RE: ALLAH (c.c.) Kelimesinin Psikolojik Tedavideki Etkisi...
ve a.selam katılımız için Rahman razı olsun katılımınız çin haklısınız Rabbim göremeyenlerede görmeyi nasip eder inş..selametle..
karapece yazdı:
s.a Allah razı olsun bilmiyorum ne kadar konuyla ilgili olur ama bi gerçek var ki fransız bir bilim adamı şöyle bir söz söylemiş:"bizler bir icatta bulunacağımız zaman ilk önce KUR'AN-I KERİMİ açar incelerdik daha sonrada HADİS-İ ŞERİFleri inceler daha sonra buldularımız bilgiler doğrultusunda icatlarımızı gerçekleştirirdik"dediğini okumuştum ve çok etkilenmiştim. aynı zamanda amcam boynundan rahatsız olduğu için doktora gitmişti doktor namaz kılıp kılmadığını sormuş ve amcam kılmadığını söylemiş doktor amcama belli zaten namaz kılsaydınız bu hale kadar gelmezdi namazdaki hareketler insan vücudunda kireçlemeyi kemik erimesini ve felçi en üst seviyede engellediğini belirtmiş ve amcama beni sakın yanlış anlamayın ben sağcı değilim yada dinci değilim"demiş sanki çok ayıp birşeymiş gibi malesef bizim doktorlarımız Allah'ın bizlere vermiş olduğu hikmetleri göremeyecek kadar kör yada beyinleri yıkanmış tabi yine istisnalar kaideyi bozmaz muhakkak istisna olan doktorlarımız var... neyse ben yine kafa ütüledim hakkınızı helal edin inş.
tekrardan paylaşım için ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZLERİ YOLUNDAN AYIRMASIN SELAM VE DUA İLE
ve a.selam katılımız için Rahman razı olsun katılımınız çin haklısınız Rabbim göremeyenlerede görmeyi nasip eder inş..selametle..