S.A KARDEŞİM EVET SÖYLENECEK COOOOOOK ŞEY VAR AMA KİMSEDE SÖYLEMİYO NEDEN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİMB)B)B)B)gevok yazdı:
söylenecek söz olsa söylenır ama zaten görüntüler herseyı anlatmaya yetıyo alkolun ne nalet sey oldugunu bı kez daha gözler önüne seriyor
S.A KARDEŞİM BEN FAZLA İYİ BİŞİLER YAZMASINI BİLMEM KARDEŞLERİM YAZSIN DİYE BEKLİ YOM AMA ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)huzunlu_gurbet yazdı:
bir kisinin bir genç kizin hayatini bu sekilde mahvetmeye ne hakki var ???????,
S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUNdil@r@ yazdı:
S.A KARDEŞİM EĞER İNSANSA EĞER İCİNDE BİRAZCIK VİJDANI VARSA İCMEMİŞTİR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)hatice_hd yazdı:
ÇOK ÜZÜCÜ. MERAK EDİYORUM ACABA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ BU OLAYDAN SONRA DA İÇKİ İÇMEYE DEVAM ETTİ Mİ DİYE.
S.A KARDEŞİM AMİN AMİN KARDEŞİM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B)Resul_Acer yazdı:
çok kötü bir durum.... Allah kimsenin başına vermesin inşallah..Allah(c.c) herkesi tümünü ıslah etsin....B)B)B)Bizleri nefsimizin şerrinden şeytanın şerrinden muhafaza eylesin inşallah...B)B)B)
ABİ Allah (c.c) razı olsun...Hayırlı günler..B)
S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN KARDEŞİM TEPKİMİZİ GÖTERELİMKİ BİR İŞE YARASIN ALAHA EMANET OL KARDEŞİM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN B)B)B)B)RECEB BOZKUS yazdı:
S.ALEYKÜM..ALLAH RAZI OLSUN ABİ..O İLLETİN NE DERECE KÖTÜ BİR ZIKKIM OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLDUK BU VESİLEYLE..YANİ YAZIK DEĞİLMİ O GÜZELİM İNSANA..HAYATI KARARMIŞ RESMEN..HEM DE HİÇBİR SUÇU YOKKEN SERSEM BİRİSİNİN HATASINDAN DOLAYI MAHVOLMUŞ..BUNU HERYERDE YAYINLAMAK GEREK..TA Kİ ZIKKIMLANANLAR BİR PARÇA DA OLSA İBRET ALSINLAR..ALLAHA(c.c.) EMANET OLUN..
CENNET GULU yazdı:
ALLAH C.C. RAZI OLSUN...GERÇEKTEN DE ÇOK KÖTÜ BİR DURUM...ALLAH C.C. KİMSENİN BAŞINA VERMESİN...
sevgi dinc yazdı:
allah kimsenın başına vermasin cok kötü bi durum
alkollu genç inşallah bir daha içmemiştir
rabbim tüm içenlere akıl fikir versin aglıycam şimdi cok kötü oldum:
emeginize saglık