Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aliye_aliye altın üyemizi mi gördük sanki :)
(3 Kullanıcı)
Selamün Aleyküm.
Aliye Aliye kardeşimizin ismini görünce bende çok sevindim.
inşallah güzel bilgi ve paylaşımlarını tekrar istifademize sunar.
İnşallah değerli kardeşimizi tekrar aramızda görürüzü.
selamun aleyküm değerli abimiz, konuyu açtığım dakikalar ablamız çevrimiçi üyelerin arasındaydı. Ben de kaçırmak istemedim :a15:
Siz özlemle bekliyorsunuz bizler de merakla; bu kadar süre sonra bile hayırla güzellikle anılan bir insan çok kıymetli olsa gerek. Bakalım elbet bir gün mesaj yazar döndüm diye B)
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatü erhan kardeşim, inşaAllah iyisinizdir. Dualarınıza içten ve can-ı gönülden amin. Her daim aklımızda ve dualarımızdasınız, Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah
Selamün Aleyküm.
Aliye Aliye kardeşimizin ismini görünce bende çok sevindim.
inşallah güzel bilgi ve paylaşımlarını tekrar istifademize sunar.
İnşallah değerli kardeşimizi tekrar aramızda görürüzü.
selamun aleyküm kardeşim, Rabbim ihlasla ve içten yaptığınız tüm duaları kabul etsin inşaAllah. Dünya bir imtihan yurdu, Rabbim bu zorlu imtihanı kazanmamızı nasip eder inşaAllah. Dua eder, dua bekleriz, Allah'a Celle Celalühu emanet olun inşaAllah, hayırlı günler