Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Neler Yaratmiş (5 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM. BU İLAHİ AHMET ABİMİZİN COK GÜZEL BİR İLHİSİ

NOT:BURADA ÖNCELİKLE KILIBİN İCİNDEKİ ŞU KUŞ DİKKATİMİ CEKTİ ALLAH cc NELER YARATTIĞINI BİR DAHA GÖSTERİYOR KUŞA DİKKAT KORKUTMAK İCİN NE ŞEKİL ALIYOR

[FLASH]http://www.youtube.com/v/UlG6KcUf4CI&rel=1[/FLASH]

ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH,im sen nelere kadirsin neler yaratmissin yarabbim ibret alalim diye..!!!
ALLAH razi olsun abi çok ilginç bir paylasim oldu ben boyle bir kusu daha once hiç gormemistim..:eek:

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
"bu Bir Riza Lokmasidir","yiyemezsin",demedim Mi..

"bu Bir Riza Lokmasidir","yiyemezsin",demedim Mi..

ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
FEVKALADE SANAT ESERİ..RABBİMİZİN YARATMA SANATININ SINIRI YOK.NASILDA KANATLARINI AÇTIINDA KOCAMAN Bİ YARATIKMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR..ALLAH(CC)HERŞEYE KADİRDİR..CEVDET ABİCİĞİM;AHMET ÖZHANI DİNLEYEMEDİM,İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA FORUMU AÇIP DİNLERİM..
ALLAH IN(CC) SELAMI,RAHMETİ VE BERKETİ ÜZERİNE VE ÜMMET İ MUHAMMEDİN ÜZERİNE OLSUN..

SELAM VE DUALARIMLA...

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. razi olsun.Allah hayvanlara bile kendini korumasi için Degisik kabiliyet vermis.Mesela dikkat ederseniz bazi kelebekler korunmak için, kanatlarini açarlar, o kanatlarindaki desen baykus kafasini animsatir.Dolayisiyla disaridan gelen etkenlerden böyle kendini koruyor.Yalnizca bu bir tane. Ya digerleri.Sani Yüce olan Allah'a hamd olsun.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
FEVKALADE SANAT ESERİ..RABBİMİZİN YARATMA SANATININ SINIRI YOK.NASILDA KANATLARINI AÇTIINDA KOCAMAN Bİ YARATIKMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR..ALLAH(CC)HERŞEYE KADİRDİR..CEVDET ABİCİĞİM;AHMET ÖZHANI DİNLEYEMEDİM,İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA FORUMU AÇIP DİNLERİM..
ALLAH IN(CC) SELAMI,RAHMETİ VE BERKETİ ÜZERİNE VE ÜMMET İ MUHAMMEDİN ÜZERİNE OLSUN..

SELAM VE DUALARIMLA...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM. EVET HAKLISIN KARDEŞİM AHMET ABİMİN ESERLERİ BİR BAŞKADIR DİNLERKE İNSAN KENDİNDEN GECER YORUMUN İCİN ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. razi olsun.Allah hayvanlara bile kendini korumasi için Degisik kabiliyet vermis.Mesela dikkat ederseniz bazi kelebekler korunmak için, kanatlarini açarlar, o kanatlarindaki desen baykus kafasini animsatir.Dolayisiyla disaridan gelen etkenlerden böyle kendini koruyor.Yalnizca bu bir tane. Ya digerleri.Sani Yüce olan Allah'a hamd olsun.

S.A. KARDEŞİM .ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EVET COK HAKLISIN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.

efsane

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim razı olsun kardeşim..çok ilginçti..yaradana kurban..ne güzellikler yaratmış bu alemde daha bizim bilmediğimiz.göremediğimiz..ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER...

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
ay cok ilgiç gercektende ne kuşu acaba adını bilen varmı

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
B)subhanAllah, Allah-u EKBERB)

selamun aleyküm abim, Allah c.c. razı olsun. ben de ilk defa görüyorum. gerçekten çok ilginç ve tefekkürlük bir paylaşım olmuş. Vesile olduğunuz için Rabbim c.c. razı olsun abi. selam ve dua ile. Allah'a emanet olun ..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm......​

-MaşALLAH gecenin bu yarası Rabbim neleri görmeye vesile kıldı şu zamanı, Ben ilk defa gördüm böyle bir kuşu ALLAH c.c. nelerde yaratmış, SuphanALLAH, HASBİALLAH, MAŞALLAH, LAİLAHEİLLALLAH, kurban olayım o nurlu yoluna ALLAH c.c. herşeye gücü yeter, Ve bir kez daha görmüş olduk ALLAH c.c. yaratma sanatını....​

De ki: O, Allah, birdir. Allah, her yönden eksiksizdir ve her dileğin merciidir, her şey kendisine muhtâc olan Şanlı, Uludur. O, doğurmadı ve doğurulmadı. O'na hiçbir şey denk de olmadı.​

Tek vekil ve kefil odur, Ondan geldik geri ona döndürüleceğiz! Amenna

Vesile olandan ALLAH c.c razı olsun hayırlı geceler​

ve aleyküm selam kardeşim. allah sizden razı olsun iyili varsınız rabbime emanet olun sağlıcakla kalın.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim razı olsun kardeşim..çok ilginçti..yaradana kurban..ne güzellikler yaratmış bu alemde daha bizim bilmediğimiz.göremediğimiz..ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER...

s.a.kerdeşim allahrazı olsun evet doğru yazmışın yaradana kurban allaha emanet ol kardeşim.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Cevdet abi nasılsın iyi oldun mu? inşallah iyisindir.
Evet abi kuşa hayret ettim hareketleri beni çok etkiledi çok şaşırdım vayy bee dedim yani emeğine sağlık abi selametle Rabbime emanetsin:H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
B)subhanAllah, Allah-u EKBERB)

selamun aleyküm abim, Allah c.c. razı olsun. ben de ilk defa görüyorum. gerçekten çok ilginç ve tefekkürlük bir paylaşım olmuş. Vesile olduğunuz için Rabbim c.c. razı olsun abi. selam ve dua ile. Allah'a emanet olun ..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM. ALLAH SENDAN RAZI OLSUN BENDE YENİ GÖRDÜM VE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM RABBİME EMANET OLUN .

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Abi

ALLAH (c.c) Razi Olsun bu Güzel Paylasimin Icin Rabbim Ne Güzellikler yaratmis__B)
ALLAH´a e.o

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet abi nasılsın iyi oldun mu? inşallah iyisindir.
Evet abi kuşa hayret ettim hareketleri beni çok etkiledi çok şaşırdım vayy bee dedim yani emeğine sağlık abi selametle Rabbime emanetsin:H

selamün aleyküm kardeşim . iyi olacağım bir kac güne kadar inşallah hayret demi allah neler yaratıyor korkutmak icin ne kılığa giriyor demi rabbime emanet ol kardeşim .

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM. BU İLAHİ AHMET ABİMİZİN COK GÜZEL BİR İLHİSİ

NOT:BURADA ÖNCELİKLE KILIBİN İCİNDEKİ ŞU KUŞ DİKKATİMİ CEKTİ ALLAH cc NELER YARATTIĞINI BİR DAHA GÖSTERİYOR KUŞA DİKKAT KORKUTMAK İCİN NE ŞEKİL ALIYOR

[flash]http://www.youtube.com/v/UlG6KcUf4CI&rel=1[/flash]

ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN
s.a rabbim ne büyüksün rabbim razı olsun ilk defa görüyorum böyle bir kuşu rabbim
bismillahirrahmenirrahim
vehüve ala külli şey_in kadir (rabbim herşey üzerine kadirdir) rabbimin yaratma sıfatının bir güzel örneği olan bu kuşuda görmemize vesilen olan siz değerli cevdet abimiz rabbim sizden razı olsun rabbim ne büyüksün :Aallahü ekber subhanallah bu gördüğümüz eserleri yaratan rabbim sana hamdolsun:A

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt