Sevgiler ne için? Dayanmaz yüreğe atılan hançerler ne için?
Rabbimin sevgisi söyle ne için? cenneti kazanmak mı? al senin olsun!
Rabbim merak içindeyim, nerdesin? ne haldesin? Rabbim beni düşünür mü?, beni sever mi?
Ne olur yine dokunsan yüreğime , bir an için, dayanacak gücüm kalmadı , bak git şuna, git buna diyenler beni yolda bıraktı
Sen alemlere Rahmet Muhammedi (s.a.v) sunansın, sendeki Rahmeti aynaya yansıtansın
Hikmetlerini merak ederken, edep nedir ,? merakına düştüm, seni Rabbim seni herşeyden çok merak eder oldum
Hani insanın huyu nasıl derler ya, onun gibi dokundukça bir nebze olsun Rabbim harikasın...Tahminimden de güzel, bakma sen bana kızsınlar , kalbimi sen bilensin, koyma beni dar yollara
Bak anladım ama yine imtihanın zorunu verdin, Rabbim seni isterken, başkasını ne edeyim?
Rabbim ne olur, seni seyredeyim, bir ayna olsun başka ne isteyeyim?
Hep isteğim kendime mi? mecnun başka ne ister? leylasını görmekten başka ne talep eder?
Ara sıra olsada yüreğini bana ver, bak bir şaşkın aşık karşında, Öyle bir aşık ki, yok ki kimse onun karşısında
Aşkı parayla almadım, yandım, yandım, yine yandım, sonsuza kadar yansam hakkı bilmeye doyamam
Rabbim ilminden isterim, niye? seni bilmek için, bildikçe ateşim artar, evrene sığmam
Evet , aç gözlüyüm, bilgi benim olsun isterim, neden ? çünkü Rabbimi çok özledim
İnsan öyle değil mi hep sevdiği ilgilensin istemez mi? tek başınayım, bari bırakın Rab ile başbaşa kalayım
Öyle bir hal ileyleyim ki, Rabbim her kulunu affetsin, cennetteki razı, cehennemdeki razı,
Bundan sonra ne denilebilir ki?Rabbim evrenin sahibi, senden gelen eyvAllah
Ya rasul Allah, Koyma bizi dar yollara, seni istemek için düştüm yollara, seni senden isterim
Kusura bakılmasın, kimseden bilgi beklemiyorum artık, Rabbim bana , bize herkese yeter
Rabbim harikasın
Seni seviyorum Allah'ım, seni bilmek istiyorum, bilmem ne için?
İçimde bitmeyen istek, bilgi , bilgi cennetten güzel benim için, Rabbimi bilmek mutluluk benim için...