Arkadaşlar...;
Allah C.C. öyle sırlar oluşturmuş ki...
Kimsenin aklına dahi gelmez...
Birden de hitap EDER....Ettirir.....
Binden de ...Hitap eder Ettirir...
Peygamber A.S. lar...Melekler...Ümmedler...Şehitler...Hafızlar...Müceddidler...Kamili Mürşidler...Mürşidi Kamiller...İnsanı Kamiller... Hızır A.S. ve talebeleri...Her biri ayrıdır ...Ancak Allah C.C. dilerse ... Allah C.C. dan başkası gayrıdır...Veli...Evliya...Alim...Her kim olursa olsun...Hasta...Fakir...Yolcu...
Aman ne olur dikkat... İptilaya giriverir insan ...duy...Yorumlamadan araştır...Kur'an-ı Kerime ...Farz ve sünnete...Hadislere uygunsa itiraz etme...Hakaret hiç etme...
Bizden söylemesi...
Dinle alacağını al...Atacağını at...Yoluna devam et....
Selamlar...
Biraz akilca eksik birisi kitap alirken dokunma diye bagirdi, vardir bunda bir hikmet diye o gittikten sonra aldim
"Siz ona bakmayin delidir "dediler sectigim kitaplarin içinde namaz hocasi vardi , hem birisine vermek , hem yeniden tekrar etme açisindan aldim, yalniz kalacaktim, kitaplarimla...
Birgun namaz kildiktan sonra (yalniz insanlardan uzakta) birisi sanki yanimda bir azarliyor beni senden ne olur? daha namaz bile kilmasini bilmiyorsun!, abdestten bir habersin! boyle namaz kabul olur mu? ben bittim agliyorum , hemde nasil? kimse de yok sorsam ne yanlis yaptim? ayaklarini çok actin dyordu sahi
Birden akilima aldigim namaz hocasi geldi, hemen baktim, yok yanlis hareketim yoktu , bu bal gibi vesveseydi, iyiki kitabi almisim , deli demem kimseye, kimin ne oldugunu kim bilir? Allah bilir....
Ya Rab sukrumuzu artir, sana giden yolumuzu kolaylastir...