A
Arzu_76
SELAMÜN ALEYKÜM
Can dostlarım, dua kardeşlerim, abilerim ve ablalarım
Nesrin_77 kardeşimin yeğeni çok hasta hatta dua bölümü açmıştım ve bir şok dua okunmuştu. Önce yaradanım sayesinde ve yapılan dualarla düzelmişti fakat hastalık daha şiddetlendi ve durumu çok acil.
İsmini vermek istemediğim Devler hastanesi yer yok diye kabul etmediler.
Sürekli kusuyor ve sürekli tuvaletini yapıyor (sürekli ishal) yemek yemiyor
Şu an yoğun bakımda özel bir hastanede vücütta sıvı kalmadığı için damar bulunamadı damardada sıvı yok başından ancak serum bağlayarak şu an tedaviye başladılar. 9 aylık yavrumuz ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
Allah rızası için
Peygamber aşkı için
Sevdiklerinizin hatrı için ne olur dua
Ben özel nedenden dolayı sadece dua ediyorum bir şeyler okuyamıyorum.
RABBİN RIZASI İÇİN
NESRİN_77 KARDEŞİMİN HATRI İÇİN NE OLUR
BEBEĞİMİZ İİN NE OLUR
BİR BEBEK VE BİR CAN ÇOĞUMUZ ÇOCUĞU VAR BENİ ANLIYORSUNUZ EMİNİM VE YARDIMLARINIZI EKSİK ETMEYECEKSİNİZ BİLİYORUM.
HADİ DUA KARDEŞLERŞİM
Can dostlarım, dua kardeşlerim, abilerim ve ablalarım
Nesrin_77 kardeşimin yeğeni çok hasta hatta dua bölümü açmıştım ve bir şok dua okunmuştu. Önce yaradanım sayesinde ve yapılan dualarla düzelmişti fakat hastalık daha şiddetlendi ve durumu çok acil.
İsmini vermek istemediğim Devler hastanesi yer yok diye kabul etmediler.
Sürekli kusuyor ve sürekli tuvaletini yapıyor (sürekli ishal) yemek yemiyor
Şu an yoğun bakımda özel bir hastanede vücütta sıvı kalmadığı için damar bulunamadı damardada sıvı yok başından ancak serum bağlayarak şu an tedaviye başladılar. 9 aylık yavrumuz ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
Allah rızası için
Peygamber aşkı için
Sevdiklerinizin hatrı için ne olur dua
Ben özel nedenden dolayı sadece dua ediyorum bir şeyler okuyamıyorum.
RABBİN RIZASI İÇİN
NESRİN_77 KARDEŞİMİN HATRI İÇİN NE OLUR
BEBEĞİMİZ İİN NE OLUR
BİR BEBEK VE BİR CAN ÇOĞUMUZ ÇOCUĞU VAR BENİ ANLIYORSUNUZ EMİNİM VE YARDIMLARINIZI EKSİK ETMEYECEKSİNİZ BİLİYORUM.
HADİ DUA KARDEŞLERŞİM