Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALKOLÜN SONUCU (2 Kullanıcı)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALKOL BELASI

S.A.
İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR !!! ÇOK FENA OLMUŞ KIS !!! ÇOK ÜSÜLDÜM !!!:(:(

abdullah usame

Kayıtlı Kullanıcı

DOĞRU DİYORSUNUZ İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR ... ALLAH'A EMANET OLUN ...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

rosered yazdı:
allahım nasıl bişey buu ne kadar korkunç bi durum,keşke olmasaydıı ama demek ki onun sınavıda bu,alkol gerçekten çok kötü bişeyy çok şükür ağzıma değdirmedim inş da değdirmem.allah sabır versin.SON PİŞMANLIK FAYDAAA ETMEZZZZ.:(
S.A KARDEŞİM SAĞOL ALAHA EMANET OL ALLAH RAZI OLSUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A.
İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR !!! ÇOK FENA OLMUŞ KIS !!! ÇOK ÜSÜLDÜM !!!:(:(
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL ALLAH RAZI OLSUN B)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

abdullah usame yazdı:
DOĞRU DİYORSUNUZ İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR ... ALLAH'A EMANET OLUN ...
S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
[flash=425:350] http://www.izlesene.com/player2.swf?video=120717 [/flash]

SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞLERİM YORUMU SİZLERE BURAKIYORUM ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B)

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.cevdet kardeşim.görüntüyü izleyince tüylerim diken diken oldu.benim eşimde alkollu araba kullanıyor.ve onada izlettireceğim mutlaka.rabbim senden razı olsun.hayatımda alkolden nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden nefret etmiyorum inan bana.7 yıldır evliliğin ne olduğunu bilmiyorsam tek sebebi alkol.rabbim içen herkese hidayet versin.
rabbime emanetsiniz selametle kalın.....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.cevdet kardeşim.görüntüyü izleyince tüylerim diken diken oldu.benim eşimde alkollu araba kullanıyor.ve onada izlettireceğim mutlaka.rabbim senden razı olsun.hayatımda alkolden nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden nefret etmiyorum inan bana.7 yıldır evliliğin ne olduğunu bilmiyorsam tek sebebi alkol.rabbim içen herkese hidayet versin.
rabbime emanetsiniz selametle kalın.....

A.S. KARDEŞİM İNŞALLAH EŞİNİZDE BU İLLEYİ İCMEZ VE BURAKIR EŞİNİZE DUA EDECEĞİM KARDEŞİM RABBİM YARDIMCISI OLSUN ALLAH HUZURLU VE NEŞELİ GÜNLER NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN EŞİNİZEDE SELAMLAR

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
A.S. KARDEŞİM İNŞALLAH EŞİNİZDE BU İLLEYİ İCMEZ VE BURAKIR EŞİNİZE DUA EDECEĞİM KARDEŞİM RABBİM YARDIMCISI OLSUN ALLAH HUZURLU VE NEŞELİ GÜNLER NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN EŞİNİZEDE SELAMLAR

S.A.CEVDET KARDEŞ..DUALARINIZ KARŞILIKSIZ KALMAZDA İNŞALLAH BIRAKIR.SADECE EŞİM DEĞİL ALKOL ALAN HERKESE RABBİM HİDAYET VERSİN.İNAN NE DÜNYA MALINDA NE MÜLKÜNDE GÖZÜM YOK.BİR ARA BIRAKTI HERŞEY O KADAR GÜZELLEŞMİŞTİ Kİ.AMA YİNE BAŞLADI.YARADANIM BANADA BÖYLE BİR HAYAT LAİK GÖRÜYO DEMEKKİ.SABAHLARA KADAR YOLLARA BAKIYORUM.RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN.SELAMETLE KALIN KARDEŞİM......

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm. Vallahi nasıl içim cız etti o kıza. Diğer genç ağlıyor ama o kızın yaşadığı ya da yaşamak zorunda kaldığı hayatın bedelini nasıl ödeyecek? Ağlamak fayda eder mi? Allah'ım sen bizi bütün müsibetlerden koru. Haramdan, günahtan, şeytanın şerrinden, her türlü beladan sana sığınırız. Sen kabul eyle Ya Rabbi! (AMİN!) Bu da içki içen insanlara bir kapak olsun. Selametle kalın.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm. Vallahi nasıl içim cız etti o kıza. Diğer genç ağlıyor ama o kızın yaşadığı ya da yaşamak zorunda kaldığı hayatın bedelini nasıl ödeyecek? Ağlamak fayda eder mi? Allah'ım sen bizi bütün müsibetlerden koru. Haramdan, günahtan, şeytanın şerrinden, her türlü beladan sana sığınırız. Sen kabul eyle Ya Rabbi! (AMİN!) Bu da içki içen insanlara bir kapak olsun. Selametle kalın.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM DUANIZA AMİN AMİN DERİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABİ.
RABBIM kimseye zulmetmez.ancak insanlar kendi elleriyle ettiklerini görürler.
RABBIM kimseyi imansız bırakmasın,kimseyi yoldan çıkartmasın.
Abi ellerine saglık.ibret verici.selametle.

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
Allah azze ve celle eğer yasaklıyorsa bu bizim yararımızadır. Neden yasakları çiğnemekde diretiyorlar ki. Alın işte bu sadece bildiklerimiz. Kaç aile yıkılıyor bu haram içki yüzünden, kaç çocuk yuvasız kalıyor. Her kötülüğün başı içki.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABİ.
RABBIM kimseye zulmetmez.ancak insanlar kendi elleriyle ettiklerini görürler.
RABBIM kimseyi imansız bırakmasın,kimseyi yoldan çıkartmasın.
Abi ellerine saglık.ibret verici.selametle.

ve aleyküm selam kardeşim cok doğru yazmışsınız ellerinize sağlık rabbime emanet olun sağlıcakla kalın

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
:(:(:(:(

ALLAHım ne yazacağımı bilemiyorum...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Allah azze ve celle eğer yasaklıyorsa bu bizim yararımızadır. Neden yasakları çiğnemekde diretiyorlar ki. Alın işte bu sadece bildiklerimiz. Kaç aile yıkılıyor bu haram içki yüzünden, kaç çocuk yuvasız kalıyor. Her kötülüğün başı içki.

selamün aleyküm kardeşim evet haklısınız allah ıslah etsin böylelerini rabbime emanet olun sağlıcakla kalın

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
:(:(:(:(

ALLAHım ne yazacağımı bilemiyorum...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM YAZACAK BİR ŞEY YOK ZATEN SADECE BUNUN GİBİ KİŞİLERE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN ALLAH İNŞALLAH BU İLLETTEN HERKESİN KURTULMASINI DİLİRİZ RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt