Paylasimin icin tesekkürler, Allah c.c. razi olsun. gezinirken tesadüf gördüm ilgimi cekti baktim. Ben cok aglarim, ama bilmem yani korku derken mesela Esmaül hüsnayi duydugumda ya da kuranda cok önemli bir ayette o ayetin deghsetinden dolayi, ya da cok nadir namazlarda, dini filimleri bakarken felan. InsAllah benimkiler de bu kapsama giriyordur. Artik girmesede ne yapayim tutamiyorum kendimi bazen. Yani düsünüyorumda mesela ben genel olarak biraz duygulu bir insanim. Onun verdigi bir melankoliden dolayi agladiysam mesela Allah c.c. ismini duyunca ya da Peygamber efendimizin sav. cektigi zorluklari düsününce bunlar da kabul görürmü diyorum. Mesela, iki abimin birisi cok duygulu cok hassas kisilikli, biri cok kati bilinirsede aslinda o da cok merhametli ama aglayamaz. Buraya almanyaya bir teravihte Peygamber efendimizin sav. sakali serifi geliyor. O duygulu olan abim hemen agliyor, ama o zamanlari henüz namaz felan kilmiyor, pek din ile alakasi yok. Öbür abim cok dindar o zamanlari namazini kiliyor ama aglayamiyor bir türlü. Bu durumda duygusal olan abim de korunmus olurmu bu hadisi seriflere göre. Tabi Allah c.c. her seyi daha iyi bilir, simdi o abim 5 vakit kilar namazini. Belkide o gözyasi hürmetine.
selamlar