Selâmun Âleykum
Muhterem kardeşim önce bayramınız mübarek olsun ömrünüzün her dakikası bayram sevinçleriyle dolsun. Pek muhterem kardeşim Yüceler yücesi Rabbimiz c.c dilediği kullarına değişik şekillerde tecelli eder sizin kalbinizdeki bu büyük aşk ve ağzınızdan dökülen bu cümleler bu özlem bu dayanılmaz hasret Rabbimizin c.c size tecellisi değilmi.Bu kelimeleri size söyleten elbetteki Rabbimizdir c.c ,eğer sizin kalbinizde bu kadar büyük bir aşk varsa bu Allah 'ın c.c sizin üzerinizdeki aşikar nurudur . Dikkatli olunuz bir mertebeye yükselmek kadar o mertebede kalabilmek çok önemlidir. Rabimizin size bu büyük lütfunu alınız ve kabul ediniz,şükrediniz çok şükrediniz ki Rabbim c.c sizin üzerinizdeki nurunu arttırsın.Müstakim yolda yürüyünüz , koşunuz ki aşk ateşiyle yanıp iyice pişesiniz,Allah c.c yar ve yardımcınız olsun çünkü aşk ateşi ile yanmak dayanılması çok zor bir olaydır.Bu yaşlı hafız amcanızı bağışlayınız size akıl vermek haddimiz değildir ancak size burada söyleyemeyeceğimiz bazı şeyler vardır.Bize inanınız siz müstakim yoldasınız durmayınız gün sizin meydan sizin koşunuz...........
Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.
Aleykum selam,
Allah razı olsun, güzel insan sizinde kurban bayramınız mubarek olsun.. nedense bayramlar bile mutlu edemiyor bu garibi ama Rabbim bir seslense işte bayramım o benim...
Ne kadar sevinsem azdır, ben kimim ki bende tecelli eder? ben kimim? layık değilim ki, sadece sevdiğim yol diye seçtim,
Resulun yolundan gitmek için çaba sarfettim, bende açılanlar kimden? Tabiki Rabbimden..
Rabbim her an terbiye eder, baksadınıza bu edepsiz ne laflar eder, eğilmeli başlar ,bilmem ki seven illaki sevdiğini ister
Yok, yok yetmez bana bunlar yetmez, be garip yan derim yan bunlar hala seni temizlemez...
Allah razı olsun, güzel gören insanlarla bu ders olsun, Rabbim bağışla bu Can sana feda olsun(hizmet etmek nasip olsun)
Rabbül alemin verdiklerin için şükürümüz az bağışla, yine yolunda olmaya derman Ya Rahman, güc ver Ya Allah
Rabbül aleminderdimi bilirsin, işte içimdekilerin sen sevmezsen ben sevmeyi ne bileyim???
Rabbim sevineyim mi? seni üzermiyim? hayır, hayır üzen nefsim...