha yalvaracaksın.Allah kabul etsin şimdiden yapabilirmisin? eğer yapamayacak gibi olursan bana söyle ben senin için kılabilirim.Yada bir gün kararlaştır saat ver bana yanlız cuma günü olmasın(yoğunum çok) bende kılayım senin için sende kıl kendin için ikimiz birlikte yapalım üzüldüm çok senin adına inşallah istersen bugün yapalım

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Sana bir tavsiyem var ozaman.Beni çok rahatlatır bu 2 Rekatlık bir namaz.Yanlız her secdeye gidişinde 40 kez la ilahe illa ente subhaneke inti küntü minez zalimin diyeceksin yani toplamda 160 kez okunacak.namaz bittikten sonra tövbe istigfar salavat ve subhanallahu ve bihamdihi deyip Allaha yalvaracaksın.Allah kabul etsin şimdiden yapabilirmisin? eğer yapamayacak gibi olursan bana söyle ben senin için kılabilirim.Yada bir gün kararlaştır saat ver bana yanlız cuma günü olmasın(yoğunum çok) bende kılayım senin için sende kıl kendin için ikimiz birlikte yapalım üzüldüm çok senin adına inşallah istersen bugün yapalım

isranur kardeşim hakkını helal et ya ölede doluyum ki yazdıkların beni ağlatıcak noktada olmuş heleki böle bir zamanda kimsenin kimseyi düşünmediği bir zamanda senin bunları sölemen ne kadar mutluluk verici anlatamam maneviyat benim için herşeyden önemli fani olan hiçbirşey umrumda değil zaten sıkıntımda manevi yönde inan öyle zor bir sınav veriyorum ki inşallah çıkacağım o yüzden duaya çok düşkünüm kendime sevdiklerime ağzına ALLAH adını alan her mümin kardeşime dua ediyorum biliyorum ki tek kurtuluş ondadır geçen gün bir söz okudum tevekkül sahibinin yardımcısı HAK olur yardımcısı HAK olan nasıl olsa kurtulur diye çok güzel bir söz bende tevekkül ediyorum sabrediyorum inanıyorum ki yaradanım mükafatını verecektir senin sözlerin bile bana büyük bir mükafattır aslında ALLAH senden razı olsun kardeşim dilerim RABBİM gönlündekileri sana hayırlı yazılarla nasip etsin her daim mutlu ol kılacağım kardeşim çok sağol ALLAH a emanetsin selam ve baki dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt