Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah rızası için bunu okuyun (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
allahyar ve yardımcın olsun dualarımız seninle

seherce

Kayıtlı Kullanıcı
can ve gönülden askina tutuldum.gönlüm bu neseden mum gibi parlamaktadir,sen himmet eylede gönlümün ve bu dua bekleyen kardesimizin isigi hic sönmesin

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbim Senin Için Hayirlisini Nasip Edecektir ,inşallah Sende Harekete Geçerek Içindeki Merhamet Ateşini Alevlendirir Batakliktan Kurtulursun Dularimiz Seninle

kefensiz_şehit

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sana senin kaldramayacağından fazlasını yüklemez inşallah. ALLAH'ın yardımı geldiğinde O'nu tesbih et ve çokça tövbe et. umulurki bu senin için daha hayırlıdır.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun tövbe edin bir daha da kötüye gitmeyin Rabbim herşeyi bilen ve görendir sizin kalbinizden geçenleride anca o bilir ona sığının ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun selametle

muallimo1

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim derdin ne bilmiyorum ama ALLAH YAR VE YARDIMCIN olsun bir meslektaşın olarak yapabileceğimiz bir şey var mı?

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
:Ayames kardeşim çok etkilendim RABBİM yardıncın olsunçok üzüldüm sana hatmede dua edeceğim inşallah rabbim senin yüzünü hayra çevirsin Takva azığıyla rızıklandırsın .şer insanların kötülüğünden korusun. doğru yoluna eriştirsin. hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyor tabiki RABBİM doğru yoluna eriştirdiği kullarından eylesin senin için dua edeceğim selametle ALLAHA emanet ol:gulegule:gulegule

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
yames kardeşim niye cevap yazmıyorsun bizler senin için çok üzüldük neyse derdin hallettinmi cevap yazarsan memnun olurum

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
NE İDİM NE OLDUM
EN OLDUMDA NE OLACAM.
ALLAH yar ve yardımcın olsun. Senin bu feryatlarına dayanamadım kardeşim.öyle candan yardım istiyorsunki"merhametlilerin en merhametlisi ALLAHIM.anamızdan,babamızdan,bacı ve gardaşımızdan,eşimiz ve dostumuzdan bile bizi daha çok seven RAHMANIM.ben seni merhamet sahibi olaraktan bildim.senin o yüce merhametin,biz aciz ve günahkar kullarına.YARAB Bu aciz kulunada rahmetinle yaklaş.sıkıntılarını gider.senden başka kapımız ve dostumuz yok ALLAHIM. AMİNNNNNN.

hüzün_dua

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Yazinzi Okudum Ve Rabbim Yar Ve Yardimciniz Olsun Mevlan Kalbinizden Geçen Ve Sizn Için Aileniz Için Sevdikleriniz Için Hakkinizda Hayirli Olani Kadernize Yazsin Ve Bizlerde Inş Amin Diyen Kardeşlerinizden Olalim.sikintiniz Neyse Rabbim Sikintinizi Kaldiracak Gücü Versin Derdiniz Tasaniz Herneyse Rabbim En Hafif şekilde Atlatmayi Nasip Eylesin.şüphessiki Rabbim Vadinden Dönmez Muhakkaki O Sikintiyi Size Verdiyse Bir Sebebi Sonundad Inş Sabriniz Ve Teslimiyetinizle Feraha Kavuşanlardan Olursunuz.rabim Sabir Ve Hayirlisiniz Nasip Etsin Inş

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm, forum biraz karışmış sanırım, hepsini okuyamadım..Ben sıkıntısı olan kardeşimizin niyetine 5 yasin alıyorum inşallah..Bitimindeki duayı kimse almıyorsa veya almayacak olursa, duasını da alabiliriz bu arada..

Rabbimiz c.c kabul eylesin.Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah.Selam ve dua ile.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm, forum biraz karışmış sanırım, hepsini okuyamadım..Ben sıkıntısı olan kardeşimizin niyetine 5 yasin alıyorum inşallah..Bitimindeki duayı kimse almıyorsa veya almayacak olursa, duasını da alabiliriz bu arada..

Rabbimiz c.c kabul eylesin.Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah.Selam ve dua ile.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM YAMES KARDEŞİMLE BEN KONUŞTUM BİRAZ SORUMLARI VAR BU FORMU DAHA ÖNCE ACMIŞTI ŞU AN DUA ALMAYIM BİRAZ ZAMAN SONRA BAŞTAN BAŞLATACAĞIZ NE YAPACAĞIMIZI OZAMAN BİLDİRİRİZ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM YAMES KARDEŞİMLE BEN KONUŞTUM BİRAZ SORUMLARI VAR BU FORMU DAHA ÖNCE ACMIŞTI ŞU AN DUA ALMAYIM BİRAZ ZAMAN SONRA BAŞTAN BAŞLATACAĞIZ NE YAPACAĞIMIZI OZAMAN BİLDİRİRİZ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

Ve aleyküm Selam abi..Bu forumu takip ederim her zaman, başladınız mı diye.. Ben yine de aldığım yasinleri not aldım şimdi.. Başlatacağınız zaman ekleme de yapabilirim aldığım sayıya..Duasını da alabiliriz, aklınızda bulunsun abi..

Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm Selam abi..Bu forumu takip ederim her zaman, başladınız mı diye.. Ben yine de aldığım yasini not aldım şimdi.. Başlatacağınız zaman ekleme de yapabilirim aldığım sayıya..Duasını da alabiliriz, aklınızda bulunsun abi..

Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah.

TAMAM KARDEŞİM ANLADIM FORUMU ACINCA YAZARIM RABBİME EMANET OL SELAMÜN ALEYKÜM .

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet Abi Dua Başlatirsan Ben Hazirim Hangisini Başlatirsaniz Okurum Rabbim En Kisa Zamanda Refaha Ulaştirsin

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim allah yardımcın olsun duaya nezaman başlanacaksa bende hazırım selametle

ersinkaranfil

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeş Allah tez zamanda sıkıntını gidersin hepimiz senin için dua ederiz .umarım sende başındaki bu kötü beladan kurtulursun. AMİN...

mehkahraman

Kayıtlı Kullanıcı
Anadolunun Kara Bağrindan

Anadolunun Kara Bağrindan

Selamün Aleyküm Abilerim , Ablalarim , Kardeşlerim , Bacilarim Bende Burdayim...

Drujba22

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Kardeşlerim;
Allah(C.C) bir müminin diğer mümin kardeşine yaptığı duayı geri çevirmez!...
Bu kardeşime yardım İçin hep birlikte dua edelim!...

Allah dualarımızı Yüce Makam ında kabul buyursun!...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt