Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah için beni dinleyecek var mı lütfen beni dinlesin (1 Kullanıcı)

KEZBANYONCA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah için beni dinleyecek yok mu
çok dardayım

KEZBANYONCA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah için beni dinleyecek biri
yok mu

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
anlat kardeşim...,dinliyoruz seni

KEZBANYONCA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun elifff ben yüce Allah ı çok seven ona olan sevgimden elimden geldikçe ibadet ediyorum ama buna karşın şeytan peşimi bırakmıyor sürekli vesvese veriyor çok üzülüyorum çok ağlıyorum bu durum içi ama ne yapacağımıda bilmiyorum

KEZBANYONCA

Kayıtlı Kullanıcı
ben RABBİM Mİ ÇOK SEVEN ONUN İÇİN ELİMDEN GELDİKÇE ibadet eden bir kulum fakat buna karşın şeytan peşimi bırakmıyor sürekli vesvese çıkarıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok ağlıyorum çok üzülüyorum ne yapacam bilmiyorum

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun elifff ben yüce Allah ı çok seven ona olan sevgimden elimden geldikçe ibadet ediyorum ama buna karşın şeytan peşimi bırakmıyor sürekli vesvese veriyor çok üzülüyorum çok ağlıyorum bu durum içi ama ne yapacağımıda bilmiyorum

nefes alıp verdiğimiz müddetçe şeytan hiçbirimizin peşini bırakmıyorki kardeşim...
sana tavsiyem allahı her daim zikret,bu şekilde vesveseye sed çekersin...
elinden geldiği kadar sadaka vermeye çalış,
mümkün olduğunca gününü kur'an-ı kerimle şereflendir,
yalandan sakın,
en önemliside kararlı ol,pes etme...

şeytanki senin en zayıf noktalarını bilir oradan vurmaya çalışır,rabbe teslim ol.
her daim tevekkül et kardeşim,aynı şeyleri zaman zaman hepimiz yaşıyoruz.
umutsuzluğa düşüpte onun oyununa yenik düşme...

umutsuzluk,karamsarlık bu gibi şeylerin hepsi şeytanın bir oyunu...

selam ve dua ile,
rabbime emanetsin kardeşim...

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
bence kardeşim aglamak güzeldir ama bence sevinç duy şeytan vesveseyi en çok ibadet edene verir namaz kılarken insanlar ALLAH yakınlaşmasınlar diye şeytandan uzaklaşmak zordur sohbetlerde şeytan fazla gelmez ALLAH tan bahsedilirse yada kuran okuyunca yada dinleyince çünkü sohbette bir yere odaklanıyorsun kuran dada aynı bundan sonra sevinç duy ALLAH a okadar yaklaşıyonki şeytan seni yoldan çıkarmaya ugraşıyor demekki gerçekten seviyorsun kalpten

m.murat

Kayıtlı Kullanıcı
yaptığın ibadeti huşu ile yaparsan ve allaha karşı dualarını hüsnü kalp ile yap.Tevekkül et,Kendini yaradana bırak,sık sık ihlas suresini oku sadakallahül aliyim azim deyip içten dilekle gönlümden geçtiği gibi dua et sonunda Allah rızası için fatiha deyip fatihayı okuyup amin de yararlı olacaktır,sanıyorum.Allah yar ve yardımcın olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim, Seytan inancizlarla niye ugrassin? Inananlarla ugrasir cunku kendi yoluna cekmek ister. Sen onu eninde sonunda yeneceksin,Dualarimiz seninle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt