Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

allah rızası için okuyun. (2 Kullanıcı)

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar duanızı eksik etmeyin bunalımdayım ne olursunuz

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Kardeşim Sen Kaç Haftalik Hamilesin Bilmiyorum Ama Bu Olay Bende De Olmuştu. Ben 18 Haftalik Hamile Iken çocuğun Sol Taraf Beyine Yakin Bir Yerde Kist şeklinde Bişey Var 2 Hafta Sonra Gel Büyüyüp Büyümediğine Bakacaz Dediler Ve Gittim Hiç Bir şey Yok Dediler. çocuk Küçük Olduğu Için Böyle şeyler Gözüküyor Olabilir Dedi. Ve Ben Doğum Yapana Kadar Bunun Stresindeydim Yani Seninkinide Bişeye Benzetmişlerdir. üzme Kendini Allah Yardimcin Olsun. Inşallah Sağlikli Hayirli Bir Evladin Olur. Inşallah Sorunsuz Olarak Yavrunu Kucağina Alirsin. Dualrim Seninle A.e.o

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Kardeşim Sen Kaç Haftalik Hamilesin Bilmiyorum Ama Bu Olay Bende De Olmuştu. Ben 18 Haftalik Hamile Iken çocuğun Sol Taraf Beyine Yakin Bir Yerde Kist şeklinde Bişey Var 2 Hafta Sonra Gel Büyüyüp Büyümediğine Bakacaz Dediler Ve Gittim Hiç Bir şey Yok Dediler. çocuk Küçük Olduğu Için Böyle şeyler Gözüküyor Olabilir Dedi. Ve Ben Doğum Yapana Kadar Bunun Stresindeydim Yani Seninkinide Bişeye Benzetmişlerdir. üzme Kendini Allah Yardimcin Olsun. Inşallah Sağlikli Hayirli Bir Evladin Olur. Inşallah Sorunsuz Olarak Yavrunu Kucağina Alirsin. Dualrim Seninle A.e.o

nilgül ablacım allah hepinizden razı olsun.ama ben 18 haftalık değil 22 haftalık dediler bu galiba 5 aylık oluyor demi.yani 22 haftalık bebem.kızım olucak onuda söyleyim.selametle allah sağlığınan kucağıma verir inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt