Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH rızası için yardımınıza ihtiyacım var (8 Kullanıcı)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
estağfurullah canım hiç olurmu öyle şey sen kendini zorlama bak ne kadar çok arkadaşımz var yardım etmeyi seven bitiririz Allah ın izniyle
ALLAHIM hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin nolur tertemiz yürekli canlarım benim gerçekten buraya giremediğim zaman bir eksiklik oluyor bende.:A .....sanki aılemı zıyaret ediyorum siteyı açıpta sizlerle yazıştığım zaman inanın kardeşlerimden hiç farkınız:a44: yok ve hep dua larımdasınız hepinizi çok seviyorum:a14::a44:B) kalb gözüyle görüyorum sizleri buda yetiyor bu kardeşliği beraberliği karşılıksız her yönden yani manevi yönden yadımlaşmak çok güze:a04:l bizler zaten büyük bir aileyiz değilmi:a14::a35:
ben 4 yasin okudum canım eklermisiniz biliyorum kendımde yapabılırdım ama fazla kalamıyorum burada ben bugün biraz daha okuyum canım ALLAHA emanet olun hepiniz hayırlı akşamlar:a35:

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacığım Rabbim acil şifalar versin,en kısa zamanda sağlığına kavuşur,Rabbımıza daha çok ibadette bulunursunuz inşaallah.
Ama siz üzülmeyin gücünüzün yettiğinden fazla bişi istemez yüce yaratıcımız.
İbadetlerin makbulu;azda olsa devamlı olanıdır.

İnşaallah bende 25 tane alıyorum.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

elifbenim ve Aysel.............11(Okundu)
Goldenrose.......................30
melankolik 5288................. 7(Okundu)
aMine...............................1
Mihrace 24........................3(Okundu)
Dağ Çiçeği.........................2(Okundu)
Mihrace 24 eltisi................10(Okundu)
Zümra..............................1(Okundu)
Melankolik 5288 annesi........1(Okundu)
kardelele..........................5
Hanife deniz.....................3
Kur'ana sevdalı................25

Toplam...........................99
Kalan............................901

Allah,kabul etsin inşallah.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ablam bende alırım bir tane okurum senin için işten arta kalan vaktimde .seni seviyorum ablam hep dualarımdasın..ALLAHA emanet ol

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

elifbenim ve Aysel.............11(Okundu)
serap8191.......................1

Toplam.........................100
Kalan........................... 900

Allah,kabul etsin inşallah.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
ablam bende alırım bir tane okurum senin için işten arta kalan vaktimde .seni seviyorum ablam hep dualarımdasın..ALLAHA emanet ol
canım benim bende seni çok seviyorum ve dualarımdasın aslında tüm site kardeşlerim burayı kuranlar sizler herkes canım sen neyaptın canım benim işelerin halloldumu ne durumdasın ankaraya gelsem ınan senı görmek isterım hepinizden RABBİM razı olsun ve ne muradınız varsa versin ,sıkıtlırardan kurasın ve hastalara şifa derlilere deva borçlulara edalar veriri inş ALLAHA emanet olun

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Elif Kardeşim,
Yarına yetiştiremedim fakat,haftaya cumaya kalmadan bitireceğim inş,konudan takip edersen bittiğini anlayacaksın,dilediğin zaman duasını yaparsın inş.
Selam ve Dua ile

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Elif Kardeşim,
Yarına yetiştiremedim fakat,haftaya cumaya kalmadan bitireceğim inş,konudan takip edersen bittiğini anlayacaksın,dilediğin zaman duasını yaparsın inş.
Selam ve Dua ile[/QUOT ve aleyküm selam ve berakatühü cnım olsun kendinizi sıkmayın nolur yetiştiği kadar ALLAH büyük canım bende elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum gözlerim ve başım ağrımasa okucam çok ama işte ne yapayım bunda şükür.. allaha emanet olun tüm site kardeşlerim

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
elifbenim ve Aysel.............11+5(Okundu)

Toplam.........................105
Kalan........................... 895
Allah,kabul etsin inşallah.AMİN AMİN AMİN cümle hastalarımıza da şifalar olur inş.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam canım ablam Allah yar ve yardımcınız olsun Allah tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şiafalar nasip edip hiç görmemişe döndermek nasip etsin Rabbim.
Canım kaç gündür siteye giremedim ondan mesajlarına cevap yazamadım 10 gündür rahatsızım annemde hasta bugün hiç kendine gelemdi hala kalmadı Allah anneme sana ve bütün şifa bekleyenlere Rabbim bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine hayırlı şifalar nasip etsin.
Allah hiçbirimizi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah hepimizin sonunu hayırlar vasile etsin Rabbim.Canım şmdilik 3 Yasin alayım müsait olunce tekrar alıırm inşallah Allah kabul etsin Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun hayırlı cumalar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
elifbenim ve Aysel.............11+5(Okundu)
leyla................................3

Toplam.........................108
Kalan........................... 892
Allah,kabul etsin inşallah.AMİN AMİN AMİN cümle hastalarımıza da şifalar olur inş.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam canım ablam Allah yar ve yardımcınız olsun Allah tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şiafalar nasip edip hiç görmemişe döndermek nasip etsin Rabbim.
Canım kaç gündür siteye giremedim ondan mesajlarına cevap yazamadım 10 gündür rahatsızım annemde hasta bugün hiç kendine gelemdi hala kalmadı Allah anneme sana ve bütün şifa bekleyenlere Rabbim bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine hayırlı şifalar nasip etsin.
Allah hiçbirimizi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah hepimizin sonunu hayırlar vasile etsin Rabbim.Canım şmdilik 3 Yasin alayım müsait olunce tekrar alıırm inşallah Allah kabul etsin Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun hayırlı cumalar.[/QUOTE
günaydın canım çok geçmiş olsun sanda annenede inan üzüldüm ama dualarımdasınız hep.... olsun canım olabilir sende nereye bakaçaksın kendının hastalığı annenin kolaymı ALLAHIM güç derman veriri inş çok konular var bide kendi konuların onun yanı sıra annenin rahatsızlığı kolaymı ALLAHIM sana güç,kuvvet ve sabır versin ennenede açil şifalar diliyorum canım ALLAHIM hiç bir kuluna taşıyamıyaçağı kadar derdi vermez RABBİM güçümüzün yettiği kadar dert versin derdi veren YÜCE RABBİMİZ C.C. dermanınına verir inş canım benim... annen için ve tüm sıtedeki kardeşlerimin hastalarına dua ediyorum sadece hastalık için değil her yönden canım benim inş bu zor günleri hayırlısıyla atlatırsınız annene çok selamını söyle bilmiyorum yaşı kaç ama olsun ellerinden öperim benden küçükde olsa nede olsa bir anne o senin gibi pırlanta yürekli bir evlat yetiştirmiş ALLAHA emanet olun can birde ne rahatsızlığı var tabı söylemek istersen diyeçeksinki dr musun hayır amabelkı bıldiğim bir şeydir bazı şeylerde yardımcı olurum
diye sordum
öpt canım

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah hiçbirimizi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah hepimizin sonunu hayırlar vasile etsin Rabbim.Canım şmdilik 3 Yasin alayım müsait olunce tekrar alıırm inşallah Allah kabul etsin Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun hayırlı cumalar.[/QUOTE
günaydın canım çok geçmiş olsun sanda annenede inan üzüldüm ama dualarımdasınız hep.... olsun canım olabilir sende nereye bakaçaksın kendının hastalığı annenin kolaymı ALLAHIM güç derman veriri inş çok konular var bide kendi konuların onun yanı sıra annenin rahatsızlığı kolaymı ALLAHIM sana güç,kuvvet ve sabır versin ennenede açil şifalar diliyorum canım ALLAHIM hiç bir kuluna taşıyamıyaçağı kadar derdi vermez RABBİM güçümüzün yettiği kadar dert versin derdi veren YÜCE RABBİMİZ C.C. dermanınına verir inş canım benim... annen için ve tüm sıtedeki kardeşlerimin hastalarına dua ediyorum sadece hastalık için değil her yönden canım benim inş bu zor günleri hayırlısıyla atlatırsınız annene çok selamını söyle bilmiyorum yaşı kaç ama olsun ellerinden öperim benden küçükde olsa nede olsa bir anne o senin gibi pırlanta yürekli bir evlat yetiştirmiş ALLAHA emanet olun can birde ne rahatsızlığı var tabı söylemek istersen diyeçeksinki dr musun hayır amabelkı bıldiğim bir şeydir bazı şeylerde yardımcı olurum
diye sordum
öpt canım
Amin
Canım benim Allah razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim ablam o senin kalbinin gönlünün güzelliğinden kaynaklanıyor bizler hepimiz burda kocaman bir aileyiz Allah bişr ömür boyu daim etsin inşallah.
Canım annemin hastalığı çok o kadar şeyler yaşamışki hangisini anlatsam sayfalarla anlatsam yetmez çok şükür annem sağ ya gerisi boş Allah'ın verdiğine vereceğine kendindne gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Ablam ben 3 yaşındayken ablam 6 erkek kardeşimde 6 aylıkken annem tüp patlaması sonucu yanmış o dönemi hiç hatırlamıyorum annemin yanığı çok kötü derin yanıkmış bir yıl hastanede 1 yılda evde yatmış heryei yanmış ama komple bacaklarında iz var herkes ümidini kesmişler ama Alalh'tan hiç bir zaman ümit kesilmez Rabbim nelere Kadir'dir annemi deneme tahtası yapmışlar bacaklarında deri olmayınca hergün kesip kalça tafaından parça alırlarmış o kadar acı günler yaşamış ki annem.Annem yanalı çok oldu ama bir kaç yıl önce annede yanan yerde yaralar oluştu doktorlarda kötü hastalıktan şüphelendiler biobsi yaptılar küçük parça alacaklarına kocaman parça almışlar 3 yıldır yara kapanmadı abalm ağrı sızı var yara arada açılıyor namaz kılarkende zorluk oluyor annem yarasına çok üzülüyor birde tansiyonu var annemin dün gece başını kaldıramadı başı döndü öyle kaldı annemin hayatta olması bir mucize Allah bizlere bağışladı Allah annelerizi başımızdan esirgemesin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Canım annemin yaşadıkları o kadar çok ki onunda imtihanı öyle Allah sabrının çektiklerinin mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Alalh hiç kimseyi çıkmazda çaresiz darda sıkıntıda bırakmasın inşallah hayatımızda o kadar acılar sıkıntılar yaşadık ama Allah'a çok şükür Rabbim hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda bırakmadı insnaın canı sağ olduktan sonra kötü günler sıkıntılar acılar kederler gelir geçer yeter ki can sağ olsun canım aldığımız bir nefes için ne kadar Allah'ımıza şükür etsek azdır insana maldan mülkten makamdan paradan hiç birşeyden fayda yok şu dünya bizim olsa neye yarar Allah sağlık afiyet bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine Alalh hepimizi selametimize çıkarmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Ablam Allah sanada tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim olsun Aleyküm Selam ablam annemde 63 yaşında daha nice yaşlara inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet ol ablam herşey gönlünce olsun hayırlı cumalar bende öpüyorum kendine iyi bak canım.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Konu açılmıştır Kardeşim...
Ben nasıl ve kimin tarafından kapatıldığını tespit edemedim...

1 Yasin de bana yazın inşallah...
Rabbim kabul etsin...
Şaf'î ismiyle şifa versin Rabbim...

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Canım benim Allah razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim ablam o senin kalbinin gönlünün güzelliğinden kaynaklanıyor bizler hepimiz burda kocaman bir aileyiz Allah bişr ömür boyu daim etsin inşallah.
Canım annemin hastalığı çok o kadar şeyler yaşamışki hangisini anlatsam sayfalarla anlatsam yetmez çok şükür annem sağ ya gerisi boş Allah'ın verdiğine vereceğine kendindne gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Ablam ben 3 yaşındayken ablam 6 erkek kardeşimde 6 aylıkken annem tüp patlaması sonucu yanmış o dönemi hiç hatırlamıyorum annemin yanığı çok kötü derin yanıkmış bir yıl hastanede 1 yılda evde yatmış heryei yanmış ama komple bacaklarında iz var herkes ümidini kesmişler ama Alalh'tan hiç bir zaman ümit kesilmez Rabbim nelere Kadir'dir annemi deneme tahtası yapmışlar bacaklarında deri olmayınca hergün kesip kalça tafaından parça alırlarmış o kadar acı günler yaşamış ki annem.Annem yanalı çok oldu ama bir kaç yıl önce annede yanan yerde yaralar oluştu doktorlarda kötü hastalıktan şüphelendiler biobsi yaptılar küçük parça alacaklarına kocaman parça almışlar 3 yıldır yara kapanmadı abalm ağrı sızı var yara arada açılıyor namaz kılarkende zorluk oluyor annem yarasına çok üzülüyor birde tansiyonu var annemin dün gece başını kaldıramadı başı döndü öyle kaldı annemin hayatta olması bir mucize Allah bizlere bağışladı Allah annelerizi başımızdan esirgemesin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Canım annemin yaşadıkları o kadar çok ki onunda imtihanı öyle Allah sabrının çektiklerinin mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Alalh hiç kimseyi çıkmazda çaresiz darda sıkıntıda bırakmasın inşallah hayatımızda o kadar acılar sıkıntılar yaşadık ama Allah'a çok şükür Rabbim hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda bırakmadı insnaın canı sağ olduktan sonra kötü günler sıkıntılar acılar kederler gelir geçer yeter ki can sağ olsun canım aldığımız bir nefes için ne kadar Allah'ımıza şükür etsek azdır insana maldan mülkten makamdan paradan hiç birşeyden fayda yok şu dünya bizim olsa neye yarar Allah sağlık afiyet bol bereketli hayırlı günler hayırlı ömürler hayırlı yaşlar nasip etsin Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine Alalh hepimizi selametimize çıkarmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Ablam Allah sanada tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim olsun Aleyküm Selam ablam annemde 63 yaşında daha nice yaşlara inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet ol ablam herşey gönlünce olsun hayırlı cumalar bende öpüyorum kendine iyi bak canım.
[/QUO
ay canım kıyamam sana ben ALLAH c.c. inş sabrını veriri canım RABBİMİZ taşıyamadığımız yükü hi,ç bir zaman vermemiştir beterin beteri var derlerya keşke elimden gelen bir şey olsada yardım edebilsem canım inan bunu tüm kalbimle söylüyorum sadece tuşlara basarak değil bak ne ekleyeçeğim bana geldi geçen bu emeile
Hikmet ehli zatlar buyuruyor ki:
Ehl-i sünnet âlimlerinin yolunda olan Müslümanlar genelde çok sıkıntı çekerler. Ancak çektikleri, Peygamberlerin ve âlimlerin çektiklerinin yanında çok azdır, deryada bir damla bile değildir. Peygamber efendimiz, hiçbir peygamberin kendisi kadar sıkıntı, eziyet, acı çekmediğini bildirmiştir. Allahü teâlânın en sevdiği kulu böyle sıkıntı çekince, bizlerin ufak bir rahatsızlıktan dolayı isyan etmemiz, şikâyetçi olmamız uygun olur mu? Üstelik üzüntü, sıkıntı, dert, elem, keder, Allah’ın sevdiği kullarının boynuna attığı kementtir. İnsan, hep başkalarıyla meşgul olup gaflete düşer. Allahü teâlâ, mümin kullarına dert ve bela vererek, bu gafletten uyandırır, onları başkalarına bırakmaz, sadece kendisiyle meşgul eder. Onlar da başka şeyle meşgul olmayıp dua eder, inler. Bu, Rabbimizin hoşuna gider.
Cenab-ı Hak, meleklere buyurur ki:
Cenab-ı Hak, meleklere buyurur ki:
— Şu kötü kullarımı sevmiyorum. Onlar benim ismimi ağızlarına hiç almasınlar.
— Yâ Rabbi, peki biz bunlara ne yapalım ki, seni anmasınlar?
— Onlara çok para, çok sıhhat, çok neşe verin! Dünyaya dalıp, beni unutsunlar. Şu iyi kullarımı ise, çok seviyorum. Onlar beni hep ansınlar, hiç unutmasınlar.
— Yâ Rabbi, bunlara ne yapalım?
— Onlara dert, üzüntü, sıkıntı, hastalık verin! Böylece, her derde düştükçe dua ederler. Bu hâlleri hoşuma gider. Onları sever, günahlarını affederim. Onlar benim has kullarımdır.
Gerek Eshab-ı kiram, gerekse diğer âlim ve evliya zatlar, insanların Müslüman olmaları için neler çekmişler! Eğer o sıkıntı ve o gayretleri olmasaydı bugün bizler birer kâfir çocuğuyduk. Bu hak ödenir mi?

Diyelim ki bir evde yangın var. İçindeki insanlar(Allah rızası için bizi kurtaran yok mu) diye feryat ediyor. Onları gören insanlar, hiç aldırış etmeden yiyip içebilir mi, eğlenebilir mi? (Bu insanlar yanıyor, ama Müslüman mı, dinli mi, dinsiz mi?) diye düşünülemez. Vicdanı olan, elindeki bütün imkânıyla o ateşi söndürmeye, onları kurtarmaya çalışır. İşte İslâmiyet’in emri, hiçbir fark gözetmeden, Allah’ın kullarına yardım etmektirBir gün bedevinin biri Peygamber efendimize, (Ben öyle, çok şeyden anlamam. Bana İslamiyet’i anlayacağım şekilde kısaca anlat, aklım ererse Müslüman olurum) deyince ona, (İslamiyet’in esası, temeli, Allahü teâlânın bütün emirlerine hürmet etmek, beğenmek ve Onun bütün mahlûklarına acımak, şefkat göstermektir) buyurdu

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
elifbenim ve Aysel.............31+10(Okundu)
Mihrace 24........................4(Okundu)
mavci..............................1

Toplam.........................135
Kalan........................... 865
Allah,kabul etsin inşallah.AMİN AMİN AMİN cümle hastalarımıza da şifalar olur inş

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben 1 tane daha okudum

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Konu açılmıştır Kardeşim...
Ben nasıl ve kimin tarafından kapatıldığını tespit edemedim...

1 Yasin de bana yazın inşallah...
Rabbim kabul etsin...
Şaf'î ismiyle şifa versin Rabbim...
ALLAH razı olsun kerdeşim cümle hastalarımızla beraber RABBİM inş şifasını verir

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

elifbenim ve Aysel.............31+10(Okundu)
Mihrace 24........................4(Okundu)
Dağ Çiçeği.........................3(Okundu)
mavci..............................1

Toplam.........................136
Kalan........................... 864

Allah,kabul etsin inşallah.AMİN AMİN AMİN cümle hastalarımıza da şifalar olur inş

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt