Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Dostlarindan Sevmeye ve Sevilmeye Dair .... (1 Kullanıcı)

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
"Senin su sinen ALLAH'in özel yeridir.Gücün yettigi kadar yabancinin bu yere girmesine izin verme!..."

Cüneyd-i Bagdadi

"Hz. Musa ALLAH'a (c.c.) yalvararak sordu:"Ya Rab! Kulundan razi oldugunun, onu sevdiginin belirtisi nedir ? " ALLAH (c.c.) buyurdu:
"Ona itaatimi kolaylastirim.Bana karsi günah islemesini önlerim.Iste bu durum Benim ondan razi oldugumun belirtisidir."

"Bir adam Fudayl'a sordu: "Ey Ebu Ali! Insan , ALLAH (c.c.) sevgisinin doruguna ne zaman erisir? "
"ALLAH'in sana verdigi ve senden mahrum ettigi seyler senin gözünde ayni seviyede oluyorsa sen , ALLAH sevgisinin doruguna varirsin ."

Kaynak Allah'i sevmek
Said ALPSOY

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİM. ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK RABBİME EMANET OL SAĞLICAKLA KAL

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm güzel kardeşim Rahman razı olsun.
Yüreğinize sağlık.Rabbim derecenizi yükseltsin inşaallah.
Allah a emanet olunuz selam ve dua ile...B)

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm güzel kardeşim Rahman razı olsun.

Yüreğinize sağlık.Rabbim derecenizi yükseltsin inşaallah.

Allah a emanet olunuz selam ve dua ile...B)
Ve aleykum selam degerli kardesim.Duana canu gönülden amin diyerek Ecmain insaAllah.Dua ile....B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt