Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH (c.c.)rizasi icin yardim edin (1 Kullanıcı)

Eygi

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Arkadaslar,
benim uzun zamandir kurtulamadigim bir derdim /sykyntim var. malesef bir türlü kurtulamadim. Sürekli icime sykynti düsüyor- düstügü an dünyagözü ile hicbirseyi göremiyorum. Cok umutsuzluga kapiliyorum(hicbirsey yapamaz hale geliyorum - elim ayagim bosaliyor, basim dönüyor gibi oluyor - hastalikdan degil ama). Haftasonu yine cok kötü oldum ve cumartesi hayirlisi ile salati tefriciyeye iki rekat namaz ile basladim. 2000tanesi okunacak. Belki geri kalan 2444 tanesinden bana yardim etmek isteyen kardeslerim olur ALLAH rizasi icin?
Bu bunalimdan kurtulmak istiyorum.
ALLAHim (c.c.) okuyan ve okuyamayan hepinizden razi olsun.

Eygi

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili aliye kardesim, ALLAHim senden binbir defa razi olsun - inan msjini okuyunca icimi tuhaf sevgi dolu bir his kapladi. ALLAHim ne kadar güzel bir dinimiz var. Yüce Rabbimin hergününe herseyine sükürler olsun.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Arkadaslar,
benim uzun zamandir kurtulamadigim bir derdim /sykyntim var. malesef bir türlü kurtulamadim. Sürekli icime sykynti düsüyor- düstügü an dünyagözü ile hicbirseyi göremiyorum. Cok umutsuzluga kapiliyorum(hicbirsey yapamaz hale geliyorum - elim ayagim bosaliyor, basim dönüyor gibi oluyor - hastalikdan degil ama). Haftasonu yine cok kötü oldum ve cumartesi hayirlisi ile salati tefriciyeye iki rekat namaz ile basladim. 2000tanesi okunacak. Belki geri kalan 2444 tanesinden bana yardim etmek isteyen kardeslerim olur ALLAH rizasi icin?
Bu bunalimdan kurtulmak istiyorum.
ALLAHim (c.c.) okuyan ve okuyamayan hepinizden razi olsun.

selamün aleyküm kardeşim benim anladığım 2444 adet okunacak 500 aliye kardeşim aldı geriye 1944 kaldı bunların hepsini ben alıyorum cumaya biter allah yardımcın olsun kardeşim rabbime emanet ol

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
sevgili aliye kardesim, ALLAHim senden binbir defa razi olsun - inan msjini okuyunca icimi tuhaf sevgi dolu bir his kapladi. ALLAHim ne kadar güzel bir dinimiz var. Yüce Rabbimin hergününe herseyine sükürler olsun.

Selamün Aleyküm kardeşim. Rabbimiz c.c sizlerden de razı olsun inşallah. Sizler de bizleri bu sevaba ortak etmiş oluyorsunuz. Müteşekkir olan biziz.. Rabbimiz c.c sıkıntılarınızdan feraha çıkarsın hayırlı bir şekilde inşallah..Dualarımızdasınız kardeşim. Selametle kalın.

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşim siz bu formun degerli ve seviyeli bir üyesisiniz allahtan şifa diliyorum A.E.O

Eygi

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. degerli gönüldostlarim:) ALLAH (c.c.) sizden razi olsun, msjlariniz icin cok t.kür ederim, icime sanki insallah bu illetden kurtulacagim gibi umut doldu. Hayirlisi ile insallah kurtulacagim. Dualarinizi eksik etmeyin.AEO

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt