s.a. aldığım 200 taneyide okudum 20 tane daha eklermisin ..ALLAH kabul etsin
Allah hepinizden razı olsunListemiz;
fatıma..........................50
cennet_agaci...............250
neslihantuncel...............50
kursun kalem...............100
bagban........................50
fevzisultansu................50
baltevsırı......................100
ceyda_sct....................30
birnur...........................100
fatamana......................100+50
gulbanu........................50
sudelet.........................564+50
seher abla....................200
orumceq.......................20
duygu156.......................100
nesrin_77.......................100
arkadaşlar yardımcı olalım kardeşimize..Allah rızası için...
SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR 150 TANE DE BEN OKUDUM HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE YÜCE RABBİM ONU VERSİN KAÇ TANE ALACAĞIMI DAHA ÖNCEDEN YAZACAKTIM AMA BİLGİSAYARIMDA BİR PROBLEM VARDI GÖNDERMİŞ OLDUĞUM YAZILAR SİTEYE GELMİYORDU EKLERSENİZ SEVİNİRİM A.E.O
CANIM Allah razı olsun senden kolay gelsin belki bu arkadaşın neti yok evde belki başka bir sorun var giremiyor ama bu olayı görüyorum bazen neyse hayırlısı..esselamü aleyküm ablacım haklısın kardeşimiz yanlış foruma açmış konusu ama sanırım bilinçli olarak yapmadı...bu konuda sıze kesınlıkle katılıyorum eğer gorum acıyors takıp etmelısın kardesımız gırmıyor dıye dorumla ben ılgılenıyorum...ve her gırdıgımde ön sayfaya tasıyorum kı alan olsun dıye ama malesef kımse yardımcı olmuyor...yardımcı olunsada bıtırsek bu forumu herkesten rıca edıyorum...
100 tane de ben aldım. ikisininde kötü huyları düzelsin Allah hidayet versin. çok mutlu olsunlar. İnşallah..
Selamun Aleykum...
200 Adet Alayım Bolca Boş Vaktim Var bitirmeye ömrüm yeterse bi 200 daha okuyabilirim. Allah Dualarımızı Kabul buyursun İnşallah.