Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Nasıl Misafir Edilir? (1 Kullanıcı)

YaVekil

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bu güzel kıssa için ellerinize, emeğinize sağlık. Okurken çok etkilendim. Rabbim cümlemizi affedilen, duaları kabul olan salih, saliha kullarından eylesin inşallah. Amin.

Elhamdulillah
Elhamdulillah
Elhamdulillah

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bu güzel kıssa için ellerinize, emeğinize sağlık. Okurken çok etkilendim. Rabbim cümlemizi affedilen, duaları kabul olan salih, saliha kullarından eylesin inşallah. Amin.

Elhamdulillah
Elhamdulillah
Elhamdulillah

ALLAH c.c senden razı olsun kardeşim...
değerli vaktini ayırıp okuduğun için...
selam ve dua ile,RABBİME emanet ol...

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
«İşte ben o kulum ile beraberdim. Onu doyursa idiniz, beni doyurmuş olacaktınız. Çünkü ben ne semalara, ne yerlere sığarım, ben ancak aciz bir kulumun kalbine sığarım. Ben o kulumla beraber gelmiştim. Onu aç olarak geri göndermekle, beni geri göndermiş oldunuz» buyurdu.

Demek ki, ALLAH için yapılan her şey, bizzat ALLAH'ın kendisine yapılmış gibi olmakta, ALLAH o kimseden razı olmaktadır.

''Allahuekber...''

Ve Aleyküm Selam kardeşim...
Allah c.c. razı olsun...
Emeğine sağlık...
Çok güzel ve hayırlı bir paylaşım...
Allah c.c. Rızasını kazanan kullarından eylesin bizi...
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet ol..​

RABBİM senden razı olsun kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt