Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için dua edin (1 Kullanıcı)

imported_ayse_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,çok zor durumdayım hayatım berbat burayı tesadüfen gördüm dua edip biraz rahatlamak istedim.İcradan herşeyimizi kaybettik eşimin maaşının tamamı kesiliyor iki tane çocuk var ve dağ kadar borcumuz var.Alacaklılar tehdit savuruyor çok bunalttılar bir ara intaharı düşündüm ama Allah korkusu ağır bastı.Ve o iki çocuk.eşim devlet memuru inşaat işine el attı evleri ucuz ucuz verdi dolandırıldı tefecilere düştü ve mahvoldu.dolandırıldığı için senetleri çekleri ödeyemez duruma geldi karşılıksız çekten hapis yattı.Allahıma çok şükür şimdi çıktı.Bu iflastan dolayı birkaç kişinin evini teslim edemedi bunlara alacakları karşılığında senet verdi şimdi bu insanlar eşime dava açıyorlar bizi dolandırdı diye ama kimseyi dolandırmadı Allah şahit bizi çok daralttılar.sizleri bunları yazmamdaki neden kimse alanı dışında bir işle uğraşıp çoluğunu çocuğunu perişan etmesin ona buna muhtaç etmesin.Lütfen bize dua edin Allahtan başka kimsemiz yok.Ben Allaha dayandım dualarla ayakta duruyorum.Yüce Allah zalimlerin şerrinden bütün müslümanları ve bizi
korusun.Buraya yazdıkça rahatladığımı hissediyorum.Lütfen dualarınızı esirgemeyin Allah bütün dardakilerini de bizi de darlıktan kurtarsın amin.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun herşeyin en hayırlısını rabbim bilir demekki hakkınızda bu hayırlıymış.. Dualarım sizlerle

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
her gecenin bir sabahı var kardeşim .sabret inşallah.rabbimize sığın.şüpesiz bir kapı aralanıcak.bugünlerde geçicek.rabbim sağlık sıhat versin.selametle

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardimciniz olsun insallah..

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardım etsin kardeşim inşallah en kısa sürede herşey düzelir

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah sabreden kullardan olup da Yüce ALLAH cc'nün kurtuluşa erdirdiklerinden olursunuz. Yüce ALLAHUTEALA cc yar ve yardımcınız olsun.

Selam ve dua ile...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
''Allah cc dilediğine mülkü(serveti) verir,dilediğindende çekip alır.Kimisini aziz eder,kimisinide zelil eder.Muhakkak ki O nun gücü her şeye yeter.'''(Ali imran suresi.Ayet 26)
Kıymetli kardeşim!şu anda büyük bir sınavdan geçiyorsunuz,İnşaallah bu sınavı sen ve eşin başarıyla atlatırsınız.Rabbım size hayırlısıyla düze çıkarak mutlu bir geçim nasip eylesin inşaallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt