Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rizasi Için Lütfen (1 Kullanıcı)

saliha 08

Kayıtlı Kullanıcı
allah rızası için ölürüm bile

allah rızası için ölürüm bile

selamün aleyküm din kardeşim,ben bugün üye oldum,sorununu tam anlayamadım tekrar yaz lütfen....allah rızası için.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
lütfen tekrar yaz....

CANIM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞGELDİN BEN KONUYU DEĞİŞTİRDİM CÜNKÜ BİRAZ KIZDIM. BABAM İÇİN YARDIM İSTEMİŞTİM BEN BABAMI 9 YIL ÖNCE KAYBETTİM 16 MART ÖLÜM YILDÖNÜMÜYDÜ AMA KİMSE İLGİLENMEDİ O YÜZDEN KIZDIM SONRA ARKADAŞLAR OKUYUNCA FORMUN DİĞER KISIMLARINA BAKARSAN BENİMLE İLGİLENDİLER YASİN VE DUALAR OKUDUK RUHUNA COK ŞÜKÜR RABBİM TÜM MERHUMLARIMIZI CENNETİNE NAİL ETSİN
SENİNDE İLGİNE COOOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN BENİM O GÜN COK CANIM SIKILIYORDU O YÜZDEN BİRAZ KIZDIM YOKSA HİÇ ÖYLE YAPMAZDIM KENDİNE İYİ BAK SELAM VE DUA İLE

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
Ben yeni üye oldum. konuyu yeni okudum .çok sevimdim...1-Rüyanın anlamını anlasaydınız eğer üzülmez şükrederdiniz.2-duyarlı arkadaşların ısrarına sevinir şükrederdiniz.3-gözyaşının bir damlasının ne olduğunu çözseniz,VALLAHİ gece gündüz ağlardınız.Bu sebepledir ki sabır ve şükür.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt