Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rizasi Için Bakin Ne Olur :( (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Arzu_76
  • Başlangıç tarihi

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim allah taha yavrumuza acil şifa versin onun için 1 kenzül arş okuyacam rabbim kabul etsin. Burdan herkeze sesleniyorum bu duanın fazileti okadar büyük ki 2 gündür ben çok büyük sırkapıları yaşıyorum rabbim herkezin hayırlı muratlarını versin .Neolur bu duayı okuyun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun A.E.O

aleyküm selam

hayırlı cumalar hayırdır abla bi gelişme mi var annenizle ilgili sırkapısı demişsiniz paylaşırsanız sevinirim A.E.O

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Arzu Kardeşim Aleyküm Selam Bende 1 Tane Yasin Okulayim Inşallah Allah Kabul Etsin Allah şifasini Versin.a.e.o

ozlemkoca

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.c Im Yar Ve Yardimcisi Olsun Bu Yavrunun ..allah Onu Ailesine Bağişlasin..ben De Okuyamiyorum Ama Duacisiyim..

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Arzu Abla Ben Aldiğim Yasin Ve Dualari Okudum Rabbim Kabul Eylesin Inşallah. En Kisa Zamanda Güzel Haberlerinizi Bekliyoruz. Rabbimize Emanetsiniz.

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam

hayırlı cumalar hayırdır abla bi gelişme mi var annenizle ilgili sırkapısı demişsiniz paylaşırsanız sevinirim A.E.O

selamün aleyküm canım kardeşim seni gördüğüme çok sevindim.Evet annemden hayırlı haber var doktorlar vericiye gelsin demişler birde benim 5 aydan beri büyük sıkıntım vardı eşim hiç problemimiz yokken evi terk etmişti boşanmak istiyordu bunu kendi ailemin dahi haberi yoktu 2 gün önce eşim kayınvalideme gelmiş ikigözü iki çeşme beni sevdiğini ve eve gri dönmek istediğini .Allah izin verirse yarın evimize dönüyor. ben bu duayı okudum rabbim bana 2 güne kadar faziletini göster diye rabbim çifte mutluluk yaşattı.Allah kimsenin yuvasını yıkmasın dert tasa vermesin.Buarada senin annemi merak ettiini ve ona dua ettiğini söyledim annem hasta yatağında (almanyadan)sana okadar çok dua ediyorki anlatamam bana senin evli olup olmadığını sordu bilmiyorum dedim.Oda eğer bekarsa rabbim hayırlı yazılar yazsın eğer evliyse evinde eşiyle yavrularıyla huzur içinde mutluluğunu daim etsin diye ağlayarak dua ediyor .Canım kardeşim benimde 5 vakit namazımda dualarımdasın rabbim gönlünün hayırlı muratlarını versin.A.E.O

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
Buarada talha yavrumuza 3 kenzül arş duası okudum rabbim bu cuma saatleri gözü suyu hürmetine kabul etsin acil şifa versin ailesinede sabırlar ihsan ettsin a.e.o

masala

Kayıtlı Kullanıcı
700 kelimei tevhid
50 tefriciye
50 ihlas
35 fatiha
500 ya şafi okudum.
RABBİM acil şifalar versin inşallah.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım kardeşim seni gördüğüme çok sevindim.Evet annemden hayırlı haber var doktorlar vericiye gelsin demişler birde benim 5 aydan beri büyük sıkıntım vardı eşim hiç problemimiz yokken evi terk etmişti boşanmak istiyordu bunu kendi ailemin dahi haberi yoktu 2 gün önce eşim kayınvalideme gelmiş ikigözü iki çeşme beni sevdiğini ve eve gri dönmek istediğini .Allah izin verirse yarın evimize dönüyor. ben bu duayı okudum rabbim bana 2 güne kadar faziletini göster diye rabbim çifte mutluluk yaşattı.Allah kimsenin yuvasını yıkmasın dert tasa vermesin.Buarada senin annemi merak ettiini ve ona dua ettiğini söyledim annem hasta yatağında (almanyadan)sana okadar çok dua ediyorki anlatamam bana senin evli olup olmadığını sordu bilmiyorum dedim.Oda eğer bekarsa rabbim hayırlı yazılar yazsın eğer evliyse evinde eşiyle yavrularıyla huzur içinde mutluluğunu daim etsin diye ağlayarak dua ediyor .Canım kardeşim benimde 5 vakit namazımda dualarımdasın rabbim gönlünün hayırlı muratlarını versin.A.E.O

ÇOK SEVİNDİM ABLACIM.ALLAH MUTLULUĞUNUZU BOZMASIN HİÇ(AMİN)HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR ÇARESİZLİĞİMİZ MUTSUZLUĞUMUZ BİZİ DAHA ÇOK YAKLAŞTIRIYOR RABBİMİZE.ANNENİZDEN ALLAH BİNKERE RAZI OLSUN ALLAH ECRİNİ VERSİN .BEN BEKARIM BENİMDE SINAVIM BU HERALDE ÜZÜLÜYORUM ÇOK AMA YAPICAK BİŞEYİM YOK BENİM. 30 YAŞINDAYIM YAKINDA 31 OLUCAM AMA OLMADI OLMUYO Bİ ŞEKİLDE .HERŞEYİN HAYIRLISI VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR.ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN ABLACIM DUANIZA AMİN. İNŞALLAH BENDE HAYIRLI HABERLER VERİRİM SİZE.ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Abla Geçmiş Olsun :( rabbim ailesine bağışlasın acil şifalar versin kardeşimize inşallah ...

adeseda

Kayıtlı Kullanıcı
300 adet Ya Şafi
20 adet Salavat_ı Şerif
10 adet Fatiha
okudum Allahım kabul etsin kardeşim...

inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim 31 tane ayetel kürsiyi okudum.. yasini şimdi okuyorum

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim ben 5 yasinide ve 31 ayetel kürsiyide okudum..allah razı olsun. Rabbim hastamıza şifalar versin inşallah...

orumceq

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH en kısa zamanda hayırlısıyla sağlığına kavusturur miniğimizi,elimden geldiğince yasin okumaya devam edeceğim sayı veremiyorum,bir an evvel sabır ve şifa diliyorum..

saygül

Kayıtlı Kullanıcı
S.A inanın çok ama çok üzüldüm benimde çocuklarım var 2 tane ve bende çok zorluklar yaşadım rabbim sevdiği kullarının hatrına acil şifalar versin yavrunuzu size bağışlasın !..inanın elimden gelen duaları yapıcam .birde şunu söyleyim sadakada vermenin yararı olacağı için sadakanızıda çocuğunuz için vermeyi unutmayın.dua ve slm la

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim safi adinin hürmetine acil sifalar versin insallah
Allah c.c yar ve yardimciniz olsun insallah

belmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beslermobilya.com
değerli kardeşim yüce rabbim acil şifalar nasip etsin derdi verende o dermanı verende o rabbim sabır versin.allah yar ve yardımcınız olsun..

ihlas61

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım hastan için kur'an okuyacağım Allah kimseye dert vermesin ! belkide bu sizin için bir sınav bilemessin belkide Allah sizin sabrınızı ölçüyor.... sabırlı olmalı ve yanlız Allah'tan dilemeli duam kabul olmadı dememeli,"bir mü'min duam kabul olmadı demeyinceye kadar duası kabul olunur " (hadis-i Şerif) Allah'tan hamd,şifa,huzur,diliyorum elimden geldiğince yapamaya çalışacağım,yanlız dua eden arkadaşlarım dualarını ederken yanlız bu çocuk için değil aynı halde olan bütün insanlar için dua etsinler ..HEPİNİZ ALLAH'A EMANET OLSUN
Selam ve Dua ile.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt