Kardeş biz pekde layık olmasakda Mahmud Efendi Hz.leri kuddise sirruhu bağlıyız.
Anladim abi fatihte cemaatleri var cubbeli hocanin cemaati degil mi?eger oyleyse gercekten cok ilginc inanin cok sasirdim!
Ya ben sanırım anne-babaya itaati beceremiyorum. Çok zor geliyor. Her şeye hemen bağırıyorlar, bu kadar gelişmiş bir sabrım yok.
Ya ben sanırım anne-babaya itaati beceremiyorum. Çok zor geliyor. Her şeye hemen bağırıyorlar, bu kadar gelişmiş bir sabrım yok.
Kardeş ikametgah fatihtir ama gönlün ikametgahı olmaz. :a35: Cübbeli hocamızın ayrı bir cemaati yoktur oda Efendi Hz.lerine kuddise sirruh bağlıdır. Fakat cemaatin konuşan yüzü Cübbeli hocamızdır. Ama şunu söyleyim cemaatde ilmi bütün çok mübarek vardır isimlerini kimse bilmez. Siz niçin şaşırdınız?
Cemaati bilirim az cok..ben sizin o cemaaten olmaniza sasirdim ve haklisiniz dogrudur ama genelde orda bilirim cemaattiki insanlari cunki oranin semti sanki insani farkli bir dunyaya goturuyo hissi veriyor arada oraya gittigim oluyor ,bu yuzden az cok ordaki yasantiyi gordum
hmm bence orasi tartisilir neyse o konuda konusmak istemem..yok hayir kesinlikle serre yorumlamayin lutfen..Kardeş çarşambada insanlar elden geldiğince sünneti yaşamaya çalışırlar. Fakat başka yaşamlarada göstermeselerde saygı duyarlar (vehabbiler gibi tekfirci değillerdir.) benim için niçin şaşırdınız o cemaatden olmama hayra mı yorayım şerre mi :a32:
hmm bence orasi tartisilir neyse o konuda konusmak istemem..yok hayir kesinlikle serre yorumlamayin lutfen..
Eyvallah şerre yormadım zaten sadece latifeydi :a32:, fakat hep söyleriz ya her cemaat de iyide vardır bazen iyiyi tevazuyu hoşgörüyü anlayamanda. Ne diyebiliriz ki hoşgörüyü kaybedersek tebliğ ruhunuda kaybederiz. Allah c.c. Rasulü s.a.v hoşgörü ile bu dine insanlığa sevdirmedi mi?