imported_ayse_
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,çok zor durumdayım hayatım berbat burayı tesadüfen gördüm dua edip biraz rahatlamak istedim.İcradan herşeyimizi kaybettik eşimin maaşının tamamı kesiliyor iki tane çocuk var ve dağ kadar borcumuz var.Alacaklılar tehdit savuruyor çok bunalttılar bir ara intaharı düşündüm ama Allah korkusu ağır bastı.Ve o iki çocuk.eşim devlet memuru inşaat işine el attı evleri ucuz ucuz verdi dolandırıldı tefecilere düştü ve mahvoldu.dolandırıldığı için senetleri çekleri ödeyemez duruma geldi karşılıksız çekten hapis yattı.Allahıma çok şükür şimdi çıktı.Bu iflastan dolayı birkaç kişinin evini teslim edemedi bunlara alacakları karşılığında senet verdi şimdi bu insanlar eşime dava açıyorlar bizi dolandırdı diye ama kimseyi dolandırmadı Allah şahit bizi çok daralttılar.sizleri bunları yazmamdaki neden kimse alanı dışında bir işle uğraşıp çoluğunu çocuğunu perişan etmesin ona buna muhtaç etmesin.Lütfen bize dua edin Allahtan başka kimsemiz yok.Ben Allaha dayandım dualarla ayakta duruyorum.Yüce Allah zalimlerin şerrinden bütün müslümanları ve bizi
korusun.Buraya yazdıkça rahatladığımı hissediyorum.Lütfen dualarınızı esirgemeyin Allah bütün dardakilerini de bizi de darlıktan kurtarsın amin.
korusun.Buraya yazdıkça rahatladığımı hissediyorum.Lütfen dualarınızı esirgemeyin Allah bütün dardakilerini de bizi de darlıktan kurtarsın amin.