Selamun aleykum değerli kardeşlerim, büyüklerim.
Resulaydin abimize bu forumu için çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun resulaydın abi. Burada bizlerden cevaplar bekleyen kardeşlerime kendi düşüncelerimi aktarmak istiyorum. Benim üzerime görevliyi tanıdığıma dair sözler söylendi burada. Kendisini tanımıyorum, bu olayın olması ile, kendisini tanımam arasında ne gibi bir bağlantı kurmuş bunu söyleyenler anlamadım.. Forumda birkaç ablam dışında kimseyle görüşmüşlüğüm yoktur. Ben olayları, henüz inceleme aşamasında diye tahmin ediyorum ve yönetimden de mail bekliyorum bu konuyla ilgili. burada bir cevap yazılmış: ''KARŞI TARAF ÖZÜR DİLEDİ'' diye.. açılan özür forumuna baktım. bizlerin isimleri dahi geçmemiş, kimse kimseden özür dilemedi. bizlerden de özür dilenmedi.. FORUMU ALDATMAYA, YANILTMAYA çalışmayın..şahsımızdan dilenmiş bir özür yok..
nifak=münafıklık demek. bir insanı da nifakla suçlarken, o vasıf karşı tarafta yok ise söyleyene GERİ DÖNER..imana söylenen bu ağır sözün de, hesabı ağırdır.. Bizler özür dilemiyoruz dolayısıyla. Bizlerden özür dilenmiş gibi gösterilmeye çalışılmasın.. forumu okuyanlar, anlar özür dilenmediğini.
Bu durumu sohbet hocalarımızla da konuştum.. insanlar iman olarak 3 kısımdırlar..kafir, münafık veya mümin. Bir insanı kafir veya münafık olarak adlandırırken, o sıfatın kendimize döneceğini unutmamalıyız.
Burada aliye abla olsun, doldurulduğunu zannettiği kişiler olsun, bizlerden bir özür dilenmedi bu suçlama hakkında. Bizler de bu vasfın kendisine dönmesinden yana olan ticaretimizden memnunuz.. Sadece Rabbimizden özür diliyorum, burada bana değer veren insanlar üzüldüler. Aliye ablam da inşallah bu foruma bir açıklama yapacaktır.
Gıybet konusunda da, hocalarımızla birlikte sohbetlerde sürekli gıybetin zararlarını anlatıyorum. Msnde gıybet yapacak kadar da aciz değilim. burada her şeyi açıklıkla paylaştığımızı tüm site üyeleri gördü. Bu konuda Rabbimin çizdiği sınırlara hamd olsun dikkat ettim, etmeye de devam ediceğim.. gerisi, buradakilerin zannıdır, beni bağlamıyor.
Bu foruma samimice cevap yazan tüm kardeşlerime teşekkür ederim . Rabbim sizlerden ebeden razı olsun.