Selamun Aleykum kardesim, Rabbim sizden razi olsun.Babam hayati tehlikeyi atlatti hastaneden cikti.Allah a emanet olun.allh yardımcınız olsun inş. tez vakitte sağlığına kavuşur allah yar ve yardımcınız olsun aeolunuz
Selamun Aleykum kardesim, Rabbim sizden razi olsun.Babam hayati tehlikeyi atlatti hastaneden cikti.Allah a emanet olun.allh yardımcınız olsun inş. tez vakitte sağlığına kavuşur allah yar ve yardımcınız olsun aeolunuz
Allah Acil şifalar Versin Güzel Kardeşim Sabirli Ol Senin Için Bu Gece Dua Edecem Allah Aemanet Ol Selam Ve Dua Ile
Selamun Aleykum.Rabbim sizden razi olsun.Allah a emanet olun.selamun aleykum.Rabbim şifalar versin.
Selamun Aleykum kardesim.Rabbim sizden razi olsun cok guzel yazmissiniz evet Rabbim dualarimizi burada kabul etti ve babami iyilestirdi. Allah a emanet olun.Hiçbir müslüman yoktur ki, Allah’a dua atsin de, Allah duasına şu 3 halden biri ile cevap vermesin: Kişi dua ettiğinde, Allah, onun karşılığını dünyada acilen (peşin) verir. Duanın karşılığını ahirete erteler. Yaptığı dua kadar, o kuldan bir dert ve sıkıntıyı giderir. Bu sözü işitince sahabiler sevinç içinde: Öyleyse, bizler çok dua ederiz, dediler. Allah Resulü de şu açıklamayı yaptı: Allah’ın kabul etmesi, sizin duanızdan daha çoktur.
Hadis (Müsned).
Bu hadisin hakkı için inşallah Cenab_Hak dualarınızı kabul eyler ve acil şifalarını verir inşallah.Cenab_Hak yar ve yardımcınız olsun
Slm ve Dua ile..
Selamün Aleyküm
Ablam nerelerdesin 31 Marttan beri yoksun baban nasıl oldu İnşaAllah iyileşmiştir hayırlı güzel haberlerini bekliyorum dualarımdasın ablam Allah c.c. emanet ol
selamün aleyküm
selamun aleyküm
ilerleyen forumları okumamaıştım.İyi şimdi demek babanız çok sevindim.Dahada iyi olur inşAllah
Allah'a emanet olun.
HIIM ÇOK SEVİNDİMSelamun Aleykum kardesim, Rabbim sizden razi olsun.Babam hayati tehlikeyi atlatti hastaneden cikti.Allah a emanet olun.
Selamun Aleykum canim kardesim, nasilsin? Allahima sukurler olsun Allahin izni ile ve sizlerin dualari ile babam iyilesti sayilir.Ben internete giremiyorum bu yuzden siteye girisim ve haberlerimi kisitli alabiliyorsun,merak etme canim kardesim. Allah oyle buyuk ki ne istediysem verdi. Rabbim tum dualarimi kabul etti. Buradaki kardeslerim sayesinde Allahin iziniyle buyuk ilerlemeler kaydettim.Canim kardesim, rabbim simdi bana hayirli bir is kapisi aciyor insallah ama ise girebilmem icin bir yazili bir de sozlu sinavi gecmem gerekiyor.Allah izin verirse Mayis 29 da yazili sinava haziran basinda da sozlu sinava girecegim.Rabbim hayirlisiyla insallah bu is sinavini kaznamami nasip etsin.Ne olur dua et, sinavi kazanip yavruma kimseye muhtac olmadan bakabileyim. Buraya girdim gireli hangi sinava girsem kazandim Rabbim bu sinavlarida vermemi nasip eder insallah.Bu sinavlari ben kazanmadim kazanan sizlerdiniz cunku sizlerin dualarinizla yanimda olmaniz kazanamayacagim sinavlari kazanmami sagladi.Sen ne yaptin? Kocan la baristin mi?Rabbim her zaman yanimizda ve her duamnizi eninde sonunda kabul ediyor.Daima dualarimdasin.Kendine cok iyi bak.Allah a emanet ol.