Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için kız kardeşime dua eder misiniz:( (3 Kullanıcı)

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar,
gurbette olunca herşeyimizi buradan paylaşıyoruz.babam için yaptığınız dualar için Allah hepinizden razı olsun.Hakkınızı helal edin.şimdide kız kardeşim için sizlerden dua bekliyorum.Rabbim inşallah sizlerin duasını kabul eder.Kardeşimin eşiyle problemleri var adamda her türlü kötü alışkanlık aklınıza ne gelirse var.babamıda kaybedince iyice meydan ona kaldı.Tek karşısına almaya çekindiği benim bende kardeşimden çok uzaktayım.elim kolum bağlı.yazın ben orada olunca bir problem çıkarmıyor,ben evime dönünce işler değişiyor,ablan nasılaa yetişemez oradan buraya diye kardeşime ve çocuklara olan eziyeti yapıyor.kardeşim namazında niyazında kendi halinde inançlı biri ama yıllardır aynı şeyleri çekiyor.sizden ricam kız kardeşim için dua etmeniz.Allah hepinizden razı olsun,Allah'a emanet olun.selamlar

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah yar ve yardımcınız olsun,Rbbim tez zamanda ıslah eylesin inşAllah.Şuan Depremzede krdeşlerimize tefriciye okuyoruz ardındn da kardeşin için okuruz inşALLAH.
Selm ve Dua ile

Sercan Demet

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun kardeşim.

Çeşitli sayılarda; Allah, La İlahe İllallah, Estağfurullah, Ya Kuddüs ve Ya Fettah lafızlarıyla; değerli din kardeşime naçizane dua etmeye çalıştım.

Tekrar tekrar Allah yardımcınız olsun, musibetlerin hepsini hayra dönüştürsün. Şerri sizden ve bizden ve bütün Müslüman'lardan uzak tutsun inşallah!

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam canım benim Allah kardeşinizin yar ve yardımcısı olsun içinde buldundğu sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozamasına fırsat vermesin inşallah Allah kız kardeşinin yuvasında huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet nasip etsin Rabbim eşinide hidayete erdirsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim..

Rabbim kardeşinizin yar ve yardımcısı olsun. Tüm sıkıntılarını gidersin, en kısa zamanda feraha kavuşsun inşallah.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Kardeşim,
Kardeşimiz için tefriciye bşladık,Rabbim kabul etsin,inşaALLAH yar ve yardımcınız olsun,tez zamanda selamete erdirsen.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Arzu Kardeşim,
Tefriciye okunmuştur. Allah kabul etsin,tüm sıkıntıarınızın giderilmesine ve hayırlara vesile olsun.Duasını yaparsınız inşaALLAH.
Selam ve Dua ile

Kaside

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam kardeşim, Rabbim Sabır versin.
Kimileri Hastalık ile
Kimileri Yokluk ile
Kimileri Evladı ile
Kimileri Eşi ile
Kimileri Amelleri İle
Kimileri Malı ile
............
İmtahan edilir... Rabbim sabır versin, Eşine de akıl fikir, izan versin, yanlışını görüp tövbe etmeyi nasip eylesin kardeşim..

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcısı olsun tez zamanda yaptıklarının yanlış olduğunu anlayıp tövbe edenlerden olur inş

Rabbim eşini ıslah etsin inş

Allah yar ve yardımcısı olsun

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selmun Alekum Arzu74 Kardeşim,
Nasılsınız,uzun zamndır göremiyordum seni,yaramaz bir durum yoktur inşaALLAH.
Selm ve Dua ile

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Selmun Alekum Arzu74 Kardeşim,
Nasılsınız,uzun zamndır göremiyordum seni,yaramaz bir durum yoktur inşaALLAH.
Selm ve Dua ile

çok şükür yaramaz bir durum yok .ablaysanız anlarsınız beni herhalde..babam vefat etti biliyorsunuz yazdığım kız kardeşimin eşi ile sıkıntıları,diğer kız kardeşimin maddi sıkıntıları,anneme çok uzağım her şeye ulaşamıyorum.bu telaşla koşturuyorum okullar açıldı kapanmak üzere neredeyse anlamadım.pazar günleride dersim var okulda.cumartesi günlerinide kendim için doldurdum tecviti az biliyordum çalışan bayanlar için müftülük tecvit kursu açtı oraya gidiyorum.öğretmenimiz yazarak çalışmamızı istiyor böyle oluncada internete giremiyorum.hafta içi okul ,ev işleri,2 çocuk vb.derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.sen nasılsın arkadaşım .inşallah iyisindir.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allaha emanet ol.selamlarB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt