Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

allah rızası için okuyun. (1 Kullanıcı)

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.
arkadaşlar bugün saat 12,00 gibi hastaneye gidicem bebeğim için 3lü test yaptırmaya dualarınıza ihtiyacım var bi sorunla karşılaşmayım sağlıklı sıhhatli bebek dünyaya getirim dua edin ne olur.günümüz iyi gün değil sağlıklı olması için bana dua edin.bu benim ilk göz ağrım hayal kırıklığına uğramayım ne olur yardım edin.bugün okuyun allah rızası için.salatı tefriciyi okuyun .zor durumda kalmasam demem.bazı kişiler çok korkutucu konuşuyor ne olur yardım edin.
artı 3lü testi yaptırmasam ne our bilginize ihtiyacım var.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam.allah Yardimciniz Olsun Kareşim.inşallah Bir Sorunla Karşilaşmaz Nurtopu Gibi Sağlikli Hayirli Bir Evlat Nasip Eder Yüce Rabbim.selametle Kardeşim A.e.o

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Giderken Bol Bol Ayetle Kürsi Okuyun Bende Okurum

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,

allah celle celaluhu yardımcınız olsun ... ancak 10 tane okuyabildim ...allah celle celaluhu kabul eder inşallah ...

allaha emanet olunuz ...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Yardimcin Olsun Sağlikli Sihhatli Hayirli Evlat Nasip Etsin Allah Im...rabbim Korkularini Endişelerini Hayirli Bişekilde Gidersin..... AllaH A Emanet Olun Hayirli Haberlerinizi Bekliyorum Inşallah ..

_CpK_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun çocuğunuz için en hayırlısı neyse Allah nasib etsin

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardımcın olsun bebeğine rabbim sıhhat ve sağlık versin..Allah c.c. emanet ol canımm

pınar_0505

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol dua ederim

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşim rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah.cümlesiyle beraber seninde bebeğini sağlık sıhhat ve her yeri tam akıllı fikirli dünyaya getirip analı babalı büyütmeni nasip etsin hayırlısıyla kardeşim.lütfen bize sonuç bildirirmisin.selametle AEO

ceyda_sct

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardım etsin sağlıklı olur inşallah bende sana dua ediyorum kardeşim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

hakan74

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcın olsun.3lü test hamilelikte rutin yapılan testlerden biridir.Daha önce yaptırdığın 2li test sonucu iyi çıktıysa Allahın izniyle bundada hiçbir sorun olmaz dualarımız seninle Allaha emanet ol

A

Arzu_76

selamün aleyküm,

Rabbim hayırla ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

İnşallah

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcın olsun.3lü test hamilelikte rutin yapılan testlerden biridir.Daha önce yaptırdığın 2li test sonucu iyi çıktıysa Allahın izniyle bundada hiçbir sorun olmaz dualarımız seninle Allaha emanet ol

allah hepinizden razı olsun sonucu bildiricem kişiler sizler olucaksınız şüpheniz olmasın bundan allah hepinizin duasını kabul etssin allah razı olsun.hakan kardeş ben daha önce 2 li test yaptırmadım ilk defa 3 test dediler ve onu yaptracağım bugün. selametle.

kutsalkoz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah herşeyi bilen Alim ve her işi hikmetle yapan Hakimdir.
Korkma kardeşim. Ondan ne gelirse en güzeli gelir.
ben

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yardimcin Olsun Kardeşim Rabbim Hayirli Nur Toğu Gibi Bir Evlat Versin. 3 Lü Test Yaptirman Tabiki Lazim Bir Zarari Yok Ve Faydasi Kendini Rahatlatmiş Olursun Kan Alip Sonucuna Bakiyolar. Allah Göstermesin Bir Sorun çikarsada Göbekten Su Almak Istiyolar. Ama Bence Su Aldirmak Zararli. Kendine Kalmiş Ama Bence Bütünn Testlerini Yaptir. Allaha Emanet Ol.

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun hastaneye gittim kan aldılar sonuç -ayın 25 ine verdiler tekrar gidicem.ultrasyondada bebeğin durumu çok iyi bi anormallik yok dedi.ama ayın 25ine gelin daha net sonuç. alırsınız.dedi.ve bebeğin cinsiyetinede %75 kız %30 da erkek diyebilirim dedi ama erkekte olabilir kızda dedi.3lü test sonucu ayın 25ine allahtan bişey çıkmaz inş. hepinizin duasını cenabı allah kabul etsin inş.allah olmayanlarada tattırsın bu sevinci. AMİNN

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar çok üzgünüm ben bebeğimin herşeyi normaldi.geçenlerde gittim tekrar ultrasyona bebeğin içine dışına bakan ultrasyonmuş kalp beyn vs.vs. gibi baktıklarında herşey normal dedi ama kafasında bişi varmış adı denmedide 2 hafta sonra yine gel büyüyormu büyümüyormu ona bakalım ama bi sorun ççıkacanı zannetmiyorum sağlığı iyi bebeğin dedi çarpı işareti ile belirtti kafasındakini. ne olur dua edin bir sorun çıkmasın ayın 14 üne ya da 15 ine gidicem bu benim ilk göz ağrım çok istiyorumm bu bebeğimi sağlıklı olması için önce allahtan sonra sizden yardım bekliyorum ne olur duanızı eksik etmeyin.bişi olmasın moralim çok bozuk.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt