Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamunaleykum
burda olmadığını bılıyorum ama ıçımden geldı
alıye kardeşımızı cok özledım
ınşaallah yakında gelır dıyorum
allah onun o guzel gonlune gore versın amın
Ve aleyküm Selam En Birinci can hocam, can Zeynebim ve prenses ablacım..B) Sizleri çok özledim ben de.. Çok teşekkür ederim, bu güzel başlığınız için..Ben de sizleri çok özledim..Allah c.c razı olsun..
Gönlü gül hocam, en kısa zamanda görüşmemiz duasıyla inşallah..Acizane dualarımdasınız..Aklımda ve gönlümdesiniz her daim..Baki muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz..Sizi çok seviyorum..B)
Ve aleyküm Selam En Birinci, can hocam.. Ben de sizi çok özledim gerçekten..Hep aklımda ve dualarımdaydınız güzel gönüllü hocam..Sizinle en kısa zamanda görüşmeyi çok istiyorum inşallah.. 2 Ağustos'ta miniklerimin provası ve bilgi yarışmaları olacak inşallah..O gün gelmeden sizinle görüşmek istiyorum..Gelebilirseniz çok mutlu olurum.. Sizinle haberleşirim ve bilgilendiririm yerini inşallah hocam..İyi ki varsınız ve iyi ki hayatımdasınız canım hocam..Baki muhabbetle..Dualarımızda buluşalım inşallah..B)B)B)B)
selamunaleykum
burda olmadığını bılıyorum ama ıçımden geldı
alıye kardeşımızı cok özledım
ınşaallah yakında gelır dıyorum
allah onun o guzel gonlune gore versın amın