Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rizasi Için Yardima Ihtiyacimiz Var (2 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Salatı Tefrciye için özel bir dua yoktur,içimizden geldiği gibi dua edilir.Dikkat edilmesi gereken duanın kabulu için gerekli şartların yerine getirilmesidir.SELAM VE DUA İLE

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
ben yetişemedim ama senin için 1 tanede ben okudum allah kabul etsin sağlıcakla kal

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
s.a selenny kardeşim ALLAH SENDEN VE TÜM BENİM İÇİN OKUYAN KARDEŞLERİMDEN RAZI OLSUN HAKLARNIZI HELAL EDİN ALLAH'A EMANET OLUN...

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.kardeşim.ben Kendim Için Okuyordum Ama Sizinkide Acil Kendime Okuduğumun 100 Tanesini Size Gönderiyorum.rabbim Yardim Etsin Yuvalari Yikilmasin.sizlerde Bana Yardim Edin.yasin-i şerif Sirasi Bende.ayrica Kendim Için Salavati Tefriciye Okuyorum.yardimlaşirsak Sanirim Hepimiz Daha Kolay Bitiririz.rabbim Kabul Etsin....

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum ben aldigim salat-i tefriciye yi bitirdim Allah kabul etsin.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.kardeşim.ben Kendim Için Okuyordum Ama Sizinkide Acil Kendime Okuduğumun 100 Tanesini Size Gönderiyorum.rabbim Yardim Etsin Yuvalari Yikilmasin.sizlerde Bana Yardim Edin.yasin-i şerif Sirasi Bende.ayrica Kendim Için Salavati Tefriciye Okuyorum.yardimlaşirsak Sanirim Hepimiz Daha Kolay Bitiririz.rabbim Kabul Etsin....

ve aleyküm selam abla.4444 adet tefriciye tamamlandı Allah'ın izniyle..
selametle..

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam abla.4444 adet tefriciye tamamlandı Allah'ın izniyle..
selametle.
allah kabul etsin kardeşim.benim okuduğum bu 100 lemi tamamlandı yoksa daha önce bitirmişmiydiniz.cevap yazarsan sevinirim kardeş ona göre kendime alayım bu okuduğum salavatı tefriciyeyi selametle kal kardeşim....
tamam baktım bitmiş rabbim kabul etsin inşallah.benimkinide bitirelim kardeşler varmısınız.....
ÖZDECAN KARDEŞİM:250ALDI.
BEN 500 OKUDUM:TOPLAM 750 OLDU.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsin kardeşim.benim okuduğum bu 100 lemi tamamlandı yoksa daha önce bitirmişmiydiniz.cevap yazarsan sevinirim kardeş ona göre kendime alayım bu okuduğum salavatı tefriciyeyi selametle kal kardeşim....

Allah razı olsun güzel ablam ilginiz için.. daha önce bitmişti inş.
siz kendinizinkine ekleyin o zaman abla bu okumuş olduğunuzu.Rabbim kabul etsin..selam ve dua ile kalın..

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
tamam baktım bitmiş rabbim kabul etsin inşallah.benimkinide bitirelim kardeşler varmısınız.....
ÖZDECAN KARDEŞİM:250ALDI.
BEN 500 OKUDUM:TOPLAM 750 OLDU.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...[/QUOTE]

RABBİM RAZI OLSUN.....

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH HEPİNİZDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN HAKLARINI HELAL EDIN KARDEŞLERIM İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLURDA YUVAMIZ KURTULUR ALLAH'A EMANET OLUN SELAMETLE KARDEŞLERİM

hacet

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleykum bittiğine sevindim rabbim niyetinizi kabul etsin inş

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden ALLAH razı olsun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt