Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Kuluna Kafi Değilmi?(zümer 39) (8 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
VE SEN YİNE DENENDİĞİNDE ,VE YİNE KALBİN DARALDIĞINDA VE YİNE BÜTÜN KAPILAR KAPANDIĞINDA VE YİNE NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ BİLMEDİĞİNDE UZUN UZUN DÜŞÜN VE HATIRLA YARADANINI.....ALLAH KULUNA KAFİ DEĞİL Mİ(ZÜMER 36) GECENİN SAHİBİNE SABAHIN RABBİNE EMANET OLUN​

tekin

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hocam

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
zümer 39,ben baktıp böle bişi bulamadım

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
zümer 39,ben baktıp böle bişi bulamadım

selamun aleyküm abla 39 Zümer suresinin KURAN'da ki sıra numarası sanırım ... Paylaşım için teşekkürler Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

36. Allah, kuluna Kafi değil mi, yetmiyor mu? Seni O'ndan başkalarıyla korkutuyorlar. Allah kimi saptırırsa artık ona kılavuzluk edecek yoktur.

37. Allah'ın kılavuzluk ettiğini ise saptıran olamaz. Allah Aziz ve intikam alıcı değil mi?

38. Onlara, "Gökleri ve yeri kim yarattı?" diye sorsan, yemin olsun "Allah!" diyecekler. De onlara: "Peki Allah dışındaki yakardıklarınız hakkında ne diyorsunuz? Allah bana bir zarar vermek istese, O'nun vereceği zararı uzaklaştırabilirler mi? Yahut bana bir rahmet dilese, O'nun rahmetini tutabilirler mi?" De ki: "Bana Allah yeter! Tevekkül edenler O'na dayanıp güvenirler."

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abla 39 Zümer suresinin KURAN'da ki sıra numarası sanırım ... Paylaşım için teşekkürler Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

36. Allah, kuluna Kafi değil mi, yetmiyor mu? Seni O'ndan başkalarıyla korkutuyorlar. Allah kimi saptırırsa artık ona kılavuzluk edecek yoktur.

37. Allah'ın kılavuzluk ettiğini ise saptıran olamaz. Allah Aziz ve intikam alıcı değil mi?

38. Onlara, "Gökleri ve yeri kim yarattı?" diye sorsan, yemin olsun "Allah!" diyecekler. De onlara: "Peki Allah dışındaki yakardıklarınız hakkında ne diyorsunuz? Allah bana bir zarar vermek istese, O'nun vereceği zararı uzaklaştırabilirler mi? Yahut bana bir rahmet dilese, O'nun rahmetini tutabilirler mi?" De ki: "Bana Allah yeter! Tevekkül edenler O'na dayanıp güvenirler."

s.a sizin yazdıklarınızı biliyorum, ALLAH RAZI olsun.

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR.Büyük bi yanlışlık yapmışım farkettirdiğiniz için,ve de duyarlılığınız için teşekkürler.ALLAH KULUNA KAFİ DEĞİL Mİ?(ZÜMER 36).selam ve dua ile...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR.Büyük bi yanlışlık yapmışım farkettirdiğiniz için,ve de duyarlılığınız için teşekkürler.ALLAH KULUNA KAFİ DEĞİL Mİ?(ZÜMER 36).selam ve dua ile...

senden de razı olsun

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
sa tekin kardeşim emanet 55 e neden hocam dedin ? gerçekten hocanmı?

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
emanet kardeşim üyeliin hayırlı olsun bu gün üye olmuşsun.bnm adım tuba şimdiden memnun oldum

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
ya evet tekin arkadaş niye bana hoca dedin ki?imam hatip mezunuyum ALLAHA ŞÜKÜR ama hocalığa kadar gelemedim.

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm tuba(ahnef) kardeşim teşekkürler bende zeynep.inşallah hayırlı olur üyeliğim

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
teşkür ederiz yazdıınız yazılar çok güzzel

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
cvb bekliyom inş. allaha emanet olun

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
şaşırdım biraz ama neden olmasın

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
allaha emanet olun inş

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
yazdıınız yazının altında düzelt yazıyor orya tıklarsanız düzeltebiliriniz

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı

yazdıınız yazının altında dzelt yazısı var oraya tıklarsanız düzeltebilirsiniz

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze="3"][sıze="5"][ı]
ve sen yine denendiğinde ,ve yine kalbin daraldığında ve yine bütün kapılar kapandığında ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını.....allah kuluna kafi değil mi(zümer 36) gecenin sahibine sabahın rabbine emanet olun​
[/ı]
[/sıze]
[/sıze]

allah kuluna kafi değil mi

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum zeynep kardeşim elbetteki rabbim kuluna kafi.:)selam ve dua ile kal kardeşim uzun süredir yoktun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt