Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rizasi icin (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Acil şifalar Versin Güzel Kardeşim Sabirli Ol Senin Için Bu Gece Dua Edecem Allah Aemanet Ol Selam Ve Dua Ile

Selamun Aleykum canim kardesim Rabbim sizden razi olsun.Babam iyilesti yani hayati tehlikeyi atlatti haftada 3 gun diyalize girecekmis buna sukur.Allah a emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Hiçbir müslüman yoktur ki, Allah’a dua atsin de, Allah duasına şu 3 halden biri ile cevap vermesin: Kişi dua ettiğinde, Allah, onun karşılığını dünyada acilen (peşin) verir. Duanın karşılığını ahirete erteler. Yaptığı dua kadar, o kuldan bir dert ve sıkıntıyı giderir. Bu sözü işitince sahabiler sevinç içinde: Öyleyse, bizler çok dua ederiz, dediler. Allah Resulü de şu açıklamayı yaptı: Allah’ın kabul etmesi, sizin duanızdan daha çoktur.
Hadis (Müsned).

Bu hadisin hakkı için inşallah Cenab_Hak dualarınızı kabul eyler ve acil şifalarını verir inşallah.Cenab_Hak yar ve yardımcınız olsun

Slm ve Dua ile..
Selamun Aleykum kardesim.Rabbim sizden razi olsun cok guzel yazmissiniz evet Rabbim dualarimizi burada kabul etti ve babami iyilestirdi. Allah a emanet olun.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım
Forumu yeni gördüm.Allah c.c babanıza Şafi adının hürmetine tez zamanda şifa versin inşallah.
Allah'a emanet olun ablacım.Hayırlı günler.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ilerleyen forumları okumamaıştım.İyi şimdi demek babanız çok sevindim.Dahada iyi olur inşAllah
Allah'a emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ablam nerelerdesin 31 Marttan beri yoksun baban nasıl oldu İnşaAllah iyileşmiştir hayırlı güzel haberlerini bekliyorum dualarımdasın ablam Allah c.c. emanet ol

selamün aleyküm

Selamun Aleykum canim kardesim, nasilsin? Allahima sukurler olsun Allahin izni ile ve sizlerin dualari ile babam iyilesti sayilir.Ben internete giremiyorum bu yuzden siteye girisim ve haberlerimi kisitli alabiliyorsun,merak etme canim kardesim. Allah oyle buyuk ki ne istediysem verdi. Rabbim tum dualarimi kabul etti. Buradaki kardeslerim sayesinde Allahin iziniyle buyuk ilerlemeler kaydettim.Canim kardesim, rabbim simdi bana hayirli bir is kapisi aciyor insallah ama ise girebilmem icin bir yazili bir de sozlu sinavi gecmem gerekiyor.Allah izin verirse Mayis 29 da yazili sinava haziran basinda da sozlu sinava girecegim.Rabbim hayirlisiyla insallah bu is sinavini kaznamami nasip etsin.Ne olur dua et, sinavi kazanip yavruma kimseye muhtac olmadan bakabileyim. Buraya girdim gireli hangi sinava girsem kazandim Rabbim bu sinavlarida vermemi nasip eder insallah.Bu sinavlari ben kazanmadim kazanan sizlerdiniz cunku sizlerin dualarinizla yanimda olmaniz kazanamayacagim sinavlari kazanmami sagladi.Sen ne yaptin? Kocan la baristin mi?Rabbim her zaman yanimizda ve her duamnizi eninde sonunda kabul ediyor.Daima dualarimdasin.Kendine cok iyi bak.Allah a emanet ol.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ilerleyen forumları okumamaıştım.İyi şimdi demek babanız çok sevindim.Dahada iyi olur inşAllah
Allah'a emanet olun.

Selamun Aleykum canim kardesim, Rabbim seninde her muradina erismeni nasip etsin.Rabbim senden razi olsun.Allah a emanet ol canim benim.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum canim kardesim, nasilsin? Allahima sukurler olsun Allahin izni ile ve sizlerin dualari ile babam iyilesti sayilir.Ben internete giremiyorum bu yuzden siteye girisim ve haberlerimi kisitli alabiliyorsun,merak etme canim kardesim. Allah oyle buyuk ki ne istediysem verdi. Rabbim tum dualarimi kabul etti. Buradaki kardeslerim sayesinde Allahin iziniyle buyuk ilerlemeler kaydettim.Canim kardesim, rabbim simdi bana hayirli bir is kapisi aciyor insallah ama ise girebilmem icin bir yazili bir de sozlu sinavi gecmem gerekiyor.Allah izin verirse Mayis 29 da yazili sinava haziran basinda da sozlu sinava girecegim.Rabbim hayirlisiyla insallah bu is sinavini kaznamami nasip etsin.Ne olur dua et, sinavi kazanip yavruma kimseye muhtac olmadan bakabileyim. Buraya girdim gireli hangi sinava girsem kazandim Rabbim bu sinavlarida vermemi nasip eder insallah.Bu sinavlari ben kazanmadim kazanan sizlerdiniz cunku sizlerin dualarinizla yanimda olmaniz kazanamayacagim sinavlari kazanmami sagladi.Sen ne yaptin? Kocan la baristin mi?Rabbim her zaman yanimizda ve her duamnizi eninde sonunda kabul ediyor.Daima dualarimdasin.Kendine cok iyi bak.Allah a emanet ol.

Aleyküm Selam

Canım ablan iyi olmana ve babanında iyi olmasına çok sevindim Allah' a çok şükür bende iyiyim ablam her zaman internete giremesende arada bir girmeye çalış durumu anlat o bize yeter Rabbimin izniyle yazılı ve sözli sınavları da verirsin İnşaAllah bende sana güveniyorum çünkü sen güçlü bir kadınsın içinden yaparım diyebiliyosun hep böyle güçlü olursan yaparsın yeterki kendini bırakma çocuğun için kendin için hep güçlü ol ablam sınavlarınla ilgili hayırlı güzel haberlerini de bekliyoruz İnşaAllah üstesinden gelirsin ablam
Benim durumun aynı değişen bişey yok ablam Haziranın 18de mahkememiz var hayırlısı diyorum artık Ablam her zaman dualarımdasın Allah c.c. emanet ol kendine ve kızına iyi bak

Selam ve dua ile...

Aciz Yürek

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum rabbim safi ismiyle sifa versin kardes.Ben sizin babaniz için bir tane Kenzül ars duasini okurum insallah.A.E.O.

Aciz Yürek

Kayıtlı Kullanıcı
Kardesim babaniz için aldigim kenzül ars duasini okudum.A.E.O.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN DUANIN KARŞILIĞI OLUR MU KARDEŞİM BİZLER HEPİMİZ KARŞILIK BEKLEMEDEN BİRBİRİMİZE YARDIM EDİP DUA EDİYORUZ ALLAH RIZASI İÇİN VE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ KENDİNİZİ BİR DE BU YÜZDEN ÜZMEYİN LÜTFEN.
ALLAH TEZ ZAMANDA BABANIZA HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN RABBİM AYRICA TÜM HASTALARADA.
SİZİN İÇİNDE DUA EDECEĞİZ KARDEŞİM ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
RABBİM HİÇ KİMSEYİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN HAYATIMIZDAKİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA HAYIRLIYA ÇEVİRSİN RABBİM.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ablacım nasılsın İnşaAllah iyisindir sınavlarına da az kaldı hayırlısıyla inşaAllah verirsin sınavlarını ben sana güveniyorum sen neleri atlattın ablam Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun kendine ve kızına iyi bak Rabbime emanet ol....

Selam ve dua ile...

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim bir yanlışlık oldu siz ayşe-rana kardeşimiz için hacet namazı kılın inşaallah

sizi nevin2007 kardeşimiz ile karıştırdım, tamamen benim hatam
hakkınızı helal edin
en son yukarıda düzelttim oraya bakın kardeşim
Selam ve dua ile.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt