Çok ilgilendiniz arkadaşlar sağolun bu nedenle konuyu gündemden kaldırıyorum :gulegule :A
arakadaşlar haklısınız aslında benim canım sıkılıyor diye konuyu kaldırdım
Babam için birşeyler yazmıştım .
dün rüyamda gördüm onu mezarı başında bayağı bir ağladım sonra yollarda yürüdüm ve herkezden baban için bir cüz istedim herkezde bir cüz değil bir hatim indiririz diye bana söz verdiler ve yüzlerce kişi hatim idirecez babanın ruhuna dediler. bende bundan esinlendim ve burada sizlerden yardım istedim kuran okurmusunuz babam için diye ama kimse ilgilenmedi bile bende yanlızlığıma bir kere daha ağladım.
16 mart babamın ölüm yıldönümü cünkü.........
herşey iiçin teşekkürler kimseye kırgın falanda değilim allah razı olsun selam ve dua ile
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...İNAN ÇOK ÜZLDÜM ŞİMDİ...BAZEN ATLAYABİLİYORUZ KONULARI....DAHA 3 GÜN VAR İSTERSEK EL BİRLİĞİ İLE OKUYABİLİRZ...HATİM OLMASA BİLE YASİN OKURUZ ..ÜZÜLMEYİN LÜTFEN....ŞİMDİ KARAR VER HATİMMİ İNDİRELİM YOKS AYASİNMİ OKUYALIM..BEN NE DERSEN ONA VARIM...İNAN BURDA HİÇ BİR KARDEŞİMİN ÜZLMESİNİ İSTEMİYORUM....HAKKINI HELAL ET SENİ KIRMIŞIZ...
şimdi gördüm ben.canım bugün sabah açmışsın konuyu çok yeni inan biz haftalarca sabrediyoruz ilgi için ama bazen oluyor böyle üzülüyor insan. bak dua köşesinde hatim bitmek üzere inşallah Allahın yardımıyla en yakın zamanda bitirmeye çalışıcam sen babanın adını ver hatim duasında yazayım ben tamam mı?
canım kardeşim allah razı olsun böyle yazmanız bile beni mutlu etti dedim ya canım sıkkın diye aslında böyle dedim yoksa kimseye kırgın falan dedğilim benim gönlümden hatim geçmişti ama kimseye yük olup eziyet etmek istemem bir fatiha gönderin yeter allah hepimizden razı olsun sıla kardeşim sana teşekkür ederim allah razı olsun selam ve dua ile babamın adı mehmet remzi kanbur
ayın 16 sında yani pazar günü..babanıza 1 yasin okuyacağım..başınız sağolsun..MEKANI CENNET OLSUN...RABBİME EMANET OLUN...
cümlemizden de fatiha okudum Allah rahmet eylesin. hatim duasında da yazıcam inşallah babanın adını. dua köşesinde hatim sayfam takip edersiniz.http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/52138-kuran-i-kerim-okumayi-sevenler-hatim-burda-30.htmlsağol kardeşim ilgin için allah razı olsun babaımn adı Mehmet Remzi Kanbur bir fatiha da verseniz yeter cok teşekkür ederim
cümlemizden de fatiha okudum Allah rahmet eylesin. hatim duasında da yazıcam inşallah babanın adını. dua köşesinde hatim sayfam takip edersiniz.
amin güzel kardeşim yanlız bi yanlış anlaşılma oldu galiba 2.hatim bitmek üzere istersen 24 veya 25.cüzü al. yarına kadar okuyabilirsen yarın hatim duasını koyucam inşallah.allah razı olsun kardeşim cok teşekkür ederim allaha emanet ol
selamün aleyküm..baban için 1 yasini şerifi okudm..Rabbim kabul etsin.Rabbime emanet ol..