[ı]selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü değerli büyüklerim ve kardeşlerim..[/ı]
[ı]selam veren kardeşlerime: Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü..[/ı]
[ı]bu forumdan beni haberdar eden değerli büyüklerime ve kardeşlerime, çok teşekkür ederim.. Sayfaların çoğunu okuma fırsatım olmadı.. Sizlerden uzak kaldığım bu zaman zarfında, öğrencilerimle yoğun bir dönem geçirdim.. şu anda da yoğunluğum devam etmekte.. Bu geç gelen cevabım için de lütfen kusuruma bakmayınız inşallah..[/ı]
[ı]çok kıymetli abimiz : Resul aydın ------> değerli abim, sizin paylaşımlarınızdan çok şeyler öğrendim.. Hakikatleri, berrak bir şekilde sundunuz her daim.. Yalın ve net idi her biri.. Burada çok saygı duyduğum isimlerdensiniz.. Bu kardeşlik dolu forumunuza geç gelen cevabım için hakkınızı bana helal edin inşallah.. Dava şuurunuz ile, desteğiniz ve göstermiş olduğunuz abiliğiniz ile, size olan teveccühümü ve saygımı perçinlediniz.. Hiçbir şeye aldırmadan, samimiyetle destek verdiniz.. Emin olunuz, yazdığınız o güzel sözlerin her birinin farkında ve bilincindeyim.. Allah c.c razı olsun sizden ebeden.. Size müteşekkirim.. Rabbimiz c.c'nin her iki cihanda da razı olduğu aziz kullarından olursunuz inşallah.. Rabbimiz c.c sizi merhametiyle ve mağfiretiyle kuşatsın..[/ı]
[ı]herbirinizin isimlerine tek tek teşekkür edecek vaktim ne yazık ki yok..[/ı]
[ı]hepinize tekrar tekrar can-ı gönülden teşekkür ediyorum..[/ı]
[ı]değerli nevin ablam, mavci abi, kardeşliğiyle müteşekkir olduğum sevgili -ammar bin yasir- kardeşim; nurışığı, değerli berat05 ablam, guo1903 kardeşim= giremediğim dönemlerde sizin de yazdığınız gibi yeğenimle de vakit geçirdim kardeşim.. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gül yürekli sefine-i hayat= can kardeşim, sana güzel kelimeler yazmak için şu an dimağım biçar... O güzel kardeşliğin, duygu yüklü sözlerin ve emeklerin için sana da şükranlarımı sunuyorum; seni tanımaktan mutluluk duydum.. Rabbimiz c.c senden de ebeden razı olur inşallah..dualarımdasın.. [/ı]
[ı]kıymetli kardeşim hasıl ı kelam= size de çok çok teşekkür ediyorum güzel kardeşim, eklemiş olduğunuz o güzel resim için de.. şu an çeşme ve karaburun'da yunanca gramer dersleri veriyorum.. Sahile indikçe gördüm ben de martıları.. Bana sizi hatırlattı kardeşim..aynı anlarda akıllarımızda olmuşuz birbirimizin.. Güzel yüreğinizden rabbimiz c.c razı olsun değerli kardeşim..[/ı]
[ı]nur_u secde ablam, yanımda olduğun için sana candan teşekkürlerimi sunuyorum.. Varlığınla, ablalığınla sen örneksin her zaman.. Bunu unutmamanı diliyorum inşallah.. Gönüldaş abimiz kimkimdir= sizi forumlarınız vasıtası ile biliyorum, çok çok teşekkür ederim.. Hakkınızı helal ediniz inşallah.. Rüyam3 ablacım= rabbimiz c.c senden de her daim razı ve hoşnut olsun, gönlünü, yuvanı hayırlarla donatsın inşallahu rahman.[/ı][ı]güzel yoldaşım damla'm= iyi ki varsın can kardeşim..[/ı][ı].kıymetli kardeşim delete= allah c.c sizden iki cihanda da razı olsun inşallah.. Teşekkür ederim kardeşim..eksik olmayın.. Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun..[/ı]
[ı]ım_muslim, değerli koskun abim, değerli bulent tunalı kardeşim, kıymetli erdal abimiz, gülsengül kardeşim, dilek - hilal ve sevdahafız ablacım, yüreği güzel hafize annem, sıla ablacım ping_pong kardeşim..... Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim, rahman c.c sizlerden razı olsun ebeden....[/ı]
[ı]vaktim nispetinde bu kadar yazabiliyorum.. Allah c.c'ye her şey için hamdü sena ederiz.. O güzel yolunda bizi daim eylesin inşallah.o ne güzel bir vekil..[/ı]
[ı]selam ve baki dualar ile kalın..[/ı]
[ı]rabbimize emanet olun inşallah..[/ı]