Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rizasi için :( (1 Kullanıcı)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
BİLİYORUM FAZLA OLDUM ARTIK DUA KONUSUNDA AMA ALLAH DUADA ISRAR EDENİ SEVERMİŞ ÖYLE BİR DURUMDAYIM Kİ NASIL ÇIKACAĞIMI ŞAŞIRDIM DUANIZA İHTİYACIM VAR ALLAH RIZASI İÇİN BANA DUA EDER MİSİNİZ :a17:
BENİM ADIM ÖZLEM BENİM ADIMA SIKINTIMDAN KURTULMAM İÇİN BAŞINDA VE SONUNDA SELAVAT GETİREREK ADIMLA TEK BİR İHLAS SURESİ BİLE OKUMANIZ BANA YETECEK HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

aşure

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardımcın olsun kardeşim ne sıkıntın varsa en kısa zamanda kurtulman ümidiyle rabbim tüm darda olanlara yardım eylesin içindede sana...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardımcın olsun kardeşim ne sıkıntın varsa en kısa zamanda kurtulman ümidiyle rabbim tüm darda olanlara yardım eylesin içindede sana...

selamün aleyküm kardeşim ALLAH senden razı olsun kimseyi sıkıntıya düşürmesin RABBİM sıkıntı versede dermanını versin inşallah
selam ve baki dualarımla...:(

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam guzel kardesim Rabbim dertlerini tez gunde alir insallah senin icin istedigini okuyacagim rabbim kabul buyurur insallah Allah,a emanet ol selam ve dua ile....

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

“Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azim”

inşALLAH bin defa okuyabilirisen oku kardeşim sıkıntı tez zamnda mutluluga donuşur inşALLAH sen gönlünden gectigi gibi dua et rabbim e don yeter ki onun rızası için ac ellerini o kullarını geri cevirmez sabır et
bende inşALLAH sana dua edecegim kardeşim
selam ve dua ile

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam guzel kardesim Rabbim dertlerini tez gunde alir insallah senin icin istedigini okuyacagim rabbim kabul buyurur insallah Allah,a emanet ol selam ve dua ile....

amin kardeşim inşallah iyi ki varsınız ALLAH razı olsun sizede gönlünüzdeki neyse onu nasip etsin inşallah
selam ve baki dua ile
yüreğinize sağlık...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı

“Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azim”

inşALLAH bin defa okuyabilirisen oku kardeşim sıkıntı tez zamnda mutluluga donuşur inşALLAH sen gönlünden gectigi gibi dua et rabbim e don yeter ki onun rızası için ac ellerini o kullarını geri cevirmez sabır et
bende inşALLAH sana dua edecegim kardeşim
selam ve dua ile

ALLAH razı olsun kardeşim RABBİM seninde gönlüne huzurdan mutluluktan başka bişe vermesin inşallah yüeğine sağlık
selam ve baki dualarımla
hayırlı geceler...

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam.Mevlam dertlerinizin dermanını en kısa zamanda verip size feraha ulaştırır inş.

selam ve dua ile...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim okudum ALLAH CC sıkıntılarından hayırlısıyla berat ettirsin amin amin amin

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
“Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, <<aynı şeyler sana da verilsin>> diye dua eder.”

(Muslim, Ebu Da'ud)

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
ÖZLEMCİM İNŞaALLAH TEZ VAKİTTE KURTULURSUN SIKINTINDAN YARADAN RAHATA KAVUSMANI NASİP EDER İNŞALLAH

selamün aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun
amin inşallah kardeşim ALLAH ın izniyle sizin dualarınızla geçecek
zor zamanlar zorluyor işte RABBİM in inancı var oda olmasa napardım bilmiyorum
RABBİM gönlüne göre versin kardeşim
selam ve dua ile...

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulmanı nasip etsin inşallah...
Dualarımdasın kardeşim...
Allaha emanet ol...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulmanı nasip etsin inşallah...
Dualarımdasın kardeşim...
Allaha emanet ol...

amin kardeşim ALLAH razı olsun senden
yüreğindekileri sana hayırlısıyla nasip etsin inşallah
selam ve baki dua ile
hayırlı günler...

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
“Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, <<aynı şeyler sana da verilsin>> diye dua eder.”

(Muslim, Ebu Da'ud)

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Özlem kardeşim OKUNAN 1 000 iHLAS I ŞERİF
100 AYETEL KÜRSİ
Allahım tez zamanda dertlerinden sıkıntılarından kurtarsın
Allahım kimseyi darda bırakmasın
La havle vela kuvvete illa billa hil aliyil azim.
Sağlık mutluluk ve dua ile....

sahabe 2004

Yasaklı Kullanıcı
S.A
Sevgili özlem kardeşim bakın Rabbimiz Bakara 216.ayeti kerimede buyuruyorki.."Olaylar vardır sizi üzer siz onu şer zannedersiniz..,Olaylar vardır sizi sevindirir siz hayır zannedersiniz...,Siz bilmezsiniz Rabbiniz bilir" buyuruyor Mevlamız İnşallah.
Şimdi sizin yaşadığınız bu olay haliyle sizi üzüyor ama Rabbimizin muradı asla sizi üzmek değildir çünkü Rabbimiz bizleri çok ama çok seviyor,bu yaşattığı aslında hayır olayında Rabbimiz sizi kendi zatına davet ediyor İnşallah.TEVBE - 126 : Ve onlar, senede bir veya iki kere imtihan edildiklerini görmüyorlar mı? Sonra tövbe etmiyorlar (Allah'a yönelmiyorlar) ve onlar zikir yapmıyorlar (Allah'ın ismini ardarda tekrar etmiyorlar).
İnşallah Rabbimizin bu davetine icabet etmeniz dualarımızla İnşallah.Rabbimiz her konuda yar vede yardımcınız olsun İnşallah.AEO

berlika

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim sıkıntını en kısa zamanda huzura çevirsin inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt