Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için okumadan geçmeyin (1 Kullanıcı)

fatmaşen

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar
benim bir sorunum var bunu sizlerle paylaşmak istiyorum ve bu konuda dualarınıza ihtiyacım var
benim sorunum şu benim çocugum olmuyor dr gittik bir sorun bulamadıkları için tedavi falanda olamıyoruz 3 yılımıza girdik sizlerden çocugum olması için 4444 salatı tefriciye duasını okumanızı istiyorum belki zor olacak sizn için ama çok çaresizim eger sizlerinde bir sorunu olursa inanın elimden geldiği kadar bende sizler için dua edecegim ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUPDA ÇIKMAYIN BANA YARDIMCI OLUN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR KARDEŞLERİM...:A

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
fatma kardeşim.
allah yardımcın olsun inşallah.
DUA KÖŞESİNDE tefriciyelerimizi hep birlikte okuyalım mı konusu var.
biz hepimiz orda okuyoruz tefriciyelerimizi.
oraya yaz inşallah.
seni listeye alırlar. belkide öne alabilir kardeşlerimiz.

seckin38

Kayıtlı Kullanıcı
canım bacım bız zaten tefrıcıye cekıyoruz ya buraya neden yazma ihtıyacı hıssettın anlayamadım

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar
benim bir sorunum var bunu sizlerle paylaşmak istiyorum ve bu konuda dualarınıza ihtiyacım var
benim sorunum şu benim çocugum olmuyor dr gittik bir sorun bulamadıkları için tedavi falanda olamıyoruz 3 yılımıza girdik sizlerden çocugum olması için 4444 salatı tefriciye duasını okumanızı istiyorum belki zor olacak sizn için ama çok çaresizim eger sizlerinde bir sorunu olursa inanın elimden geldiği kadar bende sizler için dua edecegim ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUPDA ÇIKMAYIN BANA YARDIMCI OLUN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR KARDEŞLERİM...:A
ve aleyküm selam kardeşim inşallah muradına erersin bizim tefriçiye konumuz var oraya yaz istersen herkese okuyoruz neden bu sende olmayasın orada olursa daha iyi bençe bir göz at inşallah mubarek günlerde dua' n kabul olur elim den geleni yaparım allaha emanet ol:a16::a07:
slamiyet.gen.tr > Dini Konular > Dua Köşesi Tefriciyelerimizi hep birlikte okuyalım mı buraya bak seni ben oraya bildirdim birde sen göz at
Bakara 156: Çaresizlik tuzağına düşme. Her zaman bir umut ışığı olduğunu aklından çıkarma.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Elifimbenim ablacım biz arkadaşımızı sıraya aldıkki saolsun fatmamızda okumalarımıza katılıyor :) merak etme biz ayarladık onu

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
simdi nasil arkadaslar tef.bölümünden mi kardesimize yardim ediyoruz burdanmi?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt