Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rizasi Için Yardima Ihtiyacimiz Var (1 Kullanıcı)

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM;
CAN CİĞER ARKADAŞIM, DOSTUM ÇOK ZOR DURUMDA.YUVASI YIKILMAK :AÜZERE OLAN ARKADAŞIM İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE OKUMAYA KARAR VERDİK ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN BUGÜN BAŞLAYACAĞIZ OKUMAYA AMA DUASININ NASIL YAPILDIĞINI VE NE YAPMAK GEREKTİĞİNİ TAM OLARAK BİLMİYORUZ.ALLAH RIZASI İÇİN BİZE YARDIMCI OLUN.100 TEFRİCİYE BİR KİŞİNİN SADECE YARIM SAATİNİ ALIYO ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.OKUDUĞUNUZ SAYIYI BİZE BİLDİRİRSENİZ BİZİMDE HABERİMİZ OLUR.RABBİM KİMSENİN YUVASINI YIKMASIN.HAYIRLI CUMALAR...

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM;
CAN CİĞER ARKADAŞIM, DOSTUM ÇOK ZOR DURUMDA.YUVASI YIKILMAK :AÜZERE OLAN ARKADAŞIM İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE OKUMAYA KARAR VERDİK ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN BUGÜN BAŞLAYACAĞIZ OKUMAYA AMA DUASININ NASIL YAPILDIĞINI VE NE YAPMAK GEREKTİĞİNİ TAM OLARAK BİLMİYORUZ.ALLAH RIZASI İÇİN BİZE YARDIMCI OLUN.100 TEFRİCİYE BİR KİŞİNİN SADECE YARIM SAATİNİ ALIYO ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.OKUDUĞUNUZ SAYIYI BİZE BİLDİRİRSENİZ BİZİMDE HABERİMİZ OLUR.RABBİM KİMSENİN YUVASINI YIKMASIN.HAYIRLI CUMALAR...
Sevgili kardesim salavat-i tefrice ye baslamadan once 21 defa "Estagfirullahel aziyme ve etubu ileyh" diye ve tam bir ihlasla istigfar getiriniz ve sonra dileginizi dileyiniz.
salat-i tefriciye duasi:AlAllahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhalu bihir regaibu ve husnul havatimi ve yusteskal gamamu bi vecihihil keriymi ve ala alihi ve sahbihi fi kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma lumin lek.
ancak benimklavyemde inceltme harfleri yok yani klavyem turkce degil bu yuzden dua bolumunden okursaniz tamini bulmus olacaksiniz.
Ben 200 tane okurum Allahin iziniyle.

hatice kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Dualarinizi Kabul Eder Inşallah Bende 100 Tane Aliyorum...rabbime Emanet Olun

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
NEVİNTERCAN ve HATİCE KÜBRA kardeşlerim ALLAH razı olsun sizden yardım ettiğiniz için

beyzanurekin

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Bu Gunun Yuzu Suyu Hürmetine Dualari Kabul Olmuş Kullarindan Etsin Amin.....100 Tanede Ben Aliyom...canim Kardeşim Benimde Senden Bi Ricam Olcak Geçenlerde şirnakta şehit Düşmüş Kardeşlerimiz Için Yasini şerif Dağitiyorum Okumak Istersen Benim Konu Başliğima Gel Ve Yasini şerif Kampanyasi Bölümüne Ekleğe Bilirsiniz...allah C.c. Emanet Olun Dualarda Buluşmak Dileğiyle...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
çok Geçmiş Olsun.daha öncede Söyledim 4 Yil önce Ayni Olayi Yaşadim.dualarimla Mahkeme Kapisindan Döndüm.çok Zor Yaşayan Bilir.benim Tavsiyem Arkadşiniz Sabah Namazindan Sonra 70 Salavat Getirsin Veya Daha Fazlasi.başini Secdeye Koyup Dileğini Söylesin Birde Yasin Okusun.bunu Hiç Bikmadan Ihlasla Hergün Yapmaya Devam Etsin.bir Hafiz Ablamdan Duymuştum.uyguladim Oldu.bende 100 Tane Alyim.allah Kabul Etsin

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
yardım ettiğiniz için ALLAH hepinizden razı olsun bu siteye üye olduğum için RABBİME çok şükür

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende 100tane alıyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim bütün evlilere rasulullah s.a.v ile hatice validemizin geçimini nasip etsin dua ile emaneti verene emanet olun

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden ALLAH razı olsun kardeşlerim...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm. 500 de ben alayım inş..
ne zamana kadar bitmesi gerektiğini belirtirseniz iyi olur kardeşim..
Rabbim kabul etsin.. selametle..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
B) Bismillahirrahmanirrahim B)

-Nevintercan : 200
-Hatice kübra : 100
-beyzanurekin : 100
-cennet yolcusu : 100
-nigdeli : 500

toplam : 1000

kalan : 3444

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcısı olsun, 500 adet.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum bende 100 tane aliyorum.Allah kimsenin yuvasini yikmasin.Allah huzurlu ve mutlu bir sekilde yasamayi nasip etsin.AMIN
AEO

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
niğdeli kardeşim ALLAH hepinizden razaı olsun ama mahsunkul kardeşimde 100 tane almış onu eklemeyi unutmuşsun çok sağolun ALLAH razı olsun hepinizden.1 hafta içinde bitirebilirsek çok ii olur.dün başladık zaten ALLAHın izniyle biter inşallh.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ben 100 tane daha alayım.allah kabul etsin

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ya bişey sorucam kardeşimizin ismi gerekmezmi ona göndermek için

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Kardeşim bende şimdilik 100 tane alayım rabbim kabul buyurursa

Rabbim hayırlı evlilikler naasip etsin ve sonuna kadar

Rabbim ayrdımcımız olsun

Amin

Dua ile

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
niğdeli kardeşim ALLAH hepinizden razaı olsun ama mahsunkul kardeşimde 100 tane almış onu eklemeyi unutmuşsun çok sağolun ALLAH razı olsun hepinizden.1 hafta içinde bitirebilirsek çok ii olur.dün başladık zaten ALLAHın izniyle biter inşallh.

selamun aleyküm.hakkınızı helal edin kardeşim.gözümden kaçmış.ekleyelim inş.
26 ekim diye belirtelim o zaman bitiş tarihini.selametle..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
B) Bismillahirrahmanirrahim B)

-Nevintercan : 200
-Hatice kübra : 100
-beyzanurekin : 100
-mahsun kul : 200
-cennet yolcusu : 100
-nigdeli : 500
-talipamca : 500
-Gonlumun_gulu : 100
-Arzu_76 : 100