Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Allah Allah" dedik, atıldık (1 Kullanıcı)

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
"Allah Allah" dedik, atıldık

192515.jpg

27 Ocak 2010, Anadolu Haber
Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un, "Askerlere, 'Allah Allah' diye hücum emri veriyoruz"'lu açıklaması, YAŞ kararlarıyla ordudan atılan askerlerin tepkisine neden oldu.

Vakit'e konuşan YAŞ mağdurları, "Biz Allah dediğimiz için ordudan atıldık. İlker paşa kimi kandırıyor" dediler.

"BENZER PLANLARI BİZZAT GÖRDÜM"

YAŞ mağduru emekli Binbaşı Mustafa Hacımustafaoğulları, "Balyoz darbe planının doğru olduğuna yüzde yüz inanıyorum, çünkü benzer planların konuşulduğu toplantılara bizzat katıldım, gördüm" dedi. Silahlı Kuvvetler'de görevdeyken benzer bir toplantıya Eskişehir'de katıldığını kaydeden Hacımustafaoğulları, "1989'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde bir seminerde benzer bir toplantıya şahit oldum. Bu tür toplantılar genellikle gizli istihbarat toplantılarıdır. Burada öyle sapkın görüşler gündeme gelir ki şaşarsınız. Aklı başında bir insan bu toplantılarda yapılan konuşmaları duysa, toplantının askeriyede değil de Bakırköy Ruh Hastalıkları Hastanesi'nde yapıldığını sanır. Bunların gözünde sivil iktidarlar, yok edilmesi gereken işgal gücü, kendileri ise tek vatansever. Atabeyler çetesi, Sauna çetesi gibi tüm çeteler de yaptıklarına çetecilik demez, kendilerini vatansever sayarlar. Ancak yaptıkları PKK'nınkinden farksızdır. Bu zihniyetten her şey beklenir" diye konuştu.

"REFERANSLARI ADD, ÇYDD OLUNCA"

TSK içinde bu tür korkunç planlar yapanların olmasının şaşırtıcı olmaması gerektiğini ifade eden Hacımustafaoğulları, "TSK'ya ADD, ÇYDD gibi derneklerin referans olduğu insanlar alınıyor. Ailede bir başörtülü olması, TSK'ya alınmamak için en büyük neden sayılıyor. Bu yetmiyor, askeri okullarda adeta bir beyin yıkama süreci yaşanıyor. Bu süreçte bizim gibi kalıba sokulamayanlar da YAŞ kararlarıyla temizleniyor. Böyle bir kurumdan bu tür korkunç planlar çıkmasından daha doğal ne olabilir? Bizim 'Allah' demekten başka ne suçumuz vardı? Sayın Başbuğ samimi ise yapması gereken savunmaya geçmek değil, bu tür illegal oluşumlarla ilgili işlem başlatmasıdır. Yoksa hatim de indirse inandırıcı olmayacaktır" dedi.

AY: "NAMAZ KILIYORUM DİYE ATILDIM"

28 Şubat sürecinde binbaşılık rütbesindeyken YAŞ kararıyla TSK'dan ihraç edilen Yavuz Ay da, kendisinin ihraç gerekçesinin, eşinin başörtülü olması, kendisinin de namaz kılıyor, içki içmiyor olması olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Biz de ordumuzun İlker paşanın dediği gibi olmasını isteriz, ancak gerçekler pek öyle değil. Üstelik bu sadece 28 Şubat'tan beri olan bir durum değil. 1977'de TSK'ya girdiğimden beri gördüğüm durum bu. İnsanlar, bırakın 'Allah' demeyi, çocuklarına Sümeyye, Şeyma gibi isimler koydular diye sorgulandı, bu yüzden yargıya kapalı YAŞ kararıyla ordudan atıldı. İlker paşayı sözlerinde samimi ise YAŞ kararıyla atılanlardan özür dilemeye ve yapılan hataların telafi edilmesine davet ediyorum."

(Vakit)

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Başörtülerini Çıkarsalar Bile Nizamiyeden Giremezler!

01 Şubat 2010Anadolu Haber
Başbuğ'un Allah Allah diyen bir Ordu,Camii Bombalar mı? diyerek başlattığı tartışmalar sürerken vakit gazetesi Halka vurulan BALYOZ'u belgeledi!
Hava Kuvvetleri eski Komutanı Org. İbrahim Fırtına’nın; “Hastane ve sosyal tesislere, evlatlarını ziyarete gelen siviller, başörtülerini açsalar bile nizamiyeden içeri alınmayacaklar” şeklinde emir verdiği ortaya çıktı.
Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, ısrarla darbe planlarındaki korkunç senaryoları ve cuntacıların camilere yönelik saldırı planlarını “Allah Allah diyen ordu Cami bombalar mı” diye reddederken, bir bir ortaya çıkan belge ve görüntüler, adeta Başbuğ’u yalanlar nitelikte... Vakit’in ele geçirdiği belgeye göre, Hava Kuvvetleri eski Komutanı Emekli Org. İbrahim Fırtına, görevdeyken dindar insanları rencide edici akla ziyan talimatlar vermiş.
İbrahim Fırtına imzasıyla hazırlanan “Yıkıcı-Bölücü Faaliyetlere Karşı Koyma” Planında yer alan emirlere göre başörtülü vatandaşlar, askerî hastanelere ve askerî tesislere sokulmayacak, yakını örtülü olan personel derhal istihbarat birimlerine bildirilecek.
FIRTINA’YA GÖRE SAKAL VE TESETTÜR ÇAĞDIŞI
Orgeneral İbrahim Fırtına’nın sözde Yıkıcı-Bölücü Faaliyetlere Karşı Koyma adı altında hazırladığı kişiye özel ve gizli ibareli belgede; dinî sembol, başörtüsü ve sakal çağdışı olarak belirtilerek, birinci derecede mücadele edilmesi gereken unsurlar olarak yer alıyor. Bu unsurları taşıyan askerî personelin hiçbir askerî kuruma alınmaması için gerekenlerin ivedî bir şekilde yapılmasını isteyen Fırtına, şu talimatları hazırlamış; “Anayasal düzene karşı siyasi veya dini bir akımın sembolü haline gelmiş çağdışı bir kılık, kıyafet (Başörtüsü ve Manto) ve sakala sahip kişilerin T.S.K’ne ait birlik karargâh, kurum, sosyal tesis ve lojman gibi yerlere sokulmaması yolundaki uygulamalar ile diğer emir ve yönergelerde belirtilmiştir. Askeri Konutlardan istifade eden personel ve aileleriyle, ziyaret maksadıyla gelen sivil personelden giyim tarzı çağdaş olmayan, inkılâp kanunlarına aykırı, siyasi veya dini bir akım veya ideolojiyi belirleyen kılık ve kıyafette olanlar ile tutum ve davranışları ile Atatürk ilke ve inkılâplarına aykırı davrandığı ve irticai görüşleri benimsediği, bu gibi faaliyetlerde bulunduğu tespit edilenler konutlar bölgesine alınmayacaktır.”
MERHAMET EDİLMEYECEK
881220100201084805458.jpg
Başörtüsü tahammülsüzlüğünde sınır tanımadığı anlaşılan Fırtına, başörtülü asker yakınlarına olan hazımsızlığını, verdiği emirlerde adeta kusuyor. Tespit edilen başörtülü asker yakınlarının daha sonra başlarını açsalar bile onlara merhamet edilmeyeceğini emreden Fırtına, verdiği emirlerde, “Askerî tesis nizamiyelerine (Askeri Lojman, Askeri Gazino, Askeri Hastane, Orduevi, Özel Eğitim Merkezi gibi askerî sosyal tesislerde) çağdaş olamayan kılık kıyafet (Başörtüsü ve Manto) ile ziyaret amacıyla geldikleri tespit edilen kişiler, kıyafetlerini uygun hale getirseler bile nizamiyelerden içeri alınmayacaktır” diyor.
BAŞÖRTÜLÜ ASKER YAKINI, KESİNLİKLE ASKERÎ HASTANEYE GİREMEZ
Başörtülü asker yakınlarının özellikle askerî hastanelerden yararlandırılmaması için titiz davranılmasını isteyen Fırtına, “Çağdaş olmayan kılık kıyafet (Başörtüsü ve Manto) giyinen personel aileleri kesinlikle askerî hastanelerden faydalandırılmayacaktır. Bu tür personelin kimlikleri tespit edilerek bilgi ve belgeler oluşturulduktan sonra, İstihbarat Başkanlığı’na yazı ile bildirilecektir” şeklinde emir vermiş.

ASKERÎ LOJMANDA OTURMAYAN PERSONEL MERCEK ALTINA ALINMIŞ
Başörtüsü ile sakalı çağdışı olarak algılayıp mücadele için akıl almaz emirler yağdıran Fırtına’nın çalışmaları bununla da bitmiyor. Askerî lojmanlarda kalmayan personelin dahi tek tek araştırılmasını isteyen Fırtına, çocukları İmam Hatip Liselerine veya dindar insanlara ait okul veya dershaneye giden askerî personelin de derhal tespit edilmesinin ve bunların raporlar halinde askerî istihbarat birimlerine ulaştırılarak gerekli soruşturmanın başlatılmasını istiyor. İşte din düşmanlarını aratmayacak o diğer emirler şöyle: “Lojman puanı lojmana girmeye yeterli olup da lojmana giremeyen personelin, lojmanlardan yararlanmama nedenleri araştırılacak, bu personelden yıkıcı-bölücü faaliyetlere karıştığı tespit edilenler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.”
İMAM HATİP LİSELERİ, DERSHANE VE YURTLAR DA MERCEK ALTINDA
Talimatın devamında şu ilginç satırlar yer alıyor: “Kontrol altında bulundurulan personel haricinde; personelden ailesi çağdaş olmayan kılık kıyafet giyinen, çocuklarını İmam Hatip liseleri ile irticai nitelikte faaliyet yürüten okul, dershane ve yurtlara gönderenlerin tespiti halinde, konuya ciddiyetle yaklaşılarak ‘Adamsendeci’ bir yapı içerisinde ‘Benden bulmasın da kimden bulursa bulsun’ mantığı ile hareket etmeyecek, gerekli bilgi, belgeler oluşturularak işlem yapılması sağlanacak.”
(Vakit)

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Anadolu Haber Günlüğü Anketleri...

Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ Yaptığı açıklamada 'ALLAH ALLAH diyen bir Ordu Camiiyi Bombalarmı ? diyerek bir tartışmanın fitilini daha ateşledi.Şimdi bizde soruyoruz Allah Allah Diyen bir ordu NATO ile AB-D'nin müttefiki olabilir mi?

hayır
%87 | 638 Oy

evet
%13 | 98 Oy

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
eyvallah abisii;)

önce içimizdeki düşmanları temizlemek gerek !

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.

Bu tarz şeyleri gördükçe bildikçe umudum kırılıyor :( rabbim büyük elbet hak edeni helak edecektir.güzel yurdum vatanım nelere şahitlik ediyor o toprak o dağ o taş dile gelse neler diyecek kim bilir.

rabbim razı olsun abi.

Selametle.

Hayırlı ve bereketli geceler..

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Selamün aleyküm.

Bu tarz şeyleri gördükçe bildikçe umudum kırılıyor :( rabbim büyük elbet hak edeni helak edecektir.güzel yurdum vatanım nelere şahitlik ediyor o toprak o dağ o taş dile gelse neler diyecek kim bilir.

rabbim razı olsun abi.

Selametle.

Hayırlı ve bereketli geceler..

Ve Aleyküm Selam gönüldaşımız....
Rabbimize emanetsin...
Yüreğine bereket...
Hayırlı,nurlu geceler...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Sözü dost, özü düşmandan usandım.
Dili Mümin, kalbi şeytandan usandım.
Herkesin kahrı çekilir ama;
Ben davasız Müslümandan usandım.

Yılanların başı, kahpelerin alası içimizde yaşıyor (ne yazıkki)
kellelerini bedenlerinden ayırıp meydanlarda ibreti alem için sergilemedikçe bu böyle devam edecek ta ki islam alemini uyandıracak ona bir diriliş getirecek gerçek iman sahibi ve Allah'ın kanunlarını (şeriat) hayatımıza nakşedecek devlet yöneticileri gelene kadar....
Rabbim bizleri o günlere tez zamanda kavuştursun...
Emeğine sağlık abim, selametle...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
''Balyozcularla hesaplaşacağız''

images

09 Ağustos 2010
Balyoz darbe planında ismi darbe yapıldıktan sonra tutuklanacaklar arasında yer alan Gazeteci-Adem Özköse, Hakkımızda artniyetli planlar yapanlarla her türlü platformda hesaplaşacağızdedi.
Vakit gazetesi dün manşetten Balyoz darbesi davasına bakan 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nin avukatlara dağıttığı ek delil klasöründeki fişlenen öğrencilerin listesini yayınlamıştı. İsmi, irticacı olduğu iddiasıyla darbe yapıldığında bir zamanlar eğitim gördüğü üniversiteden atılıp, tutuklanacaklar listesinde yer alan Gerçek Hayat dergisi Ortadoğu Temsilcisi Adem Özköse, “Biz aydınlığı; darbeciler, Ergenekoncular karanlığı temsil ediyorlar. Namusluların namussuzlardan daha cesur olmaları gerektiğine inanan biri olarak Ergenekoncu faşistlerle hesaplaşacağımızı, onlara karşı hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

Artık susmayacağız

Darbeci askerler tarafından fişlenen 1811 öğrenciye haklarını aramaları için çağrıda bulunan Özköse, sözlerini şöyle sürdürdü: “ 12 Eylül öncesinde de çeşitli oyunlarla gencecik insanları zindanlara göndermişlerdi. Aynı zihniyete sahip olan kötü niyetli insanlar bugün de ordu, yargı ve devletin çeşitli birimlerinin içinde varlıklarını sürdürüyorlar. Fakat bu ülkeyi seven, fikir ve siyaset üreten genç beyinler artık susmayacaklar. 12 Eylül’de o gençlere yaptıklarınızı bizlere yapamayacaksınız. Aydınlık mutlaka karanlığa karşı galip gelecektir.”

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt